Fika i stan.

Nu ska jag verkligen njuta utav mitt lilla lov! I 5 dagar, så sjukt skönt.. Och nu tänkte jag att jag ska ta undan lite här hemma sen ska jag fixa mig sen drar jag iväg till stan och sätter mig på ett fik med syrran:) Mysigt. Vi hörs! P&K!

Fem timmar på stan, inte dåligt.

Hej bloggen!
Idag har jag spenderat hela min dag i stan. Omkring två tog vi bussen in till stan för vi skulle besöka Ungdomsmottagningen med klassen. Var där till kanske halv fyra sen så gick jag och iris runt i stan. Efter ett tag blev vi sjukt hungriga så vi sprang in på Mc Donalds och åt. Sen skulle jag handla cigg. Därefter satte vi oss i solen & kolla på när några guys spela fotboll. Mysigt! Efter fem timmar på stan ville vi bara hem så vid sju fick vi nog och det börja bli svinkallt så vi stack hem! Det var nog bäst så för jag hade massor med plugg som väntade här hemma. And now I'm done with that... Ska kolla på Ballar av stål innan jag lägger mig. Får ju inte missa Bitterfittan och co.

Killar läs detta! Vissa killar är svin...Jag faller alltid för fel killar. Varför är det så? Jag vet om att jag kommer bli kastad åt sidan efter någon vecka/månad men ändå så ger jag mig inte. Jag vill men gör det inte. Varje gång har det blivit så, visst jag har också sårat. Men gud kan väl inte hata mig så mycket så jag får tillbaka varje gång jag träffar en ny. Och nu låter detta som om jag träffar nya lika ofta som jag bytar trosor men så är det verkligen inte. Det kan ta mig ett helt år innan jag hittar en ny. Men det är samma gamla vanliga visa, alla killar är samma skit. Iaf de jag varit med. De verkar vara ute efter bara en sak och lyckas de inte så bra med att få det så är det hejdå. Alltså fitta! Ni killar som håller på så, ni kommer inte långt. Vet ni ens om det? Det är det fulaste man kan göra. Utnyttja en tjej bara för en sak. Vi tjejer är inte sånna. Eller det finns ju vissa där med som är med en kille för hans **** men vafan.. Ni verkar inte ha hjärta. Tänk sen när ni väl mognar, när ni inser att det ni gör är skit och söker kärlek på riktigt. Ja då har ni ju hoppat i säng med vartenda tjej och då får ni ju inte någon att älska eller tror ni den tjejen kommer våga visa sina känslor för er? För allt ni gör skapar ju rykten. Vi bor i sverige, ett utav alla länder där de snackas skit och ryktas en massa om folk så det bara ryker om det. Känns ju som om alla är satteliter och bara fångar upp en massa fakta.  Iaf, tjejen kommer självklart inte våga varken visa känslor eller hoppa i säng med dig/ er. Även om hon så älskar dig så hon skulle gjort allt för dig. Hon är ju självklart rädd att du ska göra som du gjort med alla de andra.. Ni tänker inte alls.. Men när ni väl inser hur det är då kommer det svida så hårt så ni bara vill strypa er själv. Ni är så jävla coola och gangsters för ni har kuk. 
Jag har inga ord för er. Hur ni egentligen är. Visst det finns killar med hjärta, killar som verkligen kan älska en tjej utan att behöva ens få henne i säng. Det finns de killar som varit tillsammans med sin flickvän ett jävla bra tag och ändå frågar henne innan han pussar henne, om han får lov. Men ni som är helt åt det andra hållet. Ta åt er för ingen kommer kunna göra något åt det sen. Ellerhur? Det är ju sanning det ni håller på med och ryktena kan inte ändras. Ellerhur? Då är det ni som får ta skiten och inte kan ni säga att det inte är sant. Flera tjejer har ju bevis på det..


