Hemma från stranden.

Tja, kom hem för ett tag sen. Är typ neger nu efter några dagar på stranden:P Sjukt bra! Blir så glad av att se att man verkligen börjat greppa det här med färg nu.;)
Hann inte skriva imorse för jag blev väckt av syster som var helt galen med att sticka till stranden så vi packa allt snabbt och jag hann inte ens äta någon frukost. Det var bara att cykla till stranden helt trött med påsar under ögonen. haha. Menmen, det var det fanemej värt;) Ska göra samma sak imorgon. Nej nu ska jag kolla runt andras bloggar. Ni får ha det så gött så hörs vi sen:) P&K!

Sex and the city!

Nej bloggen nu ska jag lägga mig, har precis kollat klart på min älsklings serie Sex and the city och är så sjukt trött nu så ska lägga mig:) Snabbt och kort inlägg här nu va, haha. Mera kommer imorgon, tänkte lite kändis nytt? Länge sen va? yepp.. Nee nu får ni sova så gott så hörs vi mer imorgon. Godnatt.
P&K!


Snygg klocka till salu nu!


Nu har jag bestämmt mig. Klockan ska bli någon annans. Någon lycklig kommer att få äga denna snart :( Känns helt konstigt att säga det nu men ändå, nu är det så. Den ligger ju bara och skräpar på hyllan och det ska inte en sådan snygg klocka göra egentligen.. Så nu är den till salu. Vet inte om jag säljer den här eller via tradera.com men ni kan väl checka där också då:) men jag hör iaf av mig imorgon.
Pris gillar jag inte att ge ut, men högsta bud kör vi på.
Ha det gött. P&K!






Klar med bloggen? 8-)

Nu är bloggen klar:P haha, ser ut som ett miffo men jag orkar inte fixa till den helt seriöst:p den får se ut såhär ett tag nu då:P hahha..

Hemma från Svedalabadet nu..

Japp, det är jag. Är helt slut nu efter allt  badande och solande haha:P Vattnet var sviiinkallt men what ever, jag älskar att bada så vi hoppa in jag och syster och bada någon minut.. Och nu sitter jag här och funderar över hur jag vill ha min blogg.. hmm, vet inte själv. Får väl se. Sen ska jag hoppa i duschen. Vill lägga mig en stund för att sova lite, kanske gör det får se. Eller om jag går ut medans det fortfarande är varmt ute. Don't know:P
Nej nu ska jag kolla runt vad jag ska ha som header osv osv. Ha det gött! P&K!

Svedalabadet hela dagen:)

Hallo! Ni märker väl sjäälva att bloggen inte är sig lik alls? Men jag vill ha något nytt, den såg så mörk och gammal ut innan ju, jag vill ha lite sommar färger och sådär. Och det ska jag fixa, fast senare ikväll för nu ska jag packa strandväskan sen åka ner till svedalabadet och sola och bada heela dagen. Ni får ha det så bra så hörs vi senare ikväll då bloggen!  P&K!


Tröttis & urgulliga Admir:)

Hejsan. Kom hem för någon timme sen och hann inte blogga mer än att jag slängde upp bilder på min kärlek (klockan haha ) sen gick jag och kollade på film. Är rätt trött nu efter en dag på stranden. Men kul hade vi allt. Färg har jag också fått lite av:) Åt en smarrig kyckling sallad också. Ville inte ha pizza:P Och jag hade ju glömt min kamera också så nej det blev inga bilder alls då Emra glömde sin kamera hon med haha.. Vi var hos henne och rätt som det var fick alla panik då vår skjuss redan kommit och väntade på oss utanför henne. Så alla började springa och ta på sig sina skor och kolla så man inte glömde något, men ändå så glömde vi Emras kamera:P Hon hade inte packat sin strandväska än så det blev rätt mycket stimm haha. Menmen... Vad gör ni då? Kanske redan lagt er eller? Alla brukar ju sitta uppe sent under sommarlovet men detta året har faktiskt inte blivit så sent för mig. Förrutom i Bosnien då. Men jag blir så sjukt trött rätt tidigt på kvällarna. ?! Jag gör iaf inte så mycket, pratar med en jättesöt kille från Bosnien som heter Admir. Och han har redan börjat räkna dagarna då jag åker dit igen, jag sa att jag kommer om troligtvis ett år igen ( nästa sommar) och nu sitter han och räknar dag för dag tills vi ska få träffas igen, hur gulligt är inte det egentligen? Awwie:)
Och nu är jag halvt död så ska nog krypa ner i sängen nu. Kroppen är helt seg och ögonen är halvt stängda. haha, tröttis. Nej ni får sova så gott så hörs vi imorgon igen. P&K!

