När ska ni börja göra er iordning? eller ni har redan börjat?

När börjar ni göra er i ordning för ikväll? Nyår 2009?
Jag har inte börjat än då jag tycker det är för tidigt, men vafan när ska man börja.. Jag tar det nog runt 5 -6 sen ska man ta några drinkar innan man ger sig iväg. Jaa, det gör jag.. Nej nu ska jag göra annat. Måste plocka mina ögonbryn också.. Dont forgett.. P&K!

American Crime, se den!!!

Aldrig, aldrig har jag sett en mer hemsk film än denna. ALDRIG! Grät så det blev floder om mig. Jag brukar aldrig annars gråta och vara så känslig när det gäller filmer, men fyyyyfan där satt den. Det var den äckligaste händelsen rent ut sagt. Den är spelad som sann berättelse. Silvia heter flickan som blir slagen och får ta all skit från de andra. Barnen i familjen kallar på flera elever från deras skola och ger dom ciggaretter för att sedan bränna sönder hennes kropp. De skär sönder hennes mage och skriver "Jag är en hora, och jag är stolt över det."
 Tro mig, ni kommer sitta och gråta floder. Den bästa och mest hemska film hittils och jag lovar, jag kommer tjöta om denna film flera gånger. Detta är min första gång jag ser den men verkligen inte sista.

Denna rekomenderar jag verkligen. Men inte för känsliga tittare, de visar öppna sår osv osv.

Men jävligt värd att se.
Nej nu ska jag böla ännu mera. P&K!

Clara 105 år & fortfarande oskuld!!

"Det verkade bara krångligt"

LONDON. Clara Meadmore,
105, är Storbritanniens äldsta oskuld.

När hon firade sin senaste födelsedag
berättade hon om varför hon levt i celibat:

- Det verkade bara vara krångligt.

Den pensionerade sekreteraren
kommer ihåg när Titanic sjönk och
när första världskriget bröt ut.
 Men hon har aldrig haft en pojkvän
och hittade aldrig någon att gifta sig med.

- Jag är inte homosexuell,
 bara inte intresserad av sex, säger hon.

Hon är stolt med sitt livsval:

- Jag bestämde mig när jag var
 12 och höll mig till det.

(Aftonbladet)


Happy new year, make it a good one!



Because I will.
Skiter i var man ska dra, tänker förfesta hemma hos en vän sen ska vi ge oss iväg mot torget. Där efter återstår det att se vad som händer. P&K!

Jag tror jag dör snart.

Ingen nyårs dress, inga klackarskor inget ställe att dra på. Gaaaaash, ska detta verkligen hända mig? Hate this..
Några av mina vänner vill dit och några vill hit, snäällla bestäm er! Jag får panik. Klänning ska jag snabbt köpa imorgon i stan samt sola EXTRA länge. Ska vara neger. Hoppas detta blir lyckat, annars dör jag!
P&K!

Iväg till badhuset för lite simmning.

Godmorgon bloggen. Skriver lite snabbt här för jag har bråttom. Ska iväg till badhuset och simma några timmar. Vi hörs när jag är hemma igen. P&K!


Ensam hemma.

Nattuggla, jo tack jag vet.
Inget vi behöver upprepa mer, tror jag skrivit det så många gånger här redan.
Haha.
Iaf jag kan inte sova. Så jag satte på filmen Ensam hemma. Hittade alla ensam hemma filmerna när jag var påväg till köket för att dricka vatten så tänkte jag att dom kunde jag allt kolla på nu på nätterna då jaag inte kan sova och har inget annat bättre för mig. Good!
Så nu har jag precis sett klart ettan och ska försöka få lite sömn nu. Imorgon ( eller idag rättare sagt ) väntar badhuset haha. Ska gå dit och simma massor och bränna lite innan nyår. Ska sola massor också nu sista tiden innan nyår. Jiisses! Det är nyår imorgon natt;O GOOOSH! Vad fan ska jag ha på mig, vart fan ska jag ta vägen? Kommer mitt nyår 2009 bli en katastrof?
Detta är mina tankar heeeela tiden, dag in dag ut.. Är så jävla nervös så det gör mig ledsen, vill ju ha kul som fan och vill ha det oförglömligt.. Aja, wee will see. Nu ska jag iaf hoppa bums ner i sängen. Sov så gött så hörs vi imorgon!
P&K!


