Fullt upp hela dagen!

  • Att göra idag lista
  • Gå till skolan, slutar 11.
  • Sticka in till stan.
  • Banken(!!)
  • Shopping.
  • Boka tid för nagelbyggning.
  • Bränna skiva med musik när jag kommer hem
  • Städa!!!!!
  • Gå handla vad vi ska käka på kvällen.
  • Duscha.
  • Noppa ögonbrynen.
  • Vänta på Iris hjärtat:)
  • Laga food.
  • Förfesta lite och invänta resten av folket.
  • Fixa oss.
  • Sen drar vi till Magasinet!!

Nu har jag gjort allt det jag strukit över. Och nu är jag rätt trött så nu orkar jag knappast städa. Men det kommer snart haha! Vi ska nog inte vara här så länge då vi är bjudna på en annan förfest hos Ahmed som fyller år idag så dit ska vi sticka iväg också när vi är klara här. Jajadå. Hörs vi kanske senare eller imorgon då. P&K!


Massor att göra imorgon!

  • Att göra imorgon lista
  • Gå till skolan, slutar 11.
  • Sticka in till stan.
  • Banken(!!)
  • Shopping.
  • Boka tid för nagelbyggning.
  • Bränna skiva med musik när jag kommer hem
  • Städa!!!!!
  • Gå handla vad vi ska käka på kvällen.
  • Duscha.
  • Noppa ögonbrynen.
  • Vänta på Iris hjärtat:)
  • Laga food.
  • Förfesta lite och invänta resten av folket.
  • Fixa oss.
  • Sen drar vi till Magasinet!!


Ps. Ska försöka ta bilder. Får se hur det blir, om någon har kamera med sig. P&K!


Mobil till salu!



..................          My friend is leaving me :'(

Jag måste sälja min mobil. Har haft den ett tag men den har bara legat hemma och dammat. Den är i bra skick bara att den har lite repor här och var. Men det är inte mycket. Säljer denna älskling pga att jag är för fattig nu och behöver pengar. Jag älskar den som min egen lilla bebis men de måste alltså bort. Någon intresserad? Pris kan vi talas vid.
Högs erbjudande!

Burn ..... ......

Hejsan bloggen. Ingen ork  för bloggandet idag, nej! Menmen får väl iaf höra av mig.. Sitter här och dricker burn och sjunger till Kad Delunas nya låt:D
Dagen har ioförsig gått väldigt fort och jag har bara tagit det lugnt. Också tagit dagen som den kommit, dvs inte haft något planerat idag. Väldigt skönt.. Sitter och funderar på om vad jag ska ha på mig för kläder imorgon då vi ska ha hemmafest hos mig för jag fyller år nästa vecka sen ska vi dra till Magasinet och ha lite kul där:) Det blir bara vi tjejer hemma hos mig så det ska bli kul att bara umgås och ha kul med de närmsta.. 
Så imorgon har jag sjukt mycket jag behöver göra.. Skriver göra listan senare. P&K! 

DAAAAAAAAAAAAAAMP!!!!!!!!!!

Jag hatar allt som har med skola att göra nu. Jag hatar fucking NO... . Jag vill bara döda någon! Jag har inga cigg.. Jag kommer explodera snart. Jag dööööööööööööör! Knulla No rent ut sagt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARH!

Det ni inte visste om mig tidigare...

...... kan ni få veta nu. Sju sanningar om mig!

1. När jag har damp på någon så vill jag bara skriva allting i bloggen men så yttlig kan jag inte vara därför sparar jag det alltid som utkast!
2. Jag röker, som jag döljt för många ett bra tag.
3. Jag har en ända bästa vän som jag kan lita på til 110%
4. Ibland tänker jag på döden.
5. När jag gillar en kille och väl får honom då tvekar jag. (Ibland!)
6. Jag hatar när folk leker att de är ens närmsta vänner men nästa dag hör man hur mycket de snackar skit om en!!!
7. Ibland får jag cpryck i skolan och bara vill döda någon då vissa i vår klass alltid ska va så jävla bäst. Aldrig är någon nöjd!!!!

Detta visste ni inte va. Haha! Visst är det kul att läsa sånt här.. Och självklart så finns det mycket mer saker ni inte vet och kommer aldrig veta om mig. Sånna saker som ligger längre in på privat livet. Och då stannar de nog helst också där!


Gojane.com, I'm in love!



Bild 1; Tänk dom med en tuptops klänning som har stor rosett vid brösten och sedan lite påsig nertill. Gash jag smälter!
Bild 2; Tänk er dom med någon söt rosa tunnika och jeans shorts på sommaren. Och självklart så ska man vara sådär sjukt brun! Men guuud.

