14 idag hjärtat<3

14 idag hjärtat<3

Mitt hjärta fyller faktist 14 idag. Riktig fjooortis, hah. Det får vi ju inte glömma. Hoppas du haft/ haar den bästa dagen och ett jävligt stort GRATTTTIIIIISSSS! <3<3< I love you.<3

Torsdag.

Sjuk,sjuk och åter sjuk. Hög feber och allt. soo bad nu när jag ska ha "prov" i svenskan imorgon. Menmen får väl gå dit endå, för liksom jag vill inte missa det och ha det efter mig. Ajja, vad har jag gjort idag då. hmm. Sovit och mått allmänt dåligt har jag. Och pluggat lite. Justja, igår skrev jag aldrig godnattblogg eller så. Men det var för att jag la mig rätt tidigt och jag hann aldrig det då. Nej nu ska jag se OTH och senare plugga lite. Ni får ha det så bra så hörs vi sen eller imorgon. Så <B>god natt och sov gött.</B>  Puss.

Tisdag.

Jag hann inte skriva imorse, då jag aldrig sätter på datorn innan jag drar till skolan. Hinner inte. Så det blir väl inga godmorgon bloggar mer än på helgerna och så. Men sen uppdaterar jag ju dagligen så det är bra. Nog med det, idag hade jag skola från 08.55 till 15.30 sååå j*vla drygt. Menmen, jag har även varit rätt flitig idag faktist, och det är bra. Jag hade tänkt sticka och sola lite senare för är alldeles blek och så . Me dont like. Och sen inte göra så mycket. Men ni får ha det så bra så hörs vi senare. PUSS

Mat & plugg.

Hejsan bloggis. Jag har inte gjort mycket idag kan jag säga. Städat lite och läst i min skvallertidning. Ooh jag får damp på Britneys beteende alltså! Hon hotar med att dränka lille Jaden James (stavning?) för att Kevin har fått ansvaret om barnen nu. PSYKO! Menmen allt kan hända som sagt. Iallafall har jag precis lagat middag, eller snarare håller på. Det blir potatis med någon smaskig köttgryta. Sjukt gott :) Och sen ska jag väl plugga har lite tyska och sen ska jag se tv eller något. Kanske skriver igen, eller de gör jag säkert. Men vi hörs. PUSSPUSS!

Måndag.

Good morgon. Vaknade kanske för någon kvart sedan borsta tänderna och så sen stack jag och handlade frukost till mig eftersom jag inte orkar stå i köket och laga frukost så tidigt så det blev klara och varma Baguetter för min del . Haha.  Jag ska snart se på TV då det inte finns något att göra såhär tidigt och justja. Jag är ju inte i skolan så rätt tråkigt när ingen sitter inne på Msn eller så. Och jag är inte i skolan för att jag ska skriva reportage (stavning?) om hur folk jobbar på kommunen och då stanna jag hemma. Egentligen skulle jag gå runt på kommunen och kolla men det orkade jag inte. Och eftersom min pappa jobbar där så var han så snäll och erbjöd sig att skriva ner vad dom gör där osv. Love maah pappie (: Menmen, nu ska jag se tv så ni får ha det så bra så skriver jag säkert mer senare. PUSSPUSS!

hoppas det funkar nu då!

hoppas det funkar nu då!

Så nu hoppas jag bara att denna bild fungerar nu när jag suttit och kämpat mig fram!:/

Soooova.

Nu snart ska jag sova så jag hinner väl inte skriva lite om mig själv. Men det blir väl imorgon då. Jaja, filmen den var rätt ok tyckte jag. Jag tänkte att jag skulle försöka lägga in en till bild och se om den funkar. För liksom jag förstår inte vad som är felet?! Menmen. Ska kolla igenom mina favvobloggar nu sen ska jag sleeepa fiint. Så ni får ha det bra så hörs vi säkert imorgon. Sov gott för det ska jag :) PUSS&KRAM!

Film, skvallertidning och cola.

Idag har jag inte hunnit att skriva en Godmorgon blogg, Så det får bli heladagen blogg idag tycker jag. Jaa, jag vaknade rätt tidigt och då runt 9.00 och gjorde mig en macka, sedan satte jag mig framför teven och kolla vad som fanns där. Efter det hoppade jag in i duschen. Fönade håret och sedan stack vi ut en stund. Jag fick aldrig köpt my love (skvaller tidning) igår för det var så fruktansvärt dåligt väder och då kände jag bara inte för att gå ut. Så det fick bli idag istället. Jappjapp.  Sitter och kollar på filmen ; Allt en tjej vill ha, tror jag den heter och dricker cocacola som är så extremt gott men så dåligt att dricka. Och nu är det reklam så jag passar på att skriva här då och sitter också och kikar i tidningen som jag ska kolla noga senare ikväll/natt. Hade tänkt skriva lite om mig själv, men det får bli senare för nu börjar filmen igen. Gotta run, Puss&Kram.

Bilderna ..

Jag förstår inte varför bilderna inte fungerar? Man ser inte de. Men det fixar väl sig snart. Jag kan ju inte göra så mycket mer eftersom jag precis skaffat blogg och då förstår inte så mycket här. Men det kommer. PUSS

sommarbild .

sommarbild .


Och nu saknar jag bara sommaren ännu mer,  snälla skitväder försvinn!;(

Tråkigt väder.

Idag har jag inte gjort så mycket. Mest kollat  OTH ( One Three Hill ) avsnitt och chillat. Härligt med lugn helg tycker jag.  Jag har även sovit 30 minuter då jag blir rätt trött efter att kolla på film, haha. Jaa, vad ska man mer skriva? Inte något speciellt jag kommer göra under dagen mer än att gå ut och gå lite med syster och hennes kompis. Måste köpa my love ( skvaller tidning ) som jag nu inte har läst på flera veckor. Se vad kändisarna håller på med (Y):) Och sen kanske det blir lite godis ocksåå, rätt länge sedan faktist. Fast hade varit bättre utan menmen.  Nej nu ska jag gå och hjälpa till i köket. Men vi hörs puss (:

provar mig fram lite, haha..

435083-1

Nu har jag skaffat blogg..

Jag tyckte att jag kunde skaffa blogg då jag tycker om att skriva mycket. Kommer uppdatera här rätt ofta, men måste lära mig lite först haha. Min blogg ser inte alls bra ut just nu men det kommer.  (: Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0