My love..





Här är min älskling. Tänkte att jag kunde sälja den då den bara ligger på hyllan och inte kommer till användning. Men ändå så vill jag inte göra det!:/ Help mee. Är så sjukt kär i denna klocka men den är använd max 2 gånger, känns rätt olönt att ha den då.. Haha, nu melinda kan du se om den är snygg;)

Nu ska vi iväg..

Tja. Nu sitter vi hos Emra och väntar på skjuss ner till Beddinge! Ska bli så skönt att få slappna av.. Klockan är rätt mycket nu men vi går såhär sent pga av att vi ska sätta oss och äta på Emras pappas pizzeria också. Så det blir en rätt sen strand dag, men det gör inget:) Nej nu ska vi åka. Ha det gött!

Ps. Jag glömde min kamera så vi får se om det blir några bilder alls. Om Emra tar med sin kamera vet jag inte, men tror inte där går många bilder i den, men skitsamma...
 P&K!

Dra till Beddinge strand med Emra & syster.

"Moorning bloggen!" Rätt sent nu men iaf:P Vet inte hur mitt humör är men iaf, ska nog iväg till Beddinge med syster och Emra. Ska äta pizza i deras pizzeria och sen ska vi ner och bada på stranden. Ska bli en rätt mysig dag tycker jag(: Det är bra att ha massa kul så slipper man tänka på allt det dåliga som finns omkring en! Iaf, jag har hittat min gamla digitalkamera men nu fattas sladden ? gaaash vad ska hända här sen? Ska leta som en varg efter den tills jag hittar den för nu ska jag fan ha lite nya bilder! Så den tar jag iaf med mig och tar massa kort så får de va så:p kommer dom in på bloggen så gör dom, annars så har jag ej hittat den fördömda sladden och jaa. Då blir det damp på hög nivå!:P
Nej nu ska jag nog packa lite saker som jag ska ha med mig ner till Beddinge så ni får ha det bra. Så hörs vi senare. P&K!

Onödigt inlägg & en no lifer!

Nej jag har inte lagt mig än och kan inte sova heller. Konstigt nog sitter mamma, pappa och lillebror uppe såhär sent.. Och ännu värre de spelar kort:P Har inte hänt sedan vi var på semester typ och de verkar inte tröttna efter någon timmes spel:P haha..
Nee, jag är väl på lite bättre humör nu trots allt, eller nee ? Jag vet själv inte hur jag mår.. Det är väl upp och ner.

Hm.. ,? Finns det något på tv nu? Ni ser väl att jag inte har något att komma med här i bloggen nu.. Känns som om det är slut med tankar, känslor och massa sådant även om huvet är proppfullt med massa tankar så det snart sprängs.. Vet inte varför min tvingar mig på denna bloggen ibland alltså, kommer jävligt många onödiga inlägg som tex detta nu.. Varför skrev jag det? Jo för att jag inte har något bättre för mig och jag älskar att skriva?
NI fattar er säkert inte på mig men jag är rätt konstig ibland. Jag älskar att skriva och hade kunnat skriva i flera dagar utan att ta en paus men vad är det jag skriver egentligen? Bara massa skit?! Ja så kan det vara ibland.
Nej detta var nog det sjukaste inlägget på länge? Onödig som fan är jag. Är en nolifer just nu.. noooo life!
Tack och adjö!