♥♥♥♥♥♥♥♥

I  think I'm in love

Fick med mig en ny mobil hem idag :)

Hejsan bloggen. Nu är jag rätt så trött efter jobb men vad ska man göra. Man gör ju allt för pengar haha.. Och nu har jag en ny mobil också, som jag berättade igår om. Jag har länge varit kär i denna mobil och nu äntligen har jag fått den. Eller rättare sagt köpt den, själv också.. Men det var lugna puckar då den bara kostade 999:-. Så det var ta mig fan bra pris för snygg mobil.. Svart och guld är den, exakt som på bild och jag älskar den.
Jaja, vad har ni gjort idag då?
Jag har jobbat hela dagen, tänkte att jag kunde sluta runt halv 3. Men nej det kunde jag ju inte då det kommer en rusch och allt folk står som galna inne på cafeet. Så lite sur blev jag.. Stannade till kl 5 sen gick jag in på The Phone House och fick köpt min mobil, och sedan mötte jag syskonen för en middag ute. Vi åt på kina restaurang och jag blev sjukt mätt. Love kina!;D Haha, men nej, om jag ska göra något annat nu då. Vi hörs säkert senare. P&K!

jag är en nattuggla, för jag kan inte sova.



Totalt 0% är jag trött nu och kolla klockan. Borde varit i sängs för ett jäkla bra tag sen, men jag kan inte.. Jag är en jävla natt uggla haha.. Och det som retar mig en hel del är att jag jobbar imorgon och så sitter jag fortfarande uppe.. Snacka om att någon kommer vara död på jobb imorgon, verkligen död.. . Nej nu ska jag tvinga ner mig i sängen så hörs vi imorgon. Och PS. jag har lovat mig själv att uppdatera bloggen så den spricker efter nyår. Ska komma massor med inlägg och mycket mer bilder. Hoppas jag nu håller mitt nyårslöfte år 2009 hahahha. Nej men godnatt. P&K!

Lite frågor + svar.

har du pojkvän/flickvän? Noope.
har du haft pojkvän/flickvän? Jaoo
har du haft sex? Nope, im still virgin. (Stavning?)
har du hånglat med någon? Jaa.
har du kramat någon? Javisst :)
har du hatat någon? Mmm, har jag nog. Starkt ord men jag vet vad det innebär.
har du sagt "jag älskar dig" till någon? tyvärr, men ja.
har du varit kär? Japp.
är du kär nu? Nej, inte än iaf.
i vem? Mr.X ;D
kan du vissla? Haha ja.
äger du en mascara? Haha, jaa. Men använder de inte:P är ingen marcara människa.
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? Nej, använder den jag har och tar den slut köper jag ny.
är du en fjortis? Nej det är jag inte.
är du emo? Nej, inte det heller.
gillar du tjejer? Nej.
har du nån gång tyckt om någon i din ålder? Jaa.
kan du köra skoter? Har aldrig provat, så don't know.
är du brunett? Är det naturligt, men nu blond ;)
har du haft svart hår/ har du? Nästan svart. Rätt mycket mörkbrunt.
kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? Haha, neej?
vad har du på dig för underkläder? Vit bh & vita trosor.
hur gammal har ditt äldsta hångel varit? Han är 21.
den yngsta? Han är lika gammal som jag, 15.
har du sugit av någon? Nej.
har du runkat av någon? Nej.
har någon tagit dig på ett privat ställe på kroppen? Haha, det är privat.
vem fick du sms av senast? Ted
vem skickade du sms till senast? Ted
vem ringde dig senast? Denice:)
vem hånglade du med senast? ........!!
vem kramade du senast? Mr.X
vad drack du senast? Vatten.
är du porrig? Lätt;)
räcker det med pinsamma frågor för dig nu? Haha, nej. Det var inte pinsamt..


Ledig dag & en tripp till stan.

Hejsan bloggen. Kom ungefär precis hem från stan och där trodde jag att jag skulle få med mig massor hem eftersom det var mellandags rea härom dagen, men neej. Hittade bara en tröja (som jag alltid velat ha) och den kostade 74.50:-, det hittade jag iaf haha.. kan visa tröjan senare för nu ska jag ut en stund :)
Är också ledig idag, sååå himmla skönt att inte jobba. Sjukt härligt. Men som vanligt ringer mobilen och så blir det jobb för min del imorgon.. Aarh :( Me dont like.. Jag har ju looov.... Jaja, får väl gå dit och göra mitt. Jag behöver ju trots allt pengarna... Och imorgon får jag nog med mig en ny älskling hem.. A new phone;D haha.. Jaa mer om det återstår att se. Nej om man ska gå.. P&K!

time to get some colour.

