Godnatt!

Nej nu har jag så lite liv kvar så jag bara slänger upp massor med inlägg. Ska lägga av med det och istället säga Godnat och sov så gott, så hörs vi imorgon. P&K!


Little bit off, thanks?


A litte bit off love wouldn't hurt, right? ;)                    

keep the head up selma!

keep your head up and try to keep the
faith,    and pray to Allah for better dayz

Why do you act like this?
Dont you know that it hurts me?
I dont want any pain no more.
It hurts.

Nu är jag brun och fin!

Jaa, nu har jag pluggat en del sen har jag gått ut och solat.. Underbart :) Man blir både brun & fin. & så släpper man alla tankar och bara ligga där några minuter. Denna solning tog jag på 20 minuter och känner mig redan neger, men vet att imorgon kommer jag börja klaga på att jag är vit som brieost och kommer springa till solariet imorgon efter skolan. Men ska försöka att inte sola så ofta som jag gör. När jag väl börjar sola så känns det som en drog och måste sola hela tiden, kanske tillomed varje dag. Jobbigt och verkligen inte bra, då jag vet vad det kan orsaka. Till cancer och mer.. Not good Selma!
Jaja, nu frågar jag er.
Hur ofta solar ni solarium?

Trött som bara den, och massor med plugg!:(

Hej.
Jag är så sjukt trött efter jobb så jag bara hade kunnat lägga mig ner för att sova, men nej det går inte! :( För att jag har ett jävla prov imorgon, vilken idiot lägger ett prov på en måndag? Jo Ulla! Arrh.. Så nu måste jag sitta och plugga resten av dagen, och jag som hade planerat en massa annat också.. Jiises..
Jobbade som attan idag iaf, det var ju Julskylltning i stan idag så allt var öppet till 18.00 och då fick vi ju också ha öppet extra länge på cafeet. Jobbigt när det är helt dött första två timmarna sen kommer det sådan rusch så man knappt hinner med vad folket beställt. Men det löste sig iaf..
Nej nu ska jag gå och plugga sen duscha. Vi hörs senare.


P&K!

Msn konversation.

.. αмяяα säger (00:26):

det var en gång en polis som jävlades med en utlänning i finkan

- jag ställer dig en gåta och om du svarar rätt släpper jag dej fri ?

- mmmmm..

- vad är det som har fyra hjul och rullar ?

- lätt det är en bil jao

JO, MEN du svarade inte rätt för du sa inte om de va en audi eller volvo, vi tar en till vad är de som har två hjul och rullar

- en motorcykel?


.. αмяяα säger (00:26):

- njaaa du sa aldrig om de va en yamaha eller en honda .

men shit suckade utlänningen , okej mannen här har du en gåta av mej, vad är de som går runt på gatan med två ben & säljer sig?

- hahaha lätt skrattade polisen , det är en hora

- ja men du sa aldrig om de var din mamma eller din syster

.. αмяяα säger (00:37):

vad hajvan ? AHAHAH

.. αмяяα säger (00:37):

så sakdad

.. αмяяα säger (00:37):

säg

.. αмяяα säger (00:39):

hajvan vf skratta du ?HAHAH

.. αмяяα säger (00:39):

så skadad

' selmaDedic säger (00:40):

hahaha åt den polis sake

' selmaDedic säger (00:40):

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

.. αмяяα säger (00:41):

AHAHAHHAH TIDIG

.. αмяяα säger (00:41):

kung e den AHAHAHHAHAH

' selmaDedic säger (00:41):

hahahahah

' selmaDedic säger (00:41):

har du mer

.. αмяяα säger (00:42):

HAHHHAHAH nej jag hitta den av slump :(


Haha, alltså ibland har vi inget liv! Det märks va? :P HAhaha... (Ibland? alltid,8-))

Jag är trött på Gratismode reklamer!

Ja, helt seriöst nu så orkar jag inte med sådanna komentarer längre. Ska behöva ta bort komentarer pga det. Hatar att ta bort komentarer då personerna som skickar det gör så att man kan bli medlem och sammtidigt ge dom poäng, och det känns rätt taskigt. Men hur många gånger ska jag behöva bli medlem för att alla ska få extra 50 poäng. Så nu blir det så att jag  raderar alla komentarer som har med Gratisbio, Gratismode m.m att göra.
So, now I'm done with that! ;)


Britney Spears charmar fransmännen!


Vackra Britney är på G nu och kör hårt. Love her..


Britney Spears comeback är i full sving nu och popstjärnan är därför väldigt upptagen med diverse uppträdanden runt om i världen! Igår kväll sågs Britney lämna det superexklusiva hotellet Plaza Athenee i Paris för att vara med och gästa den franska tv-serien Star Academy. Sångerskan var supersnygg i en beige duffel och mörka jeans och hade ett stort leende på läpparna när hon vinkade till fansen som samlats utanför hotellet!  

Bloggen strular..

Bloggen har strulat minst sagt hela dagen. Förstår inte varför`? Strange.. Menmen, hade en förjväla dag idag så jag tänkte att jag skulle ut och ta en runda i skogen.. Klockan var ca 20.30 så jag gick en runda till kanske halv 10.. Och nu sitter jag här. Det hjälper verkligen att bara gå ut och röra på sig och släppa allt bakom sig. Så sjukt härligt...

jaja, nu ska jag inte snacka mer utan göra något vettigt. P&K!