Är så sjukt nära på att beställa hem de. Men fan att man aldrig har pengar till grejer som man behöver. Utan det slösar man på annat.. Arh! Men på Fredag är det löning. Hoppas vi på en stor en så det blir massor med shopping då! P&K!

Tila Tequla.

Ligger och kollar på Tila Tequila och det är gamla avsnitt. Lite kul för exakt nu så slåss Brandi & Vanessa, haha!
Menmen. Har gjort om lite i bloggen. Hittade en sida där man kan ta olika blogg design och jag var rätt trött på min så jag bara tog någon snabbt. Behöver verkligen hjälp med bloggen då jag själv inte är någon så proffesionell på bloggar. Så snälla ni, om ni kan eller vet någon som kan göra fina bloggdesigner. Hör av er! Tack på förhand!


Är det bloggen eller mitt internet?!!!

Alltså är det fel på bloggen eller mitt internet?!! Jag har inte kunnat logga in här alls förens nu och hoppas på att detta funkar annars så får jag rejäl damp. Har också sett att när man loggar in på min blogg kommer man direkt till Betways hemsida. Men det är fixat och klart nu, så inte behöver ni oroa er och sluta läsa :)
Annars så har det inte hänt så mycket idag. Bara sovit tagit det lugnt. Får hoppas att det går över så jag kan parla iväg mig till skolan imorgon, för jag orkar inte sitta hemma ensam en hel dag :( Så jaa.
Planerar att öppna böckerna och börja plugga lite. För jag har inget att göra, verkligen inget.. Jaja vi får se. Men nu ska jag nog sätta på tvn. Vi hörs. P&K!


Jag är magsjuk :(

Hejsan bloggen. Nu är det så att jag har sjukt ont i magen. Kan knappast stå, och då menar jag verkligen det. Tack iris hjärtat och erna duso för ni tog hand om mig! Och förlåt iris för golvet:(

Ni kan bada i guld, Paulina & Desiree. Ni är ändå inte bättre människor för det!

Asså ärligt tjejer, vad är detta?Jo, bilder på er nakna i badkaret! Ni säger att ni inte är horor. Men folk har alltid sina egna kommentarer om allt & alla. Så varför börjar ni inte inse det? Eller ni gör allt för uppmärksamhet. Som ni själva skriver att ni båda tycker om när ni får uppmärksamhet. Ok, jag säger att detta är fett med noll % mina problem. Men ärligt era bilder. Ni är nakna på de, ni är för fan bara 15 år gamla. Ska ni redan förstöra era liv genom att göra såhär. Men fan, tänk om någon kille klickar in här (vilket det säkert gör massor utav de) och ser detta? Vad tror ni dom gör? Jo dom kanske kopierar era bilder och gud vet vad dom gör med dom sen? Snälla ni är för fan bara 15. Ni har ett helt liv framför er, det har ju knappast börjat. Varför då börja leva det såhär som ni gör? Jag fattar inte det ? Det är sjukt.. . Jag är lika gammal och jag vet vad ett ungdomsliv innebär för något. Och det vet säkert hela världen. Men om ni själva bara tar en titt på er, varför måste ni va störst, bäst & snyggast? Det är ni inte. Alla människor är lika mycket värda. Det spelar ingen roll om ni badar i guld och barnen i Afrika inte ens får mat dagligen? Alla är lika mycket värda. Ni behöver inte vara snyggast, bäst & störst. Det handlar inte om det. Det handlar om allt annat. Tänk på det! Och att ni sen blir arga för att folk kallar er en massa. Det är ju ert eget fel, ellerhur? Man sitter ju inte och trycker upp pattarna i 180 grader direkt? Nej jag skulle inte tro det va. Och jag, ja jag säger & skriver alltid Mitt rykte skapas av andra, min karaktär skapar jag själv! Har ni ändrat på den meningen då eller? Ifall ni gör som ni gör, så kanske det ändå är ni själva som skapar ryktena om er. Men jag säger inte att ni gör det. Observera ordet INTE!!!!! Men man kan tro det. Så snälla. Varför inte bara vara normala ungdomar som lever sitt liv, fast på ett normalt sätt. Okej, ni kanske tycker om att leva som ni gör. Men herregud, alltså ärligt nu. Inser man inte vad man blir utsatt för när man håller på så? Arh! Ni själva vill ju inte bli kallade en massa skit. Varför då börja skiten? Jaja, jag har nu sagt vad jag velat..  Ha ett bra liv. Och täääääääääänk ffs. Tänk innan ni gör något dåligt!