Hejsan, jobbat hela dagen. Som ni ser, bloggen är rätt död utav sig, just like me after work :/ Jaaja då.. Ska nu ta en runda ut en stund sen ska jag sooola.. Me liike! :D haha..
Sen ska jag nog lägga mig en stund, sen kolla film.. Tänkte vara uppe rätt länge då jag inte jobbar imorgon. ÄNTLIGEN VA!  Hoppas dom bara inte ringer in nu för hjälp.. Hope not... .
Men nej, nu ska jag iväg. P&K!

före & efter bilder.

En söt liten mirza gjorde om en bild på mig haha. Resultatet får ni här :


Före bild.


Efter bild. Hihi

en mycket trött men glad selma.

Hejsan, jobbat hela dagen och är så sjukt trött nu. Men sen finns det ju Mr.X som förgyller mina dagar helt och hållet :) mysig person..
Nej jag har faktiskt inget att komma med haha.. Vi hörs. P&K!

Rossfani-familjen firar jul i stil!





lite kändisnytt? länge sen..

jaa tänkte slänga upp lite kändisnytt då jag inte gjort det på år och dar och jag har så sjukt tråkigt.. Slänger upp om det som intresserar mig..

Vet ni vad? :D

Imorgon blir det fan fest för min del, kommer sova borta. Hos hjärtat iris då, sen ska vi iväg på fest till någon.. Och äntligen händer det saker i mitt liv, det har bara varit vanliga hemma/ ute chillkvällar för min del sen i sommras och tror ni inte jag längtar för att få släppa loss lite? HELL TO THA YEEESS! Så jaa, imorgon kommer jag vara en vanlig,  normal selma. Enligt mig... Har inte kännt mig sådär normal nu under denna tid, för detta är inte jag.. Jag är inte lugn, hemmakväll tjej, jag är craaaaaaazy girl!..
Jaja, just hope for some fun!
Men å andra sidan så vill jag också träffa den dära speciella personen. Vi kan kalla honom Mr. X..
Han ville ju ses imorgonkväll, och det kan jag säkert boka in mitt under festen va? :P Eller, kan jag det? Jag vill det iaf... :/
Han är så underbar & så mysig.... :/ Min Mr.X...
Jaja, vi får väl se imorgon hur allt blir. Tänk så blir det inte ens någon fest hahah? Då kommer jag nog inte tänka på det så länge tills jag svärt klart haha, sen kommer jag springa till Mr.X :)



Och som ni ser, så kan jag verkligen inte sova... ... Störd? Jotack, jag vet.. ....
Så nu hade jag tänkt sätta igång Sex And The City för sjätte gången gillt och kolla tills jag somnar. Ha det bra och sov så gott så hörs vi faktiskt om några timmar. Hihi! P&K!



tu gde ljubis, koza puca..


Shreck på tv & ben&jerry glass!

Hejsan, nu sitter jag och kollar på Shreck 2 och äter Ben&Jerry glass. Haha, får aldrig nog..
Nej nu ska jag kolla.. P&K!

nije ljubav sve sto vidis, zato pazi kome zavidis.

Stajala sam tamo srecna i sama, slobodna nikome kriva ni duzna
a ona se ljubila sa tobom i ne znam zasto cinila se tuzna
i cega sam bila tako zeljna ni sada ne vidim
a poceh na tebi da joj, da joj zavidim

znala sam o tebi znala sve, pala ti na grudi ledene
tamo samo kamen kuca, tu gde ljubis koza puca
znala sve i na sve pristala samo jednom sam zablistala
nije ljubav sve sto vidis zato pazi kome zavidis

stajala sam tamo srecna i sama, i mogla sam tako bar jos pola veka
a kada sreca dosadi coveku iza ugla nevolja te ceka
i cega sam bila tako zeljna ni sada ne vidim
a poceh na tebi da joj, da joj zavidim

oko moje znali smo dobro sta radimo da uzalud trazimo ono sto vec imamo
i dacu sutra opet biti sama i da jutro menja sve
sve sam to znala al srce kuca i kada slomljeno je...

02.00

Hejsan. Eller ska jag säga god morgon kanske? Hihi.  Jaja, jag vet iaf att jag borde lagt mig för länge sen men ändå så orkar jag faktiskt inte sova heller. Jag älskar att sitta uppe när alla sover, och bara pusta ut, tänkta osv osv. Det är riktigt härligt. Allting är så tyst och lugnt och man har allt för sig själv. Jag älskar att sitta vid datorn och ha allt annat släckt bara lugn musik på och kolla runt vad som händer i blogg världen..
Iaf nu ska jag inte snacka mera trash utan gå och lägga mig, även om jag inte kan sova.. För klockan är ju trotsallt 02.00 nu och jag måste soova mina timmar. P&K!

Kan man vara mer uttråkad? NEJ!