Det var nog det värsta. Och alla dina ursäkter innan dess. Varför inte bara vara ärlig och säga nej jag vill inte ha något med dig. Jag känner ingen kärlek mellan oss och vi kan förbli vänner istället. Utan du ska ljuga en massa för att inte såra mig. Jag blir ju mer sårad av din lögn än utav sanningen. Jag hatar killar som ljuger och vill att dom ska vara ärliga. Det är det jag söker, inte fan bryr jag mig om du är snygg, ful, tjock, smal, jaa gud vet vad. Det är din ärlighet och din insida som räknas.. Menmen, som sagt vissa killar är svin. Inte kan man göra något åt det..

Jag stör mig på sånt och vet om att jag klarar mig utan någon kille. Jag vet om att det är bäst så också. Jag älskar att finnas där för mina närmsta och dom gör mig på det bästa humöret någonsin! Jag älskar singel livet men det är klart att man själv vill ha någon pojkvän. Men samtidigt känns det som om mitt hjärta kommer neka alla killar framöver.. Så är det bara! Jag har blivit sårad för många gånger men ändå klättrar jag upp för den långa stegen igen. Nu tror jag att jag stannar kvar på botten ett bra tag.

" It's not a mans size, but it's the  mans heart size that matters."

Sol ute & plugg


Hejsan bloggen. Vad gör ni?
Själv så ligger jag i sängen och tar det lugnt.. Ska strax plugga röven av mig. Har massor att göra men har sån ångest! Det är sjukt fint väder ute, strålande sol, minst 20 grader (läs svettigt!) och jag måste sitta inne och plugga. Är det inte ångest? Jo!

Var ute en stund innan iaf. Satt i parken och sola lite.. Sen begav jag mig mot stan. Iaf, så har jag inte alls något att skriva om nu. Gör ju inte något kul heller för den delen.. Bara tråkdagar med plugg..
Längtar satan till sommaren. Slipper skola och allt! oorh!!!!

Iaf. Vi hörs.
P&K!

Solar i trädgården.Hejsan bloggen. Här sitter jag nu och njuter i trädgården. Hos mitt hjärta iris då:) Hon duschar nu och självklart så sitter jag vid datorn. Sjukt varmt ute också.. Sitter i kortarmad tröja och försöker sola haha.. Har slutat skolan och det är såå skönt, en hel fredag ute i solen. Mm:)  Vi hörs senare när jag är hemma igen. P&K!

Ignorera bilden på mig till tusen!

Nu kom iris katter Boris & Isa. De ville också vara med i solen och självklart så tackar jag ja till sällskap även om de bara sitter och stirrar på mig. Ha Ha!

Beyonce - Broken Hearted Girl, bästa låten!

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You're the only one I wish I could forget
The only one I'd love to not forgive
And though you break my heart, you're the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath with out you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way no no
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I've always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you've got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving me
And still you're in my heart
But you're the only one and yes
There are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would've walk away
Oh but now I don't hate you
I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take breath with out you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way no no
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be...Oooo
I'm living in a world that's all about you and me...yeah
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you
yeah yeah yeah, ohh ohh ohh

I don't wanna be without my baby
I don't wanna a broken heart
Don't want to take a breath with out my baby
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way..No..No
I don't want a broken heart
I don't wanna play the broken-hearted girl..No..No..
No broken-hearted girl
Broken-hearted girl No...no...
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl

Kan kallas semester ibland!


Hejsan bloggen. Nu har jag inte bloggat på så pass länge så jag nästa glömt bloggen. Jag har inte ens tänkt på den, faktiskt.. Och nu hittade jag någon sida där man kunde ta gratis bloggdesigner.. Inte sådär värst snygg. Men ändå, den får väl duga. Ellerhur?

Har inte så mycket att skriva heller.. Inte så mycket som hänt bara met chill och skola..

Eller jo, var i Malmö i Lördags och träffade Mr. X :) aaw, så söt.. Hihi.. Iaf, så var det sjukt varmt i malmö vid hamnen ooh gosh. Så där satt vi någon timme sen blev det allt kallt..

Nej nu ska jag se ifall det finns finare gratis designer, för denna var ta mig fan inte min smak!!! :p
 P&K!

Klockrena killar från talang!