MVH,
Selma.!

Bloggtorka? Japp!

Hejsan bloggen. Har varit frånvarande från bloggen utan att jag ens skrivit varför. Men det har som sagt varit blogg torka och fyfan vad jag har dåligt på insperation! Nu iaf!... Blir sådär ångest attackerad för det kliar som fan i fingrarna på mig att sitta och skriva. Men sen när jag loggar in, ja då är det bara massor med frågetecken som flyger runt i huvudet på mig.. ???????? ??? ?  Ja ni fattar nog vad jag menar. Så jag kommer nog avstå lite sådär halvt från bloggen denna vecka. Har också sjukt mycket att göra nu när det gäller skolan så då blir det God bye, my lover (datorn då.) och Hello damn books:( Men så är det. Skolan kommer före allt. Och jag har ju knappast någon känd blogg som jag måste hålla koll på här, nej inte det inte..
Nja, jag har nog tröttnat på min design lite nu va. Känner också att den inte passar så bra in här då alla bilderna inte blir så fina satta och bakgrunden är för liten och jaa. Ni som läser min blogg känner mig. Jag klagar, och klagar och klagar. Aldrig känner jag mig nöjd.
Jo när jag är med honom! :)

Nej fyfasen vilken skit jag snackar. Ska inte skriva mer här, inte ikväll iaf. Var bara tvungen att släppa loss tankarna och bara skriva av allt jag tänker och fingrarna kopierar. Jajamensan! Nej vi hörs väl när jag känner att WOW, nu kan jag blogga igen för nu är jag sådär sjukt sugen och har massor att skriva om i bloggen. Sov så gott alla sötnosar så hörs vi! P&K!


GratisMode.se

Detta är en utav de bästa Gratis sidorna som finns. Det är också enklast att kamma hem massor med poäng på denna hemsida. Blir du medlem http://www.gratismode.se/?c=46530 här och du får 50 poäng direkt. Sen finns det massor med sidor du ska klicka in på och varje sida ger dig 2 poäng. Snabbt och enkelt. Massor med tävlingar som erbjuder underbara grejor. När ni tjänat ihop massor med poäng så kan ni välja bland 50-tals olika butiker att få ett present kort på. Tex, GinaTricot, Kicks, H&M osv osv.. Så kör igång redan nu. Klicka bara på länken och bli medlem där. Sen är det dags för massor med poäng som faller in.

Hemma från jobbet nu.

Hejsan bloggen. Hur är det? Här är det helt ok, bara så sjukt trött. Har precis kommit hem från jobbet. Eller rättare sagt från två jobb. Jobbade på badhuset imorse sen blev det direkt Coffe house. Och trött är jag om jag får säga så.. Jaja..
Dagens planer är inte planerade än, får se vad som händer. Eller rättare sagt ta dagen som den kommer. Men vi hörs senare. P&K!

Blondintest, haha.


 BLONDIN TEST ! 

[x]  Ett tuggummi har fallit ut ur min mun när jag pratat
[ ]  Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag INTE pratat
[x]  Jag har gått in i en glasdörr/fönster
[ ]  Jag har gått ut/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse
[x]  Jag har skrattat åt något som jag börjat tänka på och då har folk tittat konstigt på mig
[ ]  Jag har gått in i ett träd
[ ]  Jag har försökt slicka mig på armbågen
[x]  Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi
[x]  Jag försöker just sjunga dom
[ ]  Jag har snubblat på mina skosnören och ramlat
[ ]  Jag har blivit kvävd i mitt eget spott
[ ]  Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte
[x]  Jag är blondin
[ ]  Folk har kallat dig senreagerad.
[ ]  Jag har i misstag fått något att fatta eld.
[ ]  Jag har försökt att dricka något men märkt att de kommit från din näsa
[x]  Jag har spottat på mina kläder.
[ ]  Jag har somnat på en lektion.
[ ]  Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x]  Ibland märker jag att jag inte tänker
[x]  Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var
[ ]  Det händer att folk går iväg från mig och himlat med ögonen
[ ]  Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst
[ ]  Jag räknar med fingrarna fast det är ett enkelt tal som t.ex. 7+9
[ ]  Jag har ätit ett kryp
[ ]  Jag gör den här listan fast jag egentligen skulle göra något viktigare
[ ]  Jag har klätt på mig kläder åt fel håll
[x]  Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan
[ ]  Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
[x]  Jag använder ordet "smart"
[ ]  Jag använder ordet "coolt"
[ ]  Jag ser döda människor och de är mina enda vänner
[/] Jag fattar oftast inte vad folk menar.
[x]  Jag har gjort bort mig inför en kille
[ ]  Jag har fallit av en stol 
[ ]  Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[ ]  Jag säger "ööööh??" flera gånger om dagen
[x] Jag har stoppat in en cigg fel håll i munnen.