Och jag kan fan ta mig inte sova heller, så jag ska sätta på SATC nu för kanske femte gången gillt och se den igen. Men den är ju också så sjukt bra så man blir aldrig uttråkad..
jaja, iaf,... Goodnatt!


Merry Christmas everybody!

Liiiiiiiite sent ute, men jaa. Jag har haft fullt upp idag.
Med en massa tv tittande för att jag älskar julfilmer
och sen har jag sprungit in till stan då jag glömde
 släcka lyktan inne på cafeet så det kunde ju allt gått illa
till där haha.. Sen solade jag och jag är rätt nöjd nu va.
Och som jag själv märkt så har jag inte bloggat här på
några dagar. Antar att jag varit för upptagen? Vem vet? haha.
Men iaf, gårdagen var underbar. Spenderades med en väldigt
 speciell person som är sooo sweet. Tog oss en runda till
stranden och bara snackade. Sen hade vi det rätt mysigt, not
more deateils. (staaavning?) haha..
jaja, nu ska jag sitta här i mörkret med Ben&Jerry  Strawberry
 cheesecake glass och fira min egen lilla jul.. Och ska jag säga
er en sak.. Det känns fan inte som någon jul! Ingen snö, det säger
ju det hela.
Iaf ska inte vara jobbig mer. P&K!
MERRY CHRISTMAS TO EVERYBODY!


Im a nigga, but fake haha.

Hejsan bloggen. Är så trött för att jag jobbat hela dagen och ännu en lång jävla dag på jobb imorgon från halv 10 till 18.00. Och jag öppnar själv :/ kan det bli värre? skulle inte tro det.
Iaf, efter jobb stack jag och solade och slösade 50 spänn på ingenting, rören fungerade inte alls och då menar jag heelt avstängda. Fan jag lack jag blev, så jag stack och mötte syrran sen gick jag och solade igen mina extra 20 minuter.. Blev neger då jag använde någon Extra brun kräm till kroppen som jag köpte där. So, I'm a nigga, but fake haha ;D
Nej nu ska jag göra annat. Hörs väl senare eller imorgon efter jobb..

Just det, fuck glömde att syster fyller år imorgon. Ska handla något fint till henne efter jobb. Ska möta upp henne så hon själv får välja.. Aja vi hörs.
P&K!

jag är sååå trött ....... jäääsp:(

Hej bloggen. Seg dag idag som ni ser, inte uppdaterat. Men det kommer väl senare antar jag, dvs om jag orkar. Jag är sådär sjukt trött så det inte är sant. Jobbade hela morgonen på badhuset, där barnen dränker dig och skvätter ner dig, drar i dig när dom inte kan simma. Men det är lika kul varje gång ändå, fast man blir så satans trött..
Jaja, annars då? Jag har sovit bort hela dagen känns det som, var hemma vid tre och la mig kanske direkt. Och så vaknade jag nyss typ. Ussch och nu är jag riktigt uttråkad att jag döör. Vad finns deet att göra hemma?
Det är ju värsta stormen ute .. .Aaah..
Ska lägga mig för att sova igen.
P&K!

Nej, nu ska jag sova... godnatt!

Nu blir det sängen för min del. Är rätt trött och orkar inte göra något annat, eller rättare sagt. Det finns inget annat att göra. Jaja ni får sova så gott. Så hörs vi imorgon. P&K!

Dagens shopping & Waynes coffe.



Gliss shampoo/ balsam : 19:- st.
Toni&Guy silvershampoo : 120:-
Lippgloss : 65:-
Solpuder : 70:-
Hårsnudd/ klämmor : 19:- st.

Det var dagens lilla shopping det;)

sen satt vi och fikade på Waynes Coffe också. För att det var svinkallt ute så behövde man allt lite värme va;)


Oooops! Spillde lite kaffe här och var va:P


Och så var jag ju tvungen att poosa också..!:/ hah

Hemma & trött.

Hejsan nu är jag hemma. Är heelt utmattad, så ska lägga mig i sängen och kolla på film sen kommer jag säkert uppdatera igen om dagens shopping. Hörs senare för nu börjar filmen. P&K!

Nu bär det av till malmö för shopping!

Jaadå, nu ska jag fixa mig lite snabbt sen ska jag iväg till malmö för shopping, visar det förmodligen senare då :)
Vi hörs när jag är hemma igen. P&K!


Nu är det äntligen jullov!!!:D

Hejsan folket. Nu är jag redan hemma och äntligen och har jullov redan. Att det ändå gått så snabbt, fysatan tiden rinner ju bara iväg.. Faan vad jag är glad och nu kan man verkligen sova uuut! Uscch ja! :D
Nej jag tänkte bara säga det, nu ska jag städa undan här lite sen ska jag nog iväg till malmö.. :)
P&K!