Jag är så jävla förbannad!

Jag hatar er, och jag vet att ordet hata är ett jävligt starkt ord. Men det är verkligen vad jag tycker om er.! Fattar inte ens att ni ska vara så kallat familj, släkt! AAAAAAAAAAAAARH! Ta mig jävligt långt härifrån, NU!

Nu är min blogg jääävligt ful!

ja, men det är för att jag inte orkar fixa och trixa med den nu.. Är rätt trött så ska gå och lägga mig. Men imorgon lovar jag att den blir en snygging! Och nu har jag inga bra ideer heller om hur den ska se ut så det kommer väl imorgon..

Annars så ska jag säga Godnatt alla. P&K!

Jag har snygga randiga strumpor!





Ni märker att jag är sjukt uttråkad va? Bra för det vet jag om att ni gör.. Gosh så booooring! Men visst har jag ändå söta strumpor, jag älskar rosa. Allt ska vara rosa hos mig nu för tiden.. Det är så tjejigt och gulligt. Ska visa mer sen av allt rosa jag vill ha! :)

No I'm done with the pancakes!:P






En tråkig fredag som denna blir det pannkaksdags!

Ja just det! Är så sjukt trött på alla dessa tråkiga helger, så det inte är sant....... Aaarh! :P Ni ser väl hur mycket jag dampar? Precis!
Så nu har jag faktiskt bestämmt mig för pannkaksdags! Ska äta pannkakor så jag smäller upp som en ballong. Är trött på detta tråkiga livet, och är så sjukt sugen på pannkakor även om jag bara orkar äta 2-3 stycken...
Nej men vi hörs senare då. P&K!



Ps. Sen tycker jag också att jag ska byta bloggdesign.. Och att ni kan hjälpa mig vad jag ska ha för något eller iaf kan ni ge tips på hur den ska se ut:P Vill ha något med typ svart och vitt då det är vinter och den är mysig. Så rätt mysig blogg vill jag ha! Hihi..


Det blev ingen tripp till malmö idag :/

Nej jag orkar inte åka in dit idag. Kanske åker in imorgon istället då.. Hoppas, för jag måste verkligen hitta något fint, några jeans hade suttit fint. En Peak tröja vill jag ha, muumma! Några skor har jag inte råd med, om ifall att det finns snygga billiga skor som man stöter på ;) man kan ju alltid hoppas..
Och idag blir det nog en sån dära mega dryg dag som man verkligen inte orkar göra något på. Arrh, faan då! Vill göra något kul..........
 Säger detta nu och har sagt det fleeeera miljontals gånger förr. Varför måste man vara så liten och inte kunna komma in någonstans, tex på disco eller något. Det är så sjukt tråkigt att man inte kan hitta på något kul.... Man blir trött på livet. Och att skolan tar död på en ska vi inte snacka om, nej! Arrrrrrrrrrrh!  Vi minder åriga behöver också leva livet någon gång, man vet alrig vad som händer med en imorgon?

Nej nu ska jag fan inte vara jobbig.. Vi hörs. P&K!


Storstädning pågår.

Hejsan bloggen. Jag kom hem för ca två timmar sedan och den ena timmen har jag bara slappat och degat i sängen den andra timmen fick jag ryck att städa och då börja jag med storstädning i heela huset. Och nu är jag snart klar. Sen ska jag fixa till mig lite och sedan ta bussen in till malmö. För att göra, jag vet inte vad. Kolla runt i affärer lite och så, se om jag hittar något fint. Ha det bra. P&K!

Nej, nu säger jag Godnatt allesammans.

Nu säger jag godnatt till er alla läsare, för nu är jag jättetrött och orkar inte sitta uppe en ända minut till. Min nya jacka visade jag inte idag då jag inte orkade fotta den och slänga upp den här. Vi hörs imorgon, och dåå lovar jag att jag visar upp den här. P&K!

Vila i frid.

Igår så dog en av min pappas fotbolls spelares pappa på en båt. Han fick hjärtattack och dog. Fyfan, tänk att han inte ens var medveten om detta? Tänk att hans familj väntade hemma på en glad pappa som skulle komma hem, men det aldrig blev så. Det är så sjukt att träffa sin pappa på morgonen, och tänk att man inte ens hinner säga sina sista ord till honom. Han bara åker iväg och sen kommer han aldrig tillbaka igen. Därför ska man alltid tänka på vad man säger och hur man säger något till sina föräldrar. Tänk på det!

Vila i frid och hoppas du har det bra där uppe..
Rest in peace!

Veckans fynd - Oliva Lip care.



Detta lip care köpte jag för någon dag sen, tisdags kanske? Ja jag tror det.. .
Iallafall, den är riktigt bra, och den är rosa när man väl sätter lite på läpparna, gorgeous.. Man ser inte färgen så mycket men man ser att läpparna glänser mycket mer, och den vårdar också. Har du torra läppar blir dom snabbt mjuka och fina, denna rekommenderar jag verkligen. För jag brukar ju aldrig använda något som har med läppar på att göra. Har alltid tagit papper och torkat bort, eller bara jag sliter bort det med tröjärmen.. Menmen denna känner man knappt av, och det är bra för er som är lite speciella som jag... Hihi..
Den kostar 45 kr och jag köpte den i Apoteket. Jätteliten är den men den duger. Och är dessutom inte dyr för dess kvalitee..
P&K!