Sammanlagt: 14 ½
0-5 verkligen inte blond
6-19 normal
20-31 ganska blond

32+ väldigt blond



Är du en fjortis?

Hur mycket fjortis är du?


( )  Använder idominsalva ?
(/)  Har stora solglasögon på sommarn ?
( )  Har mer än 5 st läppglans ?
(x)  Är beroende av tuggummi ?
(x)  Har klackskor ?
( )  Har foundation på dig nu ?
( ) Har ögonskugga på dig just nu ?
( ) Använder hårinpackning ?
(x) Har färgat håret ?
( )  Har tonat håret minst 4 gånger ?
( ) Använder ord som : Typ,bah,liksom m.m
(x) Har Proffs hårspray ?
( )  Har " no one " med Alicia Keys på din mobil ?
( )  Spegeln är din bästa vän  ?
( )  Sätter e efter ord , som : dåe , nue , jue m.m
( )  Hänger på stan istället för att plugga ?
(x)  Äter lite till frukost ?
( )  Skriker så fort du får syn på en snygg kille/tjej ?
( ) Använder hårspray varje dag ?
(x)  Har Britney Spears parfym ?
(x) har/ vill ha blont hår ?
(x) Använder parfym varje dag ?
( )   Har sett hsm 2 ?

Antal: 8 ½

1-10  varför gjorde du testet ?
10-14 Du är i riskson
14-21 , FJORTIS

Haha jag hade lite tråkigt. Och nej jag är inte en fjortis. Skulle knappast tro det va ;)


Bilder på slagna Rihanna!


Lite ärenden.

Nu har jag precis kommit hem från stan. Var där snabbt och gjorde några ärenden som jag var tvungen till att göra. Sen så åkte vi hem med pappsen. Nu ska jag inte göra så mycket. Kanske kolla på någon film eller tv. Eller kanske underhålla er med något kul? Låter trevligt va? :) P&K!

MTV spelar gamla låtar.

Ja här sitter jag och har sjukt tråkigt. Orkar inte sitta och plugga under lovet, blir bara så arg då. Men jag måste! !!!
Jaja iaf, sitter i vardags rummet och har satt på tvn. Där spelar MTV bara gammal musik, fan vad skönt. Vissa låtar har man tillomed glömt hihi:)  Men det var tex Rihanna - dont stop the music, Shakira med den där gamla låten haha, kommer inte på namn. Och massor med anda. Vad kul :)
Nu spelar de Lady Gaga - Pokerface, min låt!
Hörs senare. P&K!


Daim kulor.

Tju habibi:) Nu sitter jag och käkar daim kulor. Fyfan vad det är goott! :O Man får liksom aldrig nog utav dom. Mumma! P&K!

     
 

Nyduschad och våra bästa år.




Tja! Nu sitter jag här i handduk och ska strax klä på mig men jag är så sjukt inne i våra bästa år så jag hinner inte haha. Och jag kollar kappast på tangenterna så att säga. Nej nu slutar det:( Fuck!


En rosa dator blir det nog:)

Nej, nu tror jag att jag hittat min kärlek haha. Det blir nog en ACER ONE ASP BL 160GB en liten söt rosa dator :) Såå fin och inte är den dyr heller. 3490:- Inte sådär jättedyr om jag får säga. Så det blir nog denna dator för mig. Ska bara kolla med pappsen min! P&K!

   

Någon som säljer en Mac dator? :)

Jag är sjukt intresserad utav en sådan och det kliar såå i fingrarna på mig att köpa en. Men tyvärr så har jag inte råd med en helt ny :( Så nu ställer jag frågan, säljer någon bloggare en Mac dator för ett bra pris? Svara gärna. P&K!

      

Frukost på sängen :)

Nu sitter (eller rättare sagt, ligger) jag på sängen och proppar i mig min goda frukost. Blev två havre mackor med kalkon och tee till det :) Mums!  Ska rätta till mig då det inte alls var bekvämt att ligga ner och äta samtidigt, hihi:) P&K!




Lite cool bild haha, stolt fotograf:)

Svar till kommentar!