Alla människor är lika mycket värda.

Fan vad jag hatar att folk ska behöva hota en till döden för att man är sig själv!
Såg nyss på "The pregnant men" och han hade fått tusentals mail som innehöll hot och videos på hans dotters framtid. Får han inte vara sig själv bara för att andra stör sig?
Och att någon skrev att han skulle hamna i helvette för det han gjort:S Han trivdes förfan inte som tjej och det är det, inte andra människors problem. Han är ju glad för att han lever som han gör och det stör inte honom det minsta lilla..
Det värsta han sa var att han tänker ibland om han verkligen borde leva, om han ens borde ha ett liv. Fatta som han känner sig med alla påhopp. Han själv valde att göra detta! Det är hans val ingen annans.. Så som man trivs ska man vara. Man ska inte behöva använda t.ex. märkes kläder för att platsa in. Aldrig. Han ska inte vara tjej och heller inte modell som hans pappa ville det bara för att platsa in hos familjen.. Det är sjukt.

Alla människor är lika mycket värda och jag fattar inte varför folk inte inser det!!!!? Man vill väl fan inte bli behandlad så som han blev. Tänk vilka framsteg han gjort för att ändå klara av allt detta. Varje jävla dag.

Ni ser väl sådan damp jag får? Hatar sånt, och man sitter ju bara och gråter när han berättar hur folk behandlar honom.. Arrrh! Me dont like at all..

Neee, nu ska jag se på tv ännu mera.. P&K!

den gravida mannen!





Hejsan.
Har inte skrivit på hela dagen men jag har haft fullt upp.
Och nu tänkte jag snabbt höra av mig, då det är reklam..
Och jag kollar på Den gravida mannen just nu. Ska gå nu igen, hah.
P&K!


tårarna bara rinner, det är titanic vi snackar om folk!

Jaa, tårarna bara forsar ut.. Denna filmen är så. . ....... obeskrivlig. Så mycket kärlek i filmen. Att Rose riskerar sitt eget liv för Jake är sjukt .. . That is real love!
Nej nu ska jag snyta mig, ta ett glas coca cola och vänta spänt på fortsättningen.
Vi hörs imorgon, för jag tror inte jag kommer blogga efter detta inlägg mer idag.. Då Titanic är till halv 1 tror jag. aja, vi hörs imorgon. P&K!
Sov gött!

I just have to say .. . ..

 I will pray for you.
I don't want you to feel like this,
even if we fight mostly every day.
 I still love you!

Titanic på tv ikväll klockan 21.00!

Tjoohej! Vad har ni haft för er denna långa & tråkiga tisdag? Jag har bara legat framför tvn, ätit god middag, så som ris med kycklingfilee (kycklingfilee in en sås med currey.) Svingott! Har alltid älskat den maten och idag fick det allt bli det;D Mumma, blev faktiskt sugen nu igen.. Får se om jag orkar gå in till köket för lite till food!

Jaja, ikväll är det ju sådan filmkväll. Och mina hemmafruar visas ju inte mer så det är rätt tråkigt. Men världens bästa film som är så sjukt älskad och gammal visas ju ikväll. Nämligen Titanic! Man kommer ju sitta och stortjuta fan :/ haha.. Menmen, den filmen har alltid varit en 10a i mina ögon och kommer alltid bli.

Jaja nog om den filmen. Ni fattar själva om ni sett den haha..

Nu är det singingbee sen blir det SOS family som är såå kul att se. Och vilka framsteg de barnen gör också. Sick!
Skitbra ju..

Jaja, nu sitter jag bara här och mummlar på bara för jag inte har något annat bättre för mig att göra. Så nu ska jag faktiskt ta lite mat sen så ska jag se tv.. Ikväll blir det en mysig tv & dator kväll. Vi hörs.. P&K!

Jordbävning i skåne? :S



Gissa vad! Imorse kl ca 6.20 så hade vi jordbävning här. Allt bara skakade här hemma och min tv och spegel flyttade sig bit för bit. Jag ville rent ut sagt pissa på mig.. Tänk att vi i lilla trelleborg fått jordbävning?! Inte bara trelleborg, utan hela skåne.. Hörde att det var mest i Malmö eller Tomelilla. Ussch..
Det kommer som en chock för oss, ser ni inte det? Haha..
Usssch nej, nu ska jag kolla tv. Ha det bra. P&K!

få linser helt gratis, såhär gör du!

Inte helt fel att få linser hemskickade gratis va?
Gå in på www.fargadelinser.com och ni hittar all
fakta om hur ni ska göra där.
Endast för er som bloggat mer än två månader! 