Hur kan ens humör ändras så snabbt? :/

HEJ!
Är så sjukt ledsen, arg nere, jaaa allt negativt just nu.. Känner för ingenting. Vill bara gräva ner mig under jorden! Att ens humör kan ändras så snabbt det visste jag ej, att någon kan förstöra för en så mycket? :( Faan ta er... Skrev jag inte innan idag att jag var glad, och på superhumör?.. Jo det gjorde jag, och titta nu.. Nej jag vet inte vad jag ska säga.. Kan ju inte ta ut min ilska ut över er läsare, och det tänker jag inte göra heller. Ni ska inte få se min dåliga sida än, nej..

Kan inte motstå det . Vill bara skrika ut. AAAAAAAAAAAARRRHHH! "¤#%#&/Y#%%&"/(¤&"¤¤!¤£@£$€[]{[]$£@@!!!!!

Kändes en smula lättare i kroppen kan jag säga... Nej nu ska jag kolla step up 2 med syskonen tror jag. Det lockar mig inte det minsta lilla nu faktiskt, men dom kallar på mig och jag ska väl gå dit och hålla de sällskap. Iaf snart. Orkar inte sitta själv nu heller.. Eller hade det varit bättre att bara lägga sig under täcket och försöka somna. Så slipper jag va såhär... Nej jag vet inte..
Och trots allt så blev du inte min ... Fuck vilken otur man har i livet alltså.! Helt seriöst så verkar det som om gud hatar mig utav alla... :/ Suuck..
 Nej nu ska jag gå som jag redan sagt en gång. Ha det bra. P/K!

Hos Emra.

Tja bloggen. Sitter hemma hos emra nu och ska snart bege oss ner mot stan då hennes lillebror ska äta. Annars gör jag inte så mycket, men nej nu ska jag gå. Ha det bra så länge.. P&K!

Glaad.

Tjena!:D Är på superhumör idag, vet ej varför. Men sov rätt länge, sååå skönt. Och det bästa är att man vaknar av att solen skiner in genom fönstret. Får sån härlig känsla direkt och tänker att nu ska jag till stranden. Men nej, det hade jag inte ork för.. Kanske drar in till Svedalabadet med familjen även om det är lite sent nu men tror inte jag vill det heller. Får se. Har sådan feeling att jag bara vill sitta inne och kolla massa filmer hela dagen, rätt mysigt det också :) haha.
Nope, nu ska jag checka andra bloggar och sedan kolla på tv. Ha det gött så länge.. P&K!

Natuggla.

Hej bloggen, ikväll/ inatt verkar jag vara en typ av nattuggla och kan inte sova.. Och en annan sak jag kom att tänka på är att jag saknar mina vänner i massor, speciellt min Erna och min dusa Amra :/ Kom hem snart giiiirls! Erna ringde mig idag och vi pratade massor, fan vad jag saknar dig bebo, kom hem! Hon kommer iaf hem den 4 augusti så inte länge kvar tills dess:D haha, men en annan femma är att sadija kommer hem den 1 så alla börjar komma hem nu snart. Superbra:D slipper jag känna mig ensam..

Och jag kom på att jag vill färga mitt hår i mörkbrunt igen, vill inte ha det ljust eller blont längre som jag ville för bara någon timma sen. haha cp jag är.. Säg vad ni tycker snälla ni! Ska jag ha det mörkbrunt igen? Slänger upp en bild så får ni se..

* 1 dag kvar, hoooooppas den blir min! :( hoppas hoppas hopppas.. vill verkligen.
Nej nu ska jag gå och se om det finns någon nytta på  tv annars så försöker jag sova. Ha det bra och godnatt nu. P&K!



Jag är super glad!

Jaa det är jag, för att jag precis pratat massor med baby. Saknar han massor redan, faaan det bästa redan ska ta slut! :( Blir så ledsen bara av att ens tänka på det. Men vi ses om ett år igen:(:) Även om vi är såhär långt ifrån varandra så tänker jag inte ge upp och även om det snackas en massa skit så vet jag vad som är sant och vad som inte är det. Som Kenza säger, I don't care what they say, Im in love with you!

