Lördag.

Heejsan, det har inte blivit många inlägg sen igår men mitt internet vill inte?! Någon som vet va det är? Om man ska in där så stängs msn av och lika så om man ska in på msn så slutar internet fungera. Men nu lånar jag syrrans dator medans hon jobbar så det ska nog komma några inlägg. (:
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Mest tagit det lugnt, är ju ensam hemma så finns inte så mycket att hitta på. Jaa, jag vaknade faktiskt 10.00 idag. ;D Det börjar gå frammåt, haha.
Men nu ska jag plugga en stund. Kom på att jag har ett NO arbete också som ska vara klart snart! GOOSH, skolan tar död på mig!
Hörs sen.
PUSS!


Fredag.

Neeej nu blir jag så sur på mig själv! La mig inte förens halv fyra inatt och vaknade kvart över 1 idag. Detta får bara inte fortsätta såhär, inte en chans att jag kommer hinna vakna till skolan och så. Men det ska bli bättring dom här sista dagarna, jag lovar!!!

Annars har jag inte gjort mycket idag, vaknade rätt sent ju och började med att sätta på TVn och skulle se Våra bästa år. Kollade på det sen var det dags för frukost. Åt en macka, sedan satte jag igång datorn.
Inte så mycket jag tänkt göra idag förutom att PLUGGA, som är ett måste nu idag! Hade tänkt göra klart det mesta så jag inte har så mycket kvar att göra under helgen.
Jaa, nu har jag inte så mycket mer att skriva här.
 
 


Torsdag.

Heej, vaknade rätt tidigt idag utav att min syster väckte mig omkring 10.30. Rätt bra endå då det närmar sig skolan och så ju. Har inte så mycket mer att skriva nu, kommer väl på nogot sen. PUSS!

Ashanti och Carrie Underwood.

image9
Carrie Underwood i en sjukt söt klänning. Me like alot.

image10
Ashanti lika underbart söt i sin klänning. Men istället för det rosa hade jag nog valt att sätta dit ett skärp i GULD och klackarskorna lika så.  Men inget att klaga över, underbart söt säger jag bara!! ;D
 

Brittan gravid igen?

image7

Ska man verkligen tro på de rykten som just nu sprider sig som en löpeld i Hollywood och som gör gällande att Britney Spears är gravid igen? Tydligen påstås att den medicin som hon fick mot sin depression har slagit ut effekten av hennes p-piller. En annan version är att hon saknar sina barn så mycket att hon har gjort ett nytt. Vad kan man säga, på dessa bilder ser ju hennes mage väldigt rund och fast ut...
 

.. . .

Inte gjort något utav det jag skrev innan som jag skulle göra utan istället var jag sugen på att göra någon riktigt god middag så mamma och pappa blev glada. Och då blev det kycklingben med ris och en himlans god krydda på kycklingen som gjorde den extra god, till det blev det en j*vligt god sallad med massor med grönsaker och sedan tonfisk i. Fasen vad gott det var (: lite stolt är man ju alltid. Ingen bild togs på det då min kamera är död och jag hittar inte den förbaskade sladden. Sad. Menmen, sedan tog jag en extra lång runda till stan, det brukar ta 5-10 minuter för mig att gå till stan men nu tog det 20-25 minuter för jag gick längre runda och tog snabba steg, inom stan gick jag snabbt in på HM och köpte skrubbvantar som jag hört ska fungera bra när man duschar, och helt klart det gjorde dom. Sååå len hud och så fräsch man känner sig. Så köp sånna!:) Finns på HM för 19,50 kr. Inte alls dyrt. Sedan var det snabb runda hemåt och duscha och nu sitter jag här nyduschad och ska kolla TV nu. Topmodel ja :) PUSS!

Nu är jag glad (:

Vad jag märkt så har jag fått ännu mer läsare nu även om jag haft så få innan. Och glad som f*n blir jag alltså.
Så nu ber jag er så snällt att skriva vilka ni är som tittar in här, skulle göra mig så glad. PUSS!

Onsdag.

Ojj vad klockan är mycket! ;O

Vaknade ungefär halv 1 idag och sen blev det TV och frukost direkt. Orkade inte starta datorn så det blev inget godmorgonbloggande idag nej. Men jag bloggar ju klart under dagen nu, men fasen vad tiden går fort alltså?! Skulle ju hinna städa lite här hemma, plugga, gå och låna lite böcker på biblioteket och ut och gå en runda idag. Men tror inte alls jag hinner göra allt idag. Och jag måste verkligen plugga lite så jag ska nog göra det idag. Blev ju inget plugg igår då jag hade annat att göra. Det känns ju nästan som om jag inte har något att göra under dagarna men endå gör jag massor och tiden bara rinner iväg. Och nu har jag börjat sova så sjukt länge också, vaknar omkring 1 varje morgon och det är för mycket. Hur ska jag kunna vakna sen när det väl är skola. Nej detta måste bättras mycket tycker jag!