Haahhahah ooh gud, de är verkligen grymma, och att de bara vågar göra det! :P Så roligt, och de bjuder verkligen på sig.
Haha, här har ni iaf länken direkt till klippet! Se det!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.948508

Ensam hemma 3.

Hejsan bloggen. Var en snabbis i stan innan men inget märkvärdigt. Syster lämnade ett par tights sen satt vi i stadsparken en stund, i solen. Tyvärr så var det inte lika mycket sol som det var dagarna innan nu. Men vi hoppas på att den kommer fram! Och nu har jag bara suttit här. Kollar på Ensam hemma 3.
Men vi hörs! P&K!

Dino Merlin 11/4, bästa någonsinn!

Bästa upplevelsen man bara kan få uppleva, jag lovar. Dino Merlin. Det är våran kung. Fan vad han var grym igår.. Kommer aldrig glömmas, bara minnas. Folket man träffa. Alla vänner och några via msn. Fan vad kul! Melli, haha. Ja bilder ska ni allt också få. P&K!
Kommer fler bilder sen!

♥♥♥

"Can I Have Your Picture So I Can Show Santa What I Want For Christmas?"


Vad har hänt med alla bloggare?

Jaa? Vad har hänt egentligen? Alla verkar helt off idag, ett till tre inlägg typ. Då naturligtvis menar jag de bloggar jag läser. Alla verkar vara heelt buzy idag. Undra om det verkligen kan bero på detta fina väder? Något inlägg måste man väl ändå kunna klämma in nu framåt kvällen/ natten? Det tycker jag iaf, men som sagt. Alla har ett liv ellerhur? Ens liv går inte ut på att bara blogga, blogga och åter blogga.. Meen, man har ju inget att göra nu såhär dags och då sitter man helst inkurad i ett täcke i sängen med laptopen i knäna och bara kollar igenom och läser det man missat i blogg världen. Idag hade jag tydligen inte missat något alls.. Där ser man.. Menmen..

Imorgon, eller rättare sagt idag så är det Dino Merlin konsär och jag längtar såå mycket, ja om jag gör. Men det ger väl otur när man säger så ? Så då borde jag väl inte längtat alls haha. ? Och jaaa jag har inte den blekaste om vad jag ska ha på mig.. Fan, fan, fan alltså. Att det alltid ska komma i sista minuten och någon sekund innan jag ska iväg så slänger jag bara på mig något. Orh! Så killar, det är verkligen inte lätt att vara tjej.

Mhhm, vad ska jag nu göra då.. Har inget liv nu när alla bloggare är så upptagna idag ju :P Får väl se vad som finns på tv. Vi hörs väl när jag vaknat senare idag hihi. (tyckte det lät lite coolt, *blink*) P&K!

Allt för uppmärksamhet.

Som vi vet så ska Speidie paret alltid synas lite extra.. Och de gör allt för att få uppmärsamhet utav alla papparaciz där ute. Men såhär överdrivet poserande visste vi väl inte att de skulle hålla på med()? Gosh!


Gosh!


Fuula shorts måste jag få säga, men dock så var väskan ubersnygg!
Visst kan hon detta med stil, hon klär ju sig så sjukt snyggt, men en sak.
Skippa shortsen Heide!


Och skorna var också ett plus i kanten. Snygga de med!Och nu fortsätter jag att kolla på Talang 09, såå kul och roligt att se vad folk har att komma med. Haha! Vi hörs senare. P&K!

Låt bilderna tala för sig själva.

Och nu blir det tv tittande. Talang 2009 blir det för in del! See you later. P&K!

Ut i solen nu igen, no time for the blog.

Hejsan.. Sommaren närmar sig något enormt så ni kan ju tänka er varför jag inte bloggat...
Nej nu har jag knappast någon tid nu heller. Vi hörs senare.. Ska ut i solen nu. P&K!

Hur mycket ego är du?Svara gärna ifall ni vill .. Kul att veta.


Jag själv är inte så stort ego och har inte mycket självförtroende alls. Plockade bland några bilder som jag tagit för ett tag sen.