Torsdag, och nog en av dom tråkigaste torsdagarna.

Hejsan bloggen, jag är sjukt trött och jaa jag typ halvsover ... Ska nog lägga mig snart eller nu direkt? Har ett till jävla prov imorgon, i tyska? :( aarh, får damp på denna skola... Och detta är nog den tråkigaste torsdag av dom alla, fan vad dryg dag alltså...
Har tillomed fastnat, det kommer inte ut några ord från mig.. Jag är så tråkig idag..
Jag ska iaf sova en stund nu när jag ändå inte har något vettigt att komma med. Och senare ska jag visa er min nya jacka och mitt underbara läppglans! Hihi.. P&K så länge!

Måste bara påpeka att.. .

.... jag nästan älskar Kenza! Hon har gjort så jag fått mycket mycket mer läsare nu här på bloggen. Tack snälla. Och jag hoppas att ni nya läsare också stannar kvar:) Och att ni tycker om att läsa här om mig och mitt liv.

PS! Imorgon visar jag mitt nya underbara läppbalsam eller vad jag ska kalla det, och min nya jacka som jag är kär i .  Nu ska jag verkligen ge mig iväg för plugg igen, looovar... P&K!


En paus ifrån pluggandet.

Och det gör jag med att jag sätter mig här vid datorn och uppdaterar, och samtidigt äter jag klementin. Muumma..

Vad gör ni då? Helt seriöst nu orkar jag inte plugga, vill bara sitta här och drömma om allt smink och parfymer.. Man kan inte bestämma sig helt ärligt.. Haha.. menmen..
Nej nu ska jag slänga upp en bild på mig, innan jag halkade hahah. Sen ska jag plugga vidare, för kl 23.00 är det Two and a half men, och det missar vi inte, right? :D haha. P&K!


Tack så hemskt mycket Kenza!:D:D

Min dag var rent ut sagt ett helvette, tills jag satte mig vid datorn och såg att jag fått mail. Då tänkte jag men oooh, vad jobbigt nu är det bara reklam. Men då såg jag att det stod Kenza där. Asså fyfan vad jag hoppade av lycka.. Jag blev riktigt glad. Det förgyllde min dag direkt, fan vad jag är glad. Tänk att jag vann ett present kort från Kicks för 500 kr, bara för att jag trillade framför en kille som satt i sin bil. Ok han var typ världens snyggaste kille då, och jaa jag skämmde ut mig som in i. Men jag vann ju 500 spänn på det. Det bore man ju göra oftare hahahah.
Nej nu ska jag plugga sönder mig och ha ett leende på läpparna hela natten. Haha, vi kanske hörs innan jag lägger mig annars får ni ha det bäst och sova så gott. P&K!

Känner mig smällfet!

Hejsan bloggen. Jag känner mig smällfet och vill bara låsa mig in i ett rum utan någon mat.. Arrh, känns som om jag ätit upp en hel elefant igårnatt och idag.. Herregud vad jag har ätit mycket :( nej nu ska jag dränka mina sår på mina älsklingar... P&K!

En cigg och kaffe, mumma.

Hejsan bloggen. Nu sitter jag hos aznaida och har massor med kul. Ska nu ta en cigg på balkongen samt kaffe. Ha det så bra så hörs vi imorgon eller senare. P&K!

Nu tar jag mitt pick & pack & drar ;)

Vi hörs senare eller imorgon bloggen. Nu ska jag ut i snön och möta min ängel .. Ha en jättebra fredagskväll för det ska jag.. P&K!


Packa väskan och dra!

Hejsan, nu ska jag packa mina saker sen ska jag dra över till min böna Aznaida :) hon ska möta mig halvvägs då jag inte tycker det är så kul att gå själv:P haha.. Nej men vi hörs. P&K!

Titta, det snöar i TRELLEBORG! :O

Haha, förvånade va? Jag är!! Sjukt om jag ska säga.. Det har snöat massor över allt i sverige förrutom i lilla hålan trelleborg där jag bor. Och nu så, nu kom det haha. Det snöar ute.. Tycker ni inte det är underbart med snö. Jag är glaaad!:D haha..

Iaf, har precis kommit hem och är helt pigg nu:D dont know why men iaf.. Kom hem och ser att det är extra fint här hemma, kom in i vardagsrummet och där står massor med stolar på glas till spriten som syrran ska ha ikväll. Vad tror ni inte jag gör då? Drömmer mig bort och är så sjukt sugen på nyår.. Asså snälla gör så dagarna går snabbt :) hihi, störd...

Menmen, tror inte vi kommer höras så mycket idag då det kommer bli fullt här hemma att göra. Hjälpa syster och så sen ska jag över till Aznaida för att sussa där över natten och kul ska vi ha kan ni ana er... ;) Sen så jaa.. Vet inte om jag tar med mig min dator annars så stannar den hemma. För hennes dator är jävligt seg och jaa.. But we will see. Nej nu ska jag göra annat ;) P&K så länge!