Haha då spred man ut lite utav sina känslor, yes I did. Hihi men så är det..
Men hemskt vad jag ska va såhär, som Stinalee sa, som Kenza sa.. Fuck, ni kommer ju tro jag inte har något eget att komma med. Men det som säger är ju såå sant och passar in så bra i mina känslor och tankar.. Suuck ..
Nej nu ska jag sova och höras lite med baby via telefon, ha det gött . P&K!


Bosnien " Del 1 "


På båten på vägen dit. Syster och jag!


I Bosnien, syster, Sadina, samra, jag, Alen & Adela.


Första utekvällen tror jag:P haha, iaf syster och jag. ( oseriös bild!!)


Min finaste Sedin och hans kompis. (sedin var ej berädd på bilden :P)


Någon annan utekväll, rätt mobbad bild på mig!:P ahah. Men iaf, jag kusin & syster.


Amir i vitt och moja dusa Almir! Saknar som fan :(


Jag, Disa, Almir & Amir:)


Sen fick alla ett skrattanfall:P haha.


När vi var ute vid fotbollsplanen en kväll. Jag som pratar med Almir, syster & Ado.


Alen (popusim ti ga hahahha ), jag, syster & ado:D SAAAAAAAKNA!

Detta får då räcka. Del 2 kommer när jag har ork för det:P nu ska jag kolla på Life of ryan, den snyggingen får mig att smälta. Jaa men ni får ha det bra så hörs vi. P&K!

Tråkigt.

Nu har jag boring så nu ska jag slänga upp några bilder från Bosnien. Idag blir det "Del 1" eftersom det är många bilder och det blir för mycket på en gång, så såhär för vi:) Men dom slänger jag upp i nästa inlägg, så se och njut utav min sommar!:P P&K!

Home from the beach.

Hemma från stranden nu och har allt fått färg. :D Det är en femma på det, men något som är helt cp är att min kamera inte fungerar än.. Ska nog lämna in den på lagning! Jaa, vad kan man hitta på nu då? Ska snart duscha, sen vet jag inte vad man kan göra.. Kanske drar ut en stund.. Är rätt sugen på videomix godis, eller förlåt. Hemma kvälls godis:p Är så van att säga videomix, och så bara de bytar namn:P ... Nej nu ska jag hoppa i duschen, ha det bra. P&K!

Shululu bloggen!

Toppenhumör idag, japp:)
Blev inte mycket bloggande igår men var på stranden sen direkt hem och duscha, stack senare till tivolit som var nere i stan. Gick runt där rätt länge, kom hem och la mig för att sova. Har dödat mina fötter med skoskav så aaaaaaaaaaj säger jag bara! :P
 Nej nu ska jag ta mitt pick och pack och dra ner till stranden. I´m off som stinalee sa! ;)
Ha det bra. P&K!

Pajjad kamera..

Moorning bloggen! Är redan uppe och tänkte städa undan här hemma snabbt och packa upp mina grejor & kläder. (jaa jag vet jag är seg och inte har gjort det än, men shit the same:P) Sen ska jag nog dra mig ner till stranden med syrran då det är jättevarmt ute och jag vill ha mer färg.
Men en sak är dålig, vår kamera är pajjad så det kommer inga bilder på "gårdagens shopping" och till den gamla digitalkameran hittar jag ej sladden. Ska se om jag kan låna syrrans, och ifall jag kan det så kommer bilderna upp så snart som möjligt. Att det alltid ska hända mig! :/ Suck..
Jaaja, nu ska jag iväg.. Är rätt på hugget idag, fråga mig inte varför? :P haha
Ha det bra, så hörs vi senare. P&K!

Bjuder iaf på en bild från Bosnien. Jag i rosa i mitten..

Massa shopping.