Hade det inte suttit uuuber snyggt nu till nyår,
då man vill vara lite extra snygg? Jo, tack!
Och jag som har bruna ögon och blånt hår.
Hade det inte varit snyggt att bli blåögd till nyår då.
Fysatan jo! Haha..

Ska dra mig mot solariet nu.

Hejsan, har nyss kommit hem från jobb och ska hoppa i duschen en snabbis. Sen ska jag sola :) Vi hörs senare när jag är hemma.P&K!

College road trip.

Så, nu blir det film för min del. Har precis käkat kebab men känner så äcklig illa mående så jag ska nog inte äta något när jag är sjuk, känns så äcklig och vill bara spy..
Iaf nog med det, det var filmen jag skulle komma fram till egentligen haha. Nu ska jag se en rolig komedi film som heter College road trip. Och jag hoppas verkligen den är bra nu.. Vi hörs senare. P&K!


Lördag = badhuset.

Hejsan. Nu har jag precis varit och jobbat. På badhuset haha, svinkul. Men faan så trött man blir. Så nu ska jag sova, för jag är riktigt trött. Hörs sen. P&K!


"NEEEEEEEXT!"

Hejsan, nu är jag hemma efter en frusen runda på ca två timmar. Fysatan vad kallt det är ute! :S
Och nu sitter jag och kollar på "Neeext!" haha rätt kul när dom blir dissade. Nej om man ska kolla på Idol nu. Ha det bra. P&K!

Nu har jag sovit ut en bra stund.

Det har jag faktiskt gjort haha. Sov från 12.30 till 16.00. Kommer ha lite svårt för att somna inatt men det spelar ingen roll, det är lördag imorgon :) Kan ju alltid kolla på någon film eller något :)
Annars då? Vad gör ni?
Jag ska nu ut med min syster, hon ska sälja kakor för klassen. '
Nej men vi hörs väl säkert senare när jag är hemma. Ha det bra. P&K!

Lussekatter, mums!

Så nu har jag rotat fram lussekatter som jag ska sitta och äta. Älskar lussekatter och det är det godaste! Sen ska jag lägga mig och sova. Är sådär riktigt trött och orkar knappt stå på mina ben. Men vi hörs. P&K!

jag har feber, halsont och är mega sjuk.

Kan det bli värre?
Nej!
Exakt därför har jag inte orkar skriva något här.. Jag har inget vättigt att komma med.. Men jag har inte dött bara för det, det kommer komma många uppdateringar här.. Jag är bara helt tom i hjärnan och har slut på alla tankar..

Det finns dagar då man orkar med allt och det finns dagar då man inte ens orkar leva, man vill bara gräva ner sig. Dom dagarna känner jag för nu :(

Registrera er här!

<a href="http://gratismakeup.se/Register.asp?r=8345"><img src="http://gratismakeup.se/banner/banner4.png" alt="" /></a>


mätt och belåten efter mc donalds.

Jaa, det kan jag gott säga er att jag är.. Hihi. Åkte snabbt iväg till stan för en sen middag, jag och syster var hungriga så vi köpte vars en meny och satt och åt :) Och nu är jag hemma igen, så det blir tv plus plugg. Men vi hörs antagligen innan jag lägger mig också.

Här sitter jag med min salami & brie macka :)

Hejsan, precis kommit från skolan. Brukar aldrig vara där så länge och då menar jag verkligen aldrig haha. Men nu var jag tvungen för jag hade prov i hemspråk:( jaja, det gick snabbt iaf..
Nu sitter jag här och äter min egna lilla mellanmål sen blir det fan ta mig plugg tills jag ska kolla på min ugly betty och mina hemma fruar.. Och det är ju sista avsnittet ikväll så det får jag verkligen inte missa nej! :)
Nej nu ska jag kolla runt lite här medans jag mummsar i mig min salami och brie macka. Det godaste som finns alltså! :) Ha det bra så hörs vi säkert senare. P&K!


Ego pic som jag tog typ för ... 5 minuter sen kanske. Hihi:)


Och här har ni min fina mellanmål! :) maha

Nu får ni se bild på mig, som blondin.


här får ni bild på priset till tävlingen.




Vad säger ni om en tävling här i bloggen?

Nu är jag äntligen hemma. Och nu ska jag alldelles strax sätta mig ner och plugga, har redan gjort ett arbete i Gymnastik och tänkte fortsätta snart. Skulle bara skriva här snabbt hihi.
Men nu är frågan. Vad säger ni om att jag lägger upp en tävling här i bloggen?
Fick hem världens finaste smycke men jag är tyvärr ingen smycke person (förrutom pärlörhänge) så då tänkte jag lika bra att någon av er kan få det, som julklapp eller ge det till någon annan!
Hör av er om ni är intresserade annars så får jag väl själv ge det som julklapp.
P&K!