Happy Birthday!<3

Vill bara säga Grattis på din 19 års dag finaste syster!<3 Hoppas du får den bästa dagen med massor av party och presenter.. Älskar dig<3



Late uppdate, i know.

Men jag har haft massor att göra idag känns det som. Planerade hela dagen i förtid, i skolan då aallt var så drygt där men ändå blev allt tvärtom.. Skulle upp till Coluseum och träna idag med Lence hjärtat, men vet ni? Jag stack in till stan och åt KEBAB? :S Vad fan hände med mig där då? :P hahahah hade ju planerat att här ska det bantas och vara en hottie till nyår och så missar jag en träning och käkar kebab istället. Jävla mongolid!! :P Ja men där ser ni hur jag är hahahah..
Nej nu ska jag sova. P&K!

Nu sitter jag i skolan...

Nu sitter jag i skolan och har det allmänt tråkigt.. But what to do.  Måste göra en NO uppgift men jag orkar inte, haha..
Vad gör ni då?


Nej nu kommer min lärare Hadi Måste st


The stupid studdy is over.

PUUUUST!**
Nu är pluggandet klart, eller ska bara lära in glosorna och det utantill.. Orrh har ont i hela kroppen och är riktigt trött. Jag känner mig jävligt gammal just nu.. En jävla granny.. :( Måste verkligen viila ut en dag utan att göra ett piss, varken plugga, jobba eller umgås. Bara ligga i sängen, sova och tv. Inget annat behövs. Eller jo kanske en bok att läsa.
Nej nu ska jag inte vara jobbig granny   haha, utan jag ska gå lägga mig i sängen och se om det finns något på tv annars så ska jag somna som en baby.. Hörs imorgon. P&K!


I City Gross i två timmar...

Hejsan bloggen. Nu är jag sjukt trött.. Åkte till city gross och skulle handla snabbt med familjen då de precis öppnat affären. Men tror ni verkligen det gick snabbt ? Hell to the NO! Vi var där i heeela 2 timmar om inte mer. Så sjukt drygt att jag tröttnade efter en halvtimme och ringde till Aznaida som skulle joina mig där utanför med kaffe och kaka, och kanske tillomed en cigg. Satt hur bra som helst ju.. Och nu ska jag plugga sönder, för jag har så sjukt mkt att göra i både svenska och engelska and that is sick!:( ooorh.. Menmen, vi hörs väl senare, om inte imorgon. P&K!

Att hjälpa sig själv.

Nu orkar jag inte med någon utav filmerna eller varken tv alls. Känns som om jag suttit där allt för länge även om jag bara kollat på Bettan och hemma fruarna.. . . . . . Hmm ?
Jag som älskar att bara ligga i sängen och kolla tv heeela dagen lång? Wierd. Istället är jag sugen på att läsa i boken som jag började läsa på igår. Och den heter Att hjälpa sig själv. Denna boken är nog den sista utav de böckerna om pojken som kallades det. Det är en jävligt bra bok kan jag säga och jag vill läsa ALLA böcker om honom, men man blir så.. .. ledsen utav boken? Allt han blev utsatt för, alla hans problem som väntade när han skulle komma hem.. Vi säger att vi har problem hemma osv osv, tänk vad han hade då? Han blev knivhuggen utav sin mamma..


HAHAHA! Vad håller jag på med? :P Se som jag lever mig in i en bok? haha aw, men jaa sådan är jag.. Får damp och måste direkt förklara mig och mina känslor om detta..
Nej nu ska jag faktiskt läsa lite i boken sen ska jag sova.. Ha det bra nu. P&K!

Här har ni tips på filmer/serier som går ikväll!

Filmer .. .


50 first dates.

Amerikansk komedi från 2004. När marinbiologen Henry Roth möter den unga kvinnan Lucy Whitmore på ett café är han övertygad om att han funnit den stora kärleken. Således stämmer han träff med Lucy vid samma tidpunkt på samma plats nästa dag. När han dyker upp för att möta henne visar det sig dock att Lucy inte har något som helst minne av honom och deras pratstund dagen innan. Lucy har nämligen blivit skadad i en bilolycka och förlorat närminnet så om Henry vill ha Lucy måste han få henne att förälska sig i honom på nytt varje dag!

I rollerna: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider, Sean Astin, Lusia Strus, Dan Aykroyd, Amy Hill. Regi: Peter Segal.




A mighty wind.

Amerikansk fejkdokumentär från 2003. När folkmusikens store man Irving Steinbloom dog på 1960-talet efterlämnade han ett stort musikarv. Han hade hjälpt flera artister till stjärnstatus. Hans son Jonathan sätter ihop en minneskonsert där flera av Steinblooms artister medverkar.

I rollerna: Eugene Levy, Christopher Guest, Catherine O'hara, Paul Dooley, Parker Posey. Regi: Christopher Guest.




Get shorty.