Hejsan bloggen! Har nu handlat en massa fina grejor i Malmö:) Lovar att ta kort på det och visa senare eller imorgon.
Annars då? Vad har ni gjort idag? Jag har pratat med min huuun, blev sååå glad. Han hörde av sig när jag var i Malmö och jag blev gladare än gladast! Det är ca 2 veckor sen jag såg honom sist och känner redan en ångest utav saknad, saknar honom så sjukt mycket.. Men hans sms gör mig så jävla glad!  Miss mah huun.:/
Nej nu ska vi inte gnälla!
Gör jag nu? Jo jag snackar med Aldin(ado) på msn, hann ju aldrig säga hejdå till den mesen innan vi åkte för då var han någon annanstans :P haha. Kollar också på film lite därimellan.  Finns någon på både 5:an och 3:an så kollar lite på båda mellan reklamerna:P  Jaadå.
Morgon dagens planer? Har ni bestämmt vad ni ska hitta på? Jag ska nog dra ner till stranden med syrran. Det vill jag verkligen nu medans det är varmt här också. Har ju dratt med lite sol från bosnien, hahha .Skämt åsido. Sen ska jag visa bilder från shoppingen och tänkte att jag kunde slänga upp lite Bosnien 08 bilder här:) Jaadå..
Nej nu blev det för mycket skitsnack så ska gå och kolla tv nu igen. Tänkte bara skriva här en snabbis. Ha det bra bloggen! P&K!

Shopping i Malmö!

Moorning bloggen! Uppe rätt tidigt för att nu ska jag fixa mig, sedan dra in till malmö för massa shopping:D Rätt länge sen då man inte kunde "shoppa" i Bosnien och hade verkligen inte tid för det.. Menmen, hinner inte skriva mer ska iväg nu. Ha det bäst så hörs vi. PUSS!

Borta bra men hemma bäst?

Nej, ska jag vara ärlig så är det inte så när det gäller Bosnien! NEVER!:(
Kom hem igår och var så trött så jag orkade bara duscha snabbt och sedan lägga mig för att sova.  Men nu är jag här igen. Fast jag tror att jag kommer vara rätt seg nu i början. Eftersom jag har en jääkla dålig känsla kvar i magen, vet inte varför men det är nog för att jag verkligen inte vill vara i sverige nu! Saknar det inte det minsta lilla, och hade kunnat vara kvar i Bosnien i ett helt år om det skulle behövas! Där var ju allt så bra. Man verkligen levde livet där, underbart folk, massa konserter, fester mm. Och när man kommer tillbaka hit så finns det inget, verkligen inget att göra! Ffyyyfan asså vad jag saknar det! Och saknar mitt hjärta så det gör ont:( Hate that...
 Jaja, nu orkar jag inte skriva mer. Ska slänga upp en bild snabbt sen någondag så ska ni få se en massa bilder därifrån!

På bild ; Alen kusin, jag cp, syster & Ado kusin.

Sverige om nagra dagar igen:/

Saknat mig? hah jag skojade nu. Har inte mycket att saga mer an att mitt bloggande kommer igang bra igen om ca 2-3 dagar da jag ar hemmastadd i sverige igen. Jaa trisst som fan for mig da. Jag vill verkligen inte hem! Menmen, har varit tre enormt underbara veckor som man sent kommer glomma om aldrig ens. Nej nu ska jag ivag och gora annat. Fika med vannerna en sista gang och sedan hem och packa allt. Nej ni far ha de bra sa hors vi igen. P&K!


Tjena Sverige.

Hejhej bloggen. Sitter nu po ett internet caffe nere i bosnien och som ni marker finns det inte de tre sista svenska bokstaverna. Menmen det far ga. Har ar ca 40 grader och det ar svin varmt, man kan inte ens ga ut. Ville bara saga det och att jag inte saknar sverige ett dugg nu haha, ok lite men vannerna och kanske lite bloggen. Har faktiskt inte haft tid for bloggen eller nagot annat har. Det ar fullt upp hela tiden. Men nu har ja iaf bloggat.
Fick ocksa en komentar av en Johanna och du undrade vart jag kčpt min marinblaa vaska. Den arkopt inne pa Gina tricot. :) Nej nu maste jag ga. Tiden bara rinner ivag. Men vi kanske hors igen, vem vet . Ha det bast n bloggen sa hors vi. PUSS!

RSS 2.0