Nej nu ska jag sätta mig framför TV,n en liten stund sedan plugga och även försöka gå till biblioteket och låna lite böcker annars får det bli en annan dag. Ha det bra så hörs vi sen. PUSS!

I huvudet på Gynning.

Tänkte bara skriva lite kort nu i pausen. Sitter och kollar på i huvudet på Gynning nu och jag missade andra avenyn innan. Suck* menmen. Nu måste jag gå, tvn kallar. Skriver mer sen.PUSS!

Tack Ida! ;D

Tack så mycket Ida! Hon var sådär jättesnäll och erbjöd sig till att ändra om min blogg lite och så här fin blev den. Och jag är jättenöjd! :) TACK ÄNNU EN GÅNG! :)PUSS!

Tisdag..

 
Godmorgon eller goddag. Haha, vaknade ungefär precis och ska snart gå och fixa lite frukost till mig. Känner mig helt krasslig i halsen och mår inte alls bra. Hoppas det bara inte är någon förkylning för det orkar jag inte med nu under lovet. Annars ska jag väl inte göra så mycket under dagen. Mest plugga hade jag tänkt för det behövs nu. SO arbete och läsa klart bok i svenska, sen har jag lite arbeten som ska lämnas in från engelskan också. Det ska jag nog göra idag så slipper jag tänka på det under resten av lovet. Nej nu ska jag gå och äta lite och se ifall det finns något bra på TV, men ni får ha det så bra så hörs vi säkerligen senare. PUSS!

HJÄLP!

HJÄLP!

VILL NI VARA SÅ SÖTA OCH HJÄLPA MIG ATT ÄNDRA HEADER PÅ MIN BLOGG !? SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA. KRAM FRÅN MIG ! <3

konstigt?

Allt kom inte med i förra inlägget så det får vara såhär. För jag verkligen skrev mycket och orkar inte ta om allt, finns heller inte sparat på min blogg .  Så så får det vara. Haha. PUSS!

Skrivet kort om veckan...

Nu har jag inte skrivit på en HEL vecka i min blogg. Det är synd det, men jag har liksom inte haft så mycket tid även och jag velat sätta mig ner och skriva där lite. Men nu så har jag massor med tid och då tänkte jag skriva lite kort om hur veckan sätt ut för mig. :)

Måndag har varit rätt OK dag även om vi går till halv 4. Men jag hade tandläkare den dagen så jag fick gå tidigare. Jag tänkte att om jag endå har lite extra pengar i min plånbok så kunde jag gå och sola lite. Så jag ringde Sadija och fråga om hon var sugen på att sola lite, och det var hon. Men sedan när jag väl var påväg till henne ringer hon och säger att hon inte hittar några pengar hemma och nu var hon inte så sugen på att sola längre utan kunde följa med iallafall. Mycket snällt utav henne så slapp jag gå ensam. Och det hände en himlans pinsam grej hos henne som vi inte behöver ta här nej! HA-HA! Iallafall, vi var hos tandläkaren och allt såg bra ut och att jag bara skulle andvända min tandskena på kvällen nu. Pratade lite med henne om hur mina tänder ser ut nu och då sa hon att jag inte behövde oroa mig alls för allt var som det skulle och såg så bra ut. Man tackar men det är ju inte direkt så jag känner att det är.
När vi var klara där så gick vi till solariet och så skulle jag sola liten stund. För så vit som jag är behövs verkligen lite färg. Sadija satt där utanför och väntade på mig, en så jävligt bra/ snäll tjej. Hur skulle jag klara mig utan henne egentligen? Iaf så får vi sms utav Sara och hon frågar om vi har lust att gå ut och äta med henne för hon inte orkar vara hemma och då sa vi att vi kunde det, eftersom vi endå inte hade något annat för oss. Hämtade henne på övre och sedan så gick vi och åt kebab. muums.* Snabbade mig en smula eftersom jag skulle ha prov i Religion- kristendomen dagen där på som jag behövde plugga lite till. När vi ätit klart där så sa vi hejdå och sedan gick åt varsitt håll. Och så lat som jag är så ringer jag pappa och frågar ifall han var hemma eller kvar på jobbet så han kunde köra förbi och hämta mig och visst kunde han det. Love you pappi :) Sedan var det bara hem och plugga, TV och sova. Min måndag såg i stort sett ut såhär. PUSS!