Amerikansk action-komedi från 1995. Ockraren Chili Palmer (John Travolta) kommer till Hollywood för att kräva in en spelskuld av filmproducenten Harry Zimm, gestaltad av Gene Hackman. Väl på plats i Hollywood bestämmer sig Chili för att satsa sina pengar på att producera film, men han har en galen maffiaboss efter sig som försvårar situationen för honom...

I rollerna: John Travolta, Rene Russo, Gene Hackman, Danny DeVito, Dennis Farina, Delroy Lindo. Regi: Barry Sonnenfeld.


Serier . ..

 * Desperate houswives
 * Ugly Betty


Kan man känna sig dödare än mig? NEJ!

Hejsan bloggen. Har fått allt för lite sömn inatt och jag är superduper mega trött. Förstår ni nu hur trött jag är? Sjukt att man kan vara såhär trött, satt och halvsov på svenskan idag, man skulle skriva av i sin bok vad dom andra redovisade där framme och gissa vad jag gjorde då? Sov typ haha :P men så är det ibland.. Och min älskade Bosse till mentor säger alltid att jag måste börja vakna för jag alltid är så sjukt trött i skolan.. haha sorry, jag ska bättra mig. Promise! :)
Nej nog om det...
Vad gör ni då? Jag sitter vid datorn bara, har precis lagat mat till hela familjen men ingen verkar vilja äta utav min mat förrutom jag ? hahahah aww så synd:P Jag gjorde faktiskt jättegod mat för en gångsskull så sug på den om ni inte vill ha! ;)
Och nu ska jag faktiskt kolla bloggar sen ska jag se på tv. Massor med filmer ikväll, kan slänga upp dom här i bloggen.
Nej nu ska jag kolla bloggar. Hörs senare. P&K!

Massor med plugg och Prison break.

Hejsan, nu har jag pluggat klar och ska nu se på Prison break. Sen ska jag läsa i någon av böckerna som jag lånat. Verkar rätt bra allihopa och jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska börja läsa. Haha.. Nej nu ska jag faktiskt se på tv sen sova. Godnatt folket. P&K!

Storstädning.

Hejsan bloggen. Nu är jag hemma från skolan ( för ca 1,5 timmar sen haha) men jag har städat hela rummet och slängt all skit som verkligen inte behövs sen moppat, sopat och allt sånt där.. jaaja.. Så kan det gå haha. Och nu är jag rätt trött och jag är rätt sugen på att gå ut också.. Så ut ska jag nog. Men vi hörs senare. P&K!

Alla är vi lika mycket värda, kom ihåg det!

Jag vill bara påpeka en sak till alla som har självförtroende ! Ingen här i värden är perfekt. Man kan se bra ut med ha värdens sämsta personlighet. Men iallafall saken jag vill komma fram till är att alla är lika mycket värda oavsett hur man ser ut. Fin, ful eller tjock och smal. ALLA vi är ju människor! Men vissa jävla patetiska idioter förstår inte det. Jag är mig själv, ser ut som jag gör och beteer mig hur fan jag vill, oavsett ni vill det eller inte .

Nu har jag skaffat en webbcam:D

Hejsan bloggen. Inget bloggande tidigare då jag jobbat hela dagen och kommit hem alldelles nyss, men nu så ;D hah
Jag har inte så mycket att säga helt enkelt. Typ bara att jag fått en ny webbcam haha ;D suuuper good :D
En liten webb bild här ska ni få på mig och syster:P haha


Dra till Aznaida nu.

Hejsan bloggen. Har haft fullt upp idag så har inte kunnat blogga alls förens nu. Har städat hela dagen sen solat sen har jag lagat & käkat middag haha. Och nu ska jag iväg till aznaida och umgås och ha det lite mysigt där borta.. Ha det bra. P&K!

Sitter och äter mina pizzamackor.

Hejsan. En snabbis nu innan idol börjar igen.. Har precis gjort pizza mackor som är svin gooda.. receptet kan ni allt få om ni vill HAHA! Nej nu ska jag dra mig mot tvn igen.. P&K!

Detta ska nog förgylla min Fredag iaf..

Idol och massor med kändis & mode tidningar som min mamma kommit hem med. Undra vart hon haffat det? haha.. Alla vet att jag älskar sådanna tidningar så det ska nog gå för denna dag.. .Och coca-cola godisar ska nog sitta helt perfekt nu !  Nu är det idol och vi hörs säkert i reklamen! P&K!




.. . .... ... . .... ... ................... .........

Sometimes it don't pay to be the hero

Nu ska jag gå & dränka mig i badkaret.. . .

Hejsan bloggen. Alltså nu är jag helt seriöst trött på de här jävla tråkiga helgerna. När fan ska det finnas något kul? Även om man är 15 så ska man väl kunna hitta på något kul då och då. Men neeej, det finns ju inget i denna döda håååla.. Orrrh, får spel snart!
Och det kan bero på att mina cigg är slut och jag har inga pengar till nya cigg och vill gå ut men ändå inte.. Asså ser ni mina problem nu? Jag kan lika bra gå och skjuta mig nu.....
Jaja, denna fredag är den sugigaste någonsin om ni inte redan fattat det så nu ska jag gå och dränka mig själv i badkaret en jävla lång stund .. ..
 