A big one = Påskägg!Pappsen min kom hem med ett stort påskägg igår och det är redan tomt, eller nästan. Fan vad det är gott med påskgodis, tycker inte ni det? Mums!

Mooooorning!

                                               

Hejsan bloggen. Vaknade upp på ett strålande humör, och vet ni varför?  Jo för att solen skiner så det ryker om det. Det är helt vindstilla här i lilla Trelleborg och solen skiner massor. Så det är väldigt skönt! Ska nog till stan senare efter att jag fixat mig, har precis duschat.. Vill bara sätta mig på en bänk och käka jordgubbar och bara njuta i solen. Det ska vi nog göra. Men vi hörs väl senare när jag sitter vid datorn. P&K!

Beautiful dress!

Hejsan gott folk. Har precis varit i stan. Det blev inget igår då jag bara inte orkade göra det, så det blev massa ärenden idag. Fick också springa snabbt till banken.. Kolla snabbt inne på gina och där har dom fått in sjukt söt klänning.
Jag bara älskar den. Och den blir nog min snart!

(Tänk den till en brun kropp i sommar, vågigt hår i en liten klämma där bak. Orh!)

... jag njuter utav varenda sekund!

                                  

..... jag njuter utav varenda sekund, jag njuter utav att hata dig. Jag brukar inte hata personer såhär. Men du vet själv vilket svin du är. Du har spelat ens bästa vän, nu är du bara skit. Och grejen är att du aldrig tar åt dig utav vad folk säger.
twii, jävla svin!


 

.... njuter utav varenda sekund...


 


Jag behöööver pengar! :(


Jag är i sjukt stort behov utav pengar nu. Är sååå sugen på att bara shoppa loss. Åka till Malmö och hitta på en massa kul med vännerna. Men tyvärr så har mina pengar redan bara försvunnit sådär.. Det gör de alltid. Nu har jag slösat mina pengar på Dino Merlin konsären. Men det är såå värt det! Och resten är väl bara skitgrejer.. Orh!
Snälla någon, skänk en peng till de fattiga! :(

Dino Merlin 11/4! ♥

Hejsan.. Har ni sovit gott? Själv så sov jag helt ok.. . Idag ska jag som sagt in till stan och en massa.. Blir nog inge fika då vädret suger rent ut sagt. Inte alls varmt ute idag, det blåser och en massa. Men hey, inte ska jag klaga.. Vi har ju haft så fint här annars.. Jaadå. Ska snart hoppa i duschen sen blir det snabb fixning, inte så mycket. Bara föna håret och så. Sen bär det av mot stan.. Jaadå.


Och vet ni? Det är konsär (stavning?!) om fyra dagar. Den 11/4! Fan vad jag längtar.. Nästan så jag dör! Bosniens bästa artist kommer till Malmö.. Woohoo! Ni som missar det är ju bara såå galna, nej jag skoja.. Men man kan fan inte missa honom!

Ljubav se nepise tako,oko za oko zub za zub !


Vänninorna och Kung Carl, bra bok?

Nu ska jag lägga all skit bakom mig, orkar inte bry mig om andra som bara är skit... Jag har mina vänner och jag vet vem som står mig närmst...
Amela (syster), Iris, Ted.. Behöver verkligen ingen annan, för detta är de bästa vänner man kan ha ..Iaf.. Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, vetifan vad för någon haha. Men en jag hittade bland andra böcker i hyllan. Den heter Vänninorna och Kung Carl... Något att läsa eller? Själva Rubriken/ namnet på boken verkar inte alls intressant men man får ju allt ta och se... Efter några sidor i boken..
Tv orkar jag inte se på, eller jo det gör jag men batterierna i fjärrkontrollen har dött och inte orkar jag springa runt och leta efter andra. Det får bli imorgon eller något.. Så bok, here we go!


Göra imorgon lista .. ....

Tisdag 6/4:

Sola
Duscha/ fixa mig
Stan
Fika i det fina vädret
Biblioteket
Hem... Vad ska man sen göra? Hm.