Bajram idag = bajram bank!

haha, jaadå då var det ännu en bajram för oss muslimer. Just min familj är inte så värst insatt i det men visst får vi pengar och så.. Men vi firar ju det inte så värst woow. Men pengar är väl alltid bra, inte sant? :D
Nej nu måste ag verkligen dra mig mot stan hörrni!
P&K!

I'm hooome!

Heejsan.
Nu är jag äntligen hemma men ska snart ge mig iväg mot stan igen. Jag orkar verkligen ingenting men sen måste jag snabbt hem om igen för att plugga satan.. Arrrh!
Kill me!
P&K!

Pizzakväll med syskonen!

Nu har jag, amela & mirela (syskon) kollat på film och käkat pizza. Var och hämtade dom innan och det blev kebab pizza för oss alla. Hihi. mumms.. Men kebaben var helt fet och hårt.. ueee! Venezia hade ju världens godaste pizza innan. Men nu smakar den inte alls så... jaja, nu ska jag duscha sen får jag se vad jag gör. P&K!


söndag, jobb & Mc donalds.

Hejsan.. Har varit en tuff söndag för mig. Jobbat hela dagen och då riktigt jobbat hårt jobbat:P hah.. Är sjukt trött nu och vill bara lägga mig ner och sova. Men jag är så sjukt hungrig så vi ska nog köra ner till Mc donalds och käka där.. Sen blir det plugg och sånt. Sängen blir det rätt tidigt skulle jag tro..

Nej nu ska jag kolla andra bloggar. P&K!

Nu blir det kyckling, ris & sås ... muuumma!

Nu äntligen ska jag äta middag.. . Det blir kyckling, ris och brunsås för min del :D Hihi, hörs senare. P&K!

Hemma från Badhuset.

Hejsan bloggen! Har precis kommit hem från badhuset där syster jobbat. Så sjukt söta barn och man vill bara hoppa i vattnet och simma med dom. Och jag ska garanterat gå dit på lördag och jobba hihi:D Menmen, vad gör ni då?

Jag är sjukt hungrig och väntar på maaud som mammsie lagar! Mumma!:D
Sen vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog en plugg helg för mig, får stå ut.. Snart är det lov. :)

Nej nu ska jag gå. Ni får ha det bra. Vi hörs senare.. P&K!

Lil Beyonce hahahahahha!

Ni måste se denna! Så fuunny och du får dig fan ett gott skratt hahahaha. Det fick jag iaf.. Kolla hela.
"Want somebode, need somebody.. " hahahah




Nyårsoutfit? Hade suttit som en smäck!

 

 

Och sen smycke och sånt som jag inte orkar uppdatera här haha:P
Detta var mig en snygg outfit och hade suttit såå fint på nyår. Inte sant?


I Thought you were my best friend.

Yes I did, but i dont think so.. 

Du lämnar mig åt sidan, du är inte den du var innan. Vi gjorde allt tillsammans men nu så undviker du mig allt vad det går. Frågar aldrig mer om jag ens vill träffa dig.
 
Every tear that touched the floor was a tear from my heart..
And a let it free...
I asked you
Can i cry in your arms?
Can i look in your eyes and your soul smiles back at me..
You told me ´´you can´´
You can troust at me and i you..
I looked in your eyes and there it was ..
The big happy smile..

I had this all before, i had somone to turn back to. But whats up now? :(
Now it just feel like I i'm alone and you don't care..
But i am strong, you will see. I will take a step and show that i don't have just you like friend..
But one thing. You will allways be in my heart.



Det var det lilla extra från mig.. Nu orkar jag helt seriöst inte rövslicka folk som jag rövslickat dig. Det ska förbättras, om det är så du ska ha det behöver vi inte prata alls. För jag märker till tusen att det är något som hindrar dig från mig och jag vet det. Du själv vill inte bara öppna dig för mig och stå för vad det är!. . .

Jag vill ha en liten Chihuhaua valp..

Jag är så sjukt sugen på att köpa en hund valp. Är såååå kär i Chihuhaua valpar och vill såååå gärna ha en!