Tisdag började med att sadija väcker mig och frågar om vi ska till skolan tillsammans eftersom vi börjar 08.55 och ja visst kunde vi göra det. Men då insåg jag att jag sovit förlänge även som vi hade "sovmorgon" så jag fick bara slänga upp håret i en toffs och slänga på mig något snabbt och ge mig iväg. Vi började med tyska som jag verkligen ogillar och som är såå drygt. Men det gick rätt snabbt på lektionerna endå när man väl arbetar. HAHA! Sen gick väl dagen rätt fort som vanligt med sjukt lång rast som är så sjukt onödigt om vi endå skulle kunna sluta mycket tidigare än halv 4 för att ha den onödigt långa rasten. Men jag klarar mig. Sista lektionen var det prov och det gick väl helt OK förrutom att jag hade så sjukt svårt för att koncentrera mig på provet och bara satt och tänkte på massa annat onödigt. Typiskt mig alltså. Men iaf, sen var det hem och bara plugg denna dagen också och sen är det ju TV dagen på Tisdag så då sitter man och kollar TV hela dagen lång, haha. Det var tisdag det. PUSS!

Onsdag är en rätt så kort dag då vi slutar 14.10 och sista lektionen är med härlig gympa så det är nice. Men det tråkiga är att vi har lektioner efter lektioner och ingen rast emellan även om det skulle behövts denna dagen då vi har 2 timmars bild på morgonen direkt då vi börjar. Menmen, jag överlever som sagt. Efter det var det hem och plugga till både engelska läxa och tyska glosor + text. Även matteprov höll jag på att glömma ju. Det förvånar mig faktiskt en aning utav att jag kunde det så bra då jag övade och nu har jag faktiskt koncentrerat mig på lektionerna när det gällt area och omkrets. Iallafall dom flesta lektionerna, haha. Sen var det inte mycket att göra denna tråkiga dagen. Eller jag sov ju också en liten stund. Men jag får ju vila lite efter allt pluggande för sen var det dags för plugg igen. Suck. Min onsdag det. PUSS!

Torsdag helt vanlig dag faktiskt, började som vanligt kl 8.00 och då med svenska, där renskrev jag mitt arbete om reportage och sedan skulle sätta mig och läsa en bok som vi sedan ska svara på uppgifter till. Faktiskt sjukt bra bok  som jag verkligen är helt inne i och ingen kan störa mig då jag läser den. Rekomenderar den verkligen ;

Fredag.

Skola som vanligt till 13.30 typ sedan så gick jag och Sadija hem till Sara och var där en stund, när vi kom dit fanns det redan massa folk. Killarna i vår klass, men dom stack rätt tidigt. Och när dom gått så kunde vi inte hitta Saras platta sony ericsson. Så vi börja ringa dom och fråga fall dom visste något, men nee det gjorde dom inte. Fast vi inte tror på dom. Så det är lite weeard. :/ Sen så fick Sara inte tag på sin mamma och allt bara blev katastrof och nu har något hänt med hennes pappa. Såå sjukt jävla synd. Vi är här för dig gumman! <3<3

Menmen, nu gör jag inte så mycket. Ska väl ut med Sadija snart eller senare får se när hon smsar mig. Så kanske vi går förbi Sara och se hur hon mår. Hoppas på det bästa. Men ni får ha en trevlig kväll, för det ska jag. PUSSPUSS



Godnatt, om jag inte hinner in här ikväll :)

Inte min dag idag...

Helt sjukt vad det ska va cpdag idag. Allt bara är upp och ner. jaj det går väl över snart (hoppas jag) .. Menmen, skola idag från 8.00 till 15.20 och mådde inte alls bra. Känner mig fortfarande så mycket som sjuk och orkar verkligen inte skolan :/ Men inget man kan göra något åt.. Annars ska jag bara plugga till NO prov imorgon och inte mycket mer antar jag. Hoppas jag blir lite bättre så jag kan gå till skolan imorgon och göra provet. Orkar liksom inte ha det efter mig. Men nu ska jag ta och dricka lite apelsin bravo och sedan plugga r*ven av mig. Ha det så bra, så hörs vi sen/imorgon. PUSS!

Lördag.

Hejsan, vaknade sent idag för sent. Menmen, satte mig och kollade på OTH och har gjort det hela morgonen/dagen. Såå j*vla bra enn serie kan vara alltså, haha. Just det, Amra hjärtat fyllde 14 i torsdags och ikväll har hon fest/tjejmiddag hos sig så dit ska vi. And we're gonna have some fun. Haha. Laddar kameran också då jag kommer andvända den mycket ikväll. Jag och Egzona skulle handla present tillsammans men så kunde jag inte hänga med då jag hade mycket att göra här hemma och var så sugen på att stanna och kolla OTH haha, så jag bad henne handla från oss båda så får hon pengar senare när vi väl är påväg dit. Och det kunde hon. Snällt (:
Och nu så gör jag inget speciellt, snart hoppa in i duschen, fixa mig osv. Vet inte vad jag ska ha på mig alltså? Såå svårt. Men dt blir väl något. Haha. Men nu ska jag se OTH. Puss.


PS. det kommer massor med bilder från ikväll imorgon må jag tro (:

RSS 2.0