Mot kvällen:

Plugga en stund?
Tv, tv och åter tv..
Desperata hemma fruar, Christine och massor med annat kul!
looove tisdagar!


Vet ni vad? Jag är trött på detta skitet!


Vet ni vad?
Jag är trött på att leva i ett sånt här jävla samhälle! Ingen är sig själv, alla spelar ett spel... Fan va dig själv för helvette! Jag själv tänker inte ta skiten för att du ska vara så jävla "cool" det stör mig.. Du är en jävla outsider, inser du inte det själv? Dom är med dig för dina pengar, dom vet att du är rik. Du är deras bankautomat, fast utan kontonr.. Do you know that, ore you just play stupid? Och när du ber mig om pengar.. Det spelar inte så stor roll vilken summa du är ute efter men grejen är att jag aldrig kommer få se en skymt utav de pengarna senare och när du själv slösar dina egna pengar på dina vänner.... right, vänner! Och all skit du håller på med, för dina vänner tycker det är kul att stoppa i en massa skit i dig? Asså oorh... Inse fakta människa, de kommer en vacker dag lämna dig.. Du umgås med äckligt folk som förstör dig helt. Men du själv inser inte ett skit. Eller du bara inte vågar visa det och bara tar åt dig av skiten...
Grejen är att du själv sattit dig i denna sits men inte fan ska du börja leka att du bestämmer över andra. Över dina riktiga vänner. De som verkligen vill ditt bästa slänger du åt väggen som om inget hänt, men sen när det passar dig, när inte ditt coola gäng vill vara med dig, ja då är det de bortglömda/ slängda åt väggen, de riktiga vännerna som du utnyttjar. Du är falsk..
Jag vet om att du själv blir utsatt för detta. Men varför ska du göra så mot någon annan. Du flyttar inte upp på en högre nivå om du tror det. Du är inte ens en smula större/bättre än honom. Det du gör är bara att sjunka, sjunka så lågt ner som möjligt.. Han är mkt större, kom ihåg det.

Du vet själv vilken skit du blir utsatt för, men vafan. Du har bättre vänner som alltid ställer upp, även om du slänger dom i väggen. De vet att du gör det men ändå.. Dom står ändå kvar på samma plats. Bara du som vill vara med de du tror har mer makt än alla andra. Du, det är ren bullshit! Du vet nog också själv att du helst vill vara med dina riktiga vänner, men du är rädd att ditt "coola gäng" ska lämna dig, då har du inte lika stor makt.. Ellerhur?!
Men är det inte så att man hellre har äkta vänner än falska skit vänner som bara utnyttjar en? Jo! Men du bryr dig inte ett skit om det. Du vill vara en utav de större.. 
Fattar bara inte, varför kan du inte vara dig själv? Du tjänar bäst på det, ellerhur?.. .... suck alltså!
Det är ju inte så att jag tvingar dig till detta, du bestämmer ju själv, right? Men du kommer en dag att ångra dig..

Vilka värdelösa människor det finns i världen. Fyfan.. Ibland borde man bara. .... ja gud vet vad!

När det är sol ute så har man inte tid för bloggen, nej inte alls!

Hejsan bloggen. Efter ett bra tag nu ... för mig iaf.. Ja som ni ser, rubriken stämmer in väldigt bra och tittar man in hos andra bloggare så står det något liknande. Tror faktiskt inte att någon sitter hemma i detta vacka väder vi har.. Det är ju 13+ grader i lilla Trelleborg, och det har varit sjukt varmt nu de senaste dagarna. Fy vad skönt. Nu är vi ett steg närmare sommarn, ;D wiihoo..

Iaf, min vecka har gått bra och jag är bara lite sur. Igår hade jag damp om någon, det har jag alltid dagen innan min m...  så då kändes allt kaos och ville bara gräva ner mig. Menmen det är inte lätt att vara tjej! haha..
Nej nu ska jag fan ta mig gå ut. Kanske grillar snart med några vänner, mysigt. Och vi kanske hörs ikväll.. P&K!

RSS 2.0