Snälla tomten, en liten sådan sötsak kan jag allt få? (aaaaaa)


(Bilden är tagen från google.se)


(Bilden är tagen från google.se)


bilder kan väl ibland förklara allt.




gissa vad jag gör? ;)

Haha, aa gissa ni på bara ;)
så ser vi hur många som gissat rätt .. hahaha


Nöt- creme.

heeeeeeeeeej. Jag är såååå uttråkad så det inte är sant, men orkar inte ta fram böckerna för plugg. Jag är då rätt störd människa om ni inte visste det ;)
Och här sitter jag och äter bajs choklad. haha..  Sån Nöt creme som man trycker ut ;D Mumms.!
Nej jag hade faktiskt inget vettigt att komma med. Hörs senare.



P&K!


Jag kommer snart att dö, pga skolan!

Hejsan,
nu är jag hemma. Rätt tidigt för att det ska vara mig och min skola. Men vi fick missa den sista lektionen då Maibritt inte skulle vara här och vi fick smita hem, hihi.. Snällt av henne. Och denna dagen har jag bara Plugg, plugg och ännu mera plugg framför mig. Alltså jag kommer snart att dö........... Denna skolan tar helt seriöst död på mig. De lägger alla prov, alla uppsatser och allt de sista veckorna. Jag är skoltrött, jag hatar skolan nu!. JAaaa. jag orkar inte mer.!!!!!

Hörs senare när jag dampat klart:P haha. P&K!


Efterlyst, Insider & Two and a half men x2!

Nu sitter jag och tittar på efterlyst, sen blir det insider & two and a half men x2. Good, då har jag något att göra istället för att sitta här och dega.. Snart kommer jag helt seriöst få glasögon så mycket som jag sitter vid datorn. That is not good!
Nej nu ska jag inte blogga mer. Vi hörs imorgon..
Sov så gott allihoppa. P&K!


Nu är jag brun som bara den, im a niggah you know ;)

Jaa, nu har jag varit och solat. And I am a nigga now;) Men fan vad jag har blivit blöt. Det regnar som fan ute och det är svnkallt. Jag känner ju knappt av mina tår jue:P hah
Nej nu ska jag duscha sen plugga. Hörs senare. P&K!

Nej, nu sticker jag och blir brunare....

.... det behövs i detta fula/ ruskiga väder. Så nu har jag planerat att jag ska iväg och sola mina 20 minuter sen ska jag hem igen för plugg. Need that. Vi hörs när jag är hemma då.



Fuckface! Men hallå, jag ligger faktiskt i ett solarium och min syster tyckte det var rätt kul att tracka mig där inne. Så denna bjuder vi på. ;)

P&K!


Fick hem mitt presentkort från Kenza idag.

Hejsan.
This blog is kind of weard! Eller är era bloggar det också? Det tar år och dar innan man loggar in sen går det inte att publicera bilder och så. Vad gör ni med våra bloggar blogg.se? :P haha

Nej men, vad gör ni?
Jag gör verkligen inget just nu. Känns som om man har så sjukt mycket att göra men ändå så bara man sitter här..
Jaja, igår bloggade jag inte alls och dvs pga att jag gick hem tidigare från skolan då jag hade feber:( Orkar verkligen inte vara sjuk nu!
Menmen... .
Just det, fick hem mitt presentkort från Kenza idag! Och jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska välja i butiken! Så sjukt svårt :/ Man vill ju ha allt, haha aaee. Får väl åka in till malmö en dag och kolla nogrannt på vad jag verkligen vill & behöver ha.. Well well, we will see.

Nu ikväll är det också TA-cupen och jag vet inte riktigt säkert om jag ska dit.. Föredrar nog det mest, men jag har massor att plugga så jaa jag vet inte hur jag ska göra :( Skolan går ju framför allt så det blir nog plugg.. Men en solning ska jag nog kunna klämma in där också. För det tycker jag att jag förtjänar..
Nej nu ska jag inte skriva romaner i bloggen heller, så vi hörs väl senare då.




P&K!

Over my dead body med Eva Longoria.

Nu har jag precis sett klart denna film. Den var jättebra tyckte jag och den är värd att ses, om ni inte redan sett den.
Nej nu ska jag sova. Godnatt...


p&k!

Mooovie time.

Hejsan. Nu har jag tillomed tagit tag i att noppa mina ögonbryn också. Gutt! Och nu ska jag fan ta mig kolla på film med syster. Hörs senare eller imorgon om jag slocknar framför datorn. P&K!

Solat solarie idag igen.

Hejhopp! Nu har jag precis varit och solat. Haha vad glad jag är. För nu är jag rätt mycket brun, fast jag imorse kände mig vit som brieost.. Not good! Men nu så känner jag verkligen hur mycket det svider i mitt ansikte och bröst. Kändes som om jag skulle brinna upp helt seriöst: haha.. Men det gjorde jag ej(:
Nej nu ska jag faktiskt ta och plugga lite. P&K!


RSS 2.0