Senare kommer jag nog blogga om mig det inlägget har jag nog aldrig hunnit göra, skriva om mig själv då .. Eller så kommer jag bara göra massor med tråkfrågor som jag gör när jag inte har något liv.. .  P&K så länge då!

Sömntuta.

Hejsan, har inte bloggat idag då jag sovit bort halva dagen sen pluggat från 6-10 och är lite småtrött. Eller vad tror ni? Ska fan ta mig slänga mig i sängen nu och sova som fan.. P&K!

Hemma från skolan & bums i sängs:)

Hejsan, nu är jag hemma från skolan och inne från den jävla kylan.. aarh så kallt! :( Och jag är sådär sjukt trött som man bara kan vara så nu ska jag sova som bara den.. Sen blir det nog att sticka och sola och senare plugg. Hörs senare P&K!

Min lilla blogghörna.

Haha, jag orkar inte lägga mig än och filmen är igång ännu.. Och jag har ju sovmorgon imorgon så jag tänkte att jag inte behövde lägga mig tidigt iaf:P haha. mongo..
Jaja, vad gör ni då? Jag själv ligger här i min säng och bloggar .. i min lilla blogghörna haha..
Nej nu ska jag inte vara jobbig för jag inte har något kul att komma med. Kanske kändisnytt senare ;).. P&K!


Nu fortsätter tv tittandet.

... med systrar i jeans.. sen ska jag sova. Ni får ha det sådär jättebra så hörs vi imorgon. P&K!

Desperata hemmafruar.

Nu är det desperata hemma fruar så nu ska jag allt ta en paus från pluggandet och titta på det. P&K!

Like that baby.. .


Babyn föddes med snopp på ryggen



Det lilla barnet föddes i Henan-provinsen i Kina. Men direkt efter födseln fick barnet flyttas till ett barnsjukhus i staden Tianjin för operation.
Barnet hade fötts med det ovanliga syndromet som har termen fetus in fetu (FIF).
Läkare opererade för att ta bort den extra lemmen från barnets kropp och efter tre timmar var de klara och barnet mådde bra efter ingreppet.

Kan detta vara sant?


Sova, plugga, sola Ugly Betty & Desperet houswives.

Hejsan. Nu är jag hemma från skolan och är sjukt trött.. Ska nog lägga mig för att sova en stund sen ska jag plugga och så ska jag nog sticka iväg och sola för syster frågade mig om vi skulle göra det efter att hon jobbat :) och senare blir det Ugly Betty & Desperet houswives.. loove love..
Nej om jag ska sova nnu då. Hörs senare. P&K!

Godnatt!

Nu så är jag klar för att sova.. Är sjukt trött och har pluggat lite tyska.. Duschat osv osv.. Tråkig dag ass fuck idag, men det ordnar sig. Ibland är det skönt med bara chilldagar.. Nej nu ska jag faktiskt sova. Godnatt allihopa!<3 P&K!

Trött som faaasen.

Hejsan bloggen. Nu är jag sådär sjukt trött att jag inte orkar med någonting och jag måste plugga tyska sen, ooorh!     :( hatar det.. jaaja, nu ska jag nog duscha och sen ska jag nog lägga mig för jag är riktigt trött. Och klarar knappt av att sitta här. Ha det bra. P&K!



Fars dag.

Hejsan. Nu äntligen är jag hemma från jobb och massa bilturer. Puust*
Det är ju fars dag idag så jag tänkte att jag kunde åka in till Maxi med syster då stan stänger kl 4 och det gör vi med så jag hann aldrig gå in dit. Men vi åkte in till maxi och köpte två skjortor. Rätt fina och varma nu till vintern och för någon dag sen så var det shampoo och parfym för 100:- på H&M så jag tänkte att han kunde få det :) hade lite extra pengar över den dagen och ville vara lite snäll hah :P
Men nej nu ska jag faktiskt se om jag orkar kolla film efter duschen för jag är heeelt dödstrött.. P&K!


Godmorgon bloggen!

Allt bra med er? Själv är det helt ok här tycker jag.. Nu hinner jag faktiskt inte skriva mer för jag ska iväg till jobb men först ska jag fixa till mig lite.. Hörs senare efter jobb då. P&K!

Det är min blogg & mitt sätt att skriva.

Alltså, nej nu blev det fan ta mig många onödiga inlägg här förrutom det om Amra dusa. Men wtf.. Jag hade inget att göra och tänkte bara släppa mina känslor om bebisar och resten:P haha.. Det är ju min blogg och jag skriver för mig själv, men också för att ni ska ha något kul att titta tillbaka på. Men som sagt, min blogg.. mitt skrivande. Om du ej gillar det så har jag inte så mycket att göra åt saken. Jag kan inte ändra mig för att någon inte gillar hur jag är. Jag är mig själv och det är det bästa.
Nog om det!
Nu ska jag se film och vi hörs senare. P&K!

It's for you Amra..


Jag vill ha en bebis nu!:(

 Jag är kär i bebisar!! Aaaarh..


Det är mänskligt att fela . . . .













 


... . . . my addiction

 

Jag vill ha snygga naglar igen! :(

Jag är beroende ! !!! Och måste ha snygga naglar :( Vill bygga på dom nu nu nu!! Orrrh...
Vill ha dom som i sommras..

(๏̯͡๏)






Fika på Coffe House.

Hejsan. Vad har ni för er?
Jag har precis kommit hem från stan. Var där med Amra och fikade på Coffee House då jag är ledig idag så tänkte att jag kunde fika på mitt jobb en stund haha..  Satt där någon timme och nu så sitter jag här;P Rätt tråkig och dyster dag idag och jag har inget alls att göra. Kanske sover hos amra ikväll men det är inget säkert ... .  Får allt ta och se. Nej nu ska jag faktiskt göra något annat. Ha det bra. P&K!


Inget malmö för min del..

Hejsan bloggen. Min snygging ska in till malmö vid halv 8 och då orkar jag inte åka in till Malmö så sent. Så vi ska inte träffas idag :( neeeej:( oorrh.. Men vet ni vad? Han kanske kommer in till Trelleborg imorgon och då ska vi ta en fika :) Det låter väl ändå rätt nice? ;) hah..
Jaa, nu har jag inte så mycket att säga mer. För nu ska jag faktiskt dra mig utåt.. P&K!

Godnatt läsare!

Nu säger jag godnatt från mig. Jag har pluggat hela dagen och nu tycker jag det får räcka för nu är det propp fullt i min hjärna och den orkar int ett ord till här va:P aha.. Orkar inte se klart EMA så jag ska sova nu, så jag kommer upp i tid imorogn. Vi hörs efter skolan om inte innan.. P&K!

Kenza & EMA

Hejsan, nu har jag tagit paus från pluggandet och ska kolla på EMA en stund.. Ska checka extra noga efter Kenza och det hade fan ta mig varit kul att se henne där:P Och jag hade faan ta mig velat ta hennes plats nu och träffa alla kändisar. NEj nu börjar dte.. Vi får höras senare. P&K!

Bananer med choklad topping! Mumma:D

Hejsan, måste ju ta en paus nu mellan allt pluggande.. Och få äta mina goda rätter haha... Två knäckemackor med smör och ost och sen lite efterrätt för att jag ska kunna orka plugga haha,.. Bananer med choklad topping, fuckk vad gott! *Sagel*
Utvecklingssamtalet var ren katastrof och jaaa, vad kan man göra åt den fucking hor läraren! Hatar honom så in i helvette och hoppas på att han dör !!! Verkligen.. Jag brukar inte säga sånt här. Men nu gör jag det, och då menar jag förfan det också!!! AAAAAAAAAAAAAARH!




Bättre blir det väl ändå inte? Datorn och allt gott är på plats! MuMS!


Utvecklingssamtal kl 17.00!:(

Hejhopp. Orrrh! Jag har utvecklingssamtal nu klockan fem och hatar min fucking mentor så enormt mycket. Han tar bara upp det neggativa och jag får panik då, vad fan ska min pappa tro om mig ffs! :( well well, vi får väl se hur det går då.. Sen ska jag plugga massor för jag har prov imorgon i NO, kan det bli en värre dag för mig då eller? :(


Och såhär känner jag mig nu! :(

Sorry, blame it on me.

Hejhej. Nu är jag lite sen med bloggen, I know! Blame it on me. Men jag har faktiskt varit borta heela dagen idag. Mirela körde mig till skolan klockan nio på morgonen sen så hade jag en lååång dag framför mig med massor av stud. Men det gick ändå rätt så fort haha. Gjorde klart allt i svenska, engelska och matte. Nu är det bara prov som väntar i matte imorgon sen på fredag har jag prov i NO. Jaaja.. Iaf, efter skolan tog jag bussen in till stan för att gå förbi jobb en stund, se vad Denise hjärtat har för sig då hon är själv där nu med den fördömda ******... .! :p haha (Har lånat 15 kr av Hakim också som han ska ha imorgon, don't forgett Selma!!!!) Sen så köpte jag en allmänacka (stavning? :S:P) då jag tyckte att jag behövde en snygg, för jag har faktiskt haft en annan tidigare, där jag skriver läxa och vad som ska göras, som är viktigt då.. Men den var helt vanlig svart & ful och den skrev jag typ fem ord i för den va så trååkig att ha. Så den har jag slängt och idag fick jag med mig en snygg med rosa & vita fina grejer på. Så den har jag redan börjat skriva massor i:P haha.. Jag måste ha något fint om jag ska kunna använda det, annars vägrar jag . Så är det!
Iallfall,
(borde fan komma till saken någon gång8-) )
Så gick jag sedan in på Wook house för jag var sjukt hungrig och där åt jag min favvo mauud. Ris med friterad kyckling ;D Efter maten var det dags för att bränna kalorier så jag lämna cyklen i stan och gick ända ner till Kunskapskolan sen fick mirela hämta oss och lämna oss till samel och dom.. Satt där en liten stund sen var det dags att dra sig hemåt och plugga.. Och vi var typ hemma runt åtta, och sedan dess har jag haft böckerna uppe i truten och inte gjort något roligare. Men nu känns det bra som fan då man inte har något efter sig nu. Häääärligt!
Nej nu ska jag faktiskt lägga mig och kolla på Two and a half men sen ska jag sova.. Hörs imorgon då. P&K!


Godmorgon bloggen!

Har ni vaknat än haha? Jag ligger här i sängen och är äckligt trött. Kan knappt öppna ögonen och jag ska fan ta mig ha prov nu in sisådär 40 minuter. Men nu ska jag faktiskt hoppa i duschen så jag blir piggare. Vi hörs senare efter skolan.. P&K!


Varit ute och kört med mikki mouse & Mr.Bean. haha.

Hej bloggen. Har precis kommit hem då jag varit ute på en lång biltur med syster , amela och katja. Svinkul haha.. Amela har köpt en blå mr.bean bil och min systers bil ser ut som en lite mikki mouse då den är rund. hahahaha fan vad skoj vi haft det.
Naae, om jag ska dra och plugga röven av mig. P&K!

Nyinköpta skor, and I love them!

Hejsan bloggen. Är nu hemma och har precis lagat klart mat, klyftpotatis med kyckling och sås. Mumma.. Fast det var inte till mig, då jag åt på pölsekiosken hos Maida, där fick vi kebab:D haha.. Sen så körde vi rundor i stan, och in till Lidl haha. Handlade mat och glass där sen bar det av hem för att laga maten innan mamma och dom kom hem.. Och gissa vad jag fick? Även om jag inte var med i malmö fick jag skitsnygga svarta stövlar i skinn haha:D Jag är såå bäst! ;) De kostade 399:- och var rätt billiga, men tror att de köpte en storlek för stora.. Men det ska nog gå bra.. Nej nu ska jag fan ta mig plugga sen ska jag dra ut en sväng med syster och köra runt med hennes bil, tror jag då.. Om jag orkar.. Annars så blir det bara plugg för min del.. Vi hörs senare dådå. P&K!

¨
Och mina fina rosa strumpor lyser ju upp hela bilden här va ;) haha.


cykla iväg till jobb nu.§

Hejsan bloggen, nu ska jag snabbt cykla iväg till jobbet. Kom precis hem från skolan. Men nu hinner jag inte skriva mer. Vi får höras sen då. P&K!

Världens bästa låt, Taj - Hero!




Mmmh...

From the girl in my dreams, I knew about the hood
Had a little baby, life was all good
Then I got to call, if something was wrong
Next thing I know, I was back to my old ways
Goin' out, till they came and took me away
Now everything I work for is gone (gone)

Refrain:

Oooh, I wish I wanna turn away
I was still be free today
Sometimes it don't pay to be the hero
Oooh, should I look into my baby's eyes
Before I took another man his life
It don't pay to be the hero

There is something I can say to bring him back
They lost him just right that
I wish that we could turn around
There is something I can say to bring him back
They lost him just right that
I wish that we could turn around

Don't know why I was to hard to let the life go
I was mad, wasn't thinking `bout my family at home
And how much they're dependent on me
Now I'm looking at 20 years no parole
I'm not gonna get the chance to see my baby grow
And what she gonna think about her daddy (daddy)
Ohhh

Refrain:

Oooh, I wish I wanna turn away
I was still be free today
Sometimes it don't pay to be the hero
Oooh, should I look into my baby's eyes
Before I took another man his life
It don't pay to be the hero

There is something I can say to bring him back
They lost him just right that
I wish that we could turn around
There is something I can say to bring him back
They lost him just right that
I wish that we could turn around

So many nights I don't sleep (nights I don't sleep)
Couse I think about the things that I've seen (things that I've seen)
They're almost really driving me crazy (driving me crazy)
Instead the piece of mess seperates my family from me

Refrain:

Oooh, I wish I wanna turn away
I was still be free today
Sometimes it don't pay to be the hero
Oooh, should I look into my baby's eyes
Before I took another man his life
It don't pay to be the hero

There is something I can say to bring him back
They lost him just right that
I wish that we could turn around
There is something I can say to bring him back
They lost him just right that
I wish that we could turn around

From the girl in my dreams, I knew about the hood
Had a little baby, life was all good
Then I got to call, if something was wrong


Grattis syster till din nya bil!

Hejsan, nu är jag sen ute med uppdateringen jag vet:P haha. Men jag har varit ute och sen har syster hämtat oss och så har vi kört runt lite med hennes nya bil som hon köpte idag. aww, den är helt sweet :) liten rödis :) haha. Nej nu ska jag faktiskt göra annat, så Kanske hörs vi senare. P&K!
GRATTIS MIRELA TIlL DIN NYA BIL! bruuumm bruuumm..


Svin kallt ute, på med vinterjacka?

Herregud, kan knappt skriva här så mycket jag fryser.. Det känns som om jag har nålar som sticker mig i fingrarna heeela tiden:( svinkallt ute ju! Och nu måste jag plugga en massa, inte så kul nej :(
Men vi härs väl senare då. P&K!


I'm the game

you never gonna play . . .. ..


Ut och äta kebab.

hejsan bloggen, nu skriver jag lite snabbt här för jag ska ut och äta kebab med mitt hjärta amra för hon och jag inte har träffats på år och dar. Men nu så.. Nej nu hinner jag faktiskt inte skriva mer. Vi hörs väl senare då. P/K!

RSS 2.0