Och nej, fortfarande så är det inte pga Paow & Dessie som jag fått fler läsare. Är det svårt att förstå det? Jag skrev ett såkallat "Bloggsms" och det gjorde ju självklart att jag fick alla mina läsare. Visst, inlägget om Paow & Dessie kanske skapade några fåtal läsare till bloggen men nej de gjorde inte så jag fick några 100 läsare. Så nu vet ni det. Och detta orkar jag inte svara på så många gånger därför lägger jag upp det här. Så! P&K!


Godmorgon bloggen!

Nu har jag precis vaknat och göra mig en frukost för jag är döö hungrig haha. Sen vet ni vad som väntar va? JO, våra bästa år. Hihi(: And later så blir det duschen.
Dagens planer har jag  inte några speciella kan jag säga er. Men jag måste sätta mig ner med böckerna för fasen. Så det blir väl en Fredags plugg dag.  Jaadå. Men nu kurrar magen sådär enormt mycket, så vi hörs väl senare. P&K!

PS: Jag är sjukt glad, jag älskar er läsare, jag älskar bloggen! Fortsätt att läsa. Ni gör mig så sjukt glad kan jag säga er. Har fått massor med fina kommentarer nu och jag blir lika glad varje gång. Det har ju knappast hänt tidigare. Massor med hjärtan till er! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nej, hörni nu ska jag sova.


100 unika läsare♥

Nej nu blir jag sjukt glad va. 100 unika läsare har jag haft idag. Sjukt! Man blir bara såå glad. Fortsätt så och jag själv ska göra mitt bästa för att kunna underhålla er och ha kvar er alla unika läsare. Hoppas på lite trogna läsare också, hade varit underbart! Ha det bäst nu va. Och kom gärna tillbaka hit imorgon, om en vecka, en månad, kanske tillomed ett år. Ja, bara fortsätt att läsa haha :) P&K!


Klicka här!

Detta är min kära systers blogg. Läs den vetja:)
www.amelath.blogg.se

Alain Cruz - If I say↓

Världens mysigaste låt. Tror jag redan lagt in den en gång här i bloggen, men här är då repris hihi. Kan aldrig få nog utav den. Lyssna och njut!


Vår stad är helt vit!



Såhär vitt är det i lilla Trelleborg. Det är rätt mysigt men ändå inte. Vi vill ju har vår, sen sommar. Ellerhur?

Att vara kissig i 1 timme....

.... utan att röra sig ur fläcken för att gå på toa och kissa. Detta händer alltså bara mig, Selma Dedic. Men nu får jag fan springa till toan annars kissar jag på mig snart...

Inlägget och Paow och Dessie, det ska jag ta bort. För fan vilka påhopp jag fick. Tänker inte utsättas för sånt bara för att jag skriver vad jag själv tycker och tänker. Nej, bort med sånt skit! Nu blev jag arg på riktigt..


Så syns ni ännu mer.


Så nu har jag också skaffat en sån här sms sak. Den gör så ni syns mer och med den så fick jag betydligt mycket mer läsare. Sjukt kul ju :) Kissie har också en sådan och den hjälper som tusan kan jag säga. Man kan få flera 100 nya läsare. Så det är bara till att smsa så blir ni större. Skriv en intressant liten text om eran blogg och sen så visas det där i hela 15 minuter. Smset kostar inte mer än 10  kr och det är det verkligen värt. Så vad väntar ni på? :) Kör hårt nu.
P&K!

Vem är ni?

Oj shit, nyss när jag kollade statistiken så hade det ökat något enormt mycket. Berätta gärna vem ni är. :) Och har ni frågor så är det bara till att ställa. P&K!

Heeemma.

Nu är jag hemma. Sitter frusen som fan och ska nu göra mig en kopp tee. Så gott:) Sen kör vi på Dessie & Paow inlägget. Måste skriva lite, vad jag känner och tänker om de.
Hörs senare alla läsare. P&K!


Vi ses på backen...

.... brukade vi säga när vi var små haha..
Och ja, nu ska jag faktiskt gå ut och åka lite pulka.
Bilder kommer säkert. Hörs senare. P&K!

661 inlägg på ett år?

Jo, jag kom på en sak haha. Kollade runt lite extra här i bloggen och så såg jag att jag skrivit 660 inlägg i denna blogg. OK, det blir ju 661 med detta inlägg.  Nu är frågan, är det lite eller mycket? Jag själv tvekar. Det är ju endå ett helt år det handlar om men 661 det är rätt mycket endå. Nja jag vet inte. Hih, vad tycker ni?
P&K!


Paow & Dessie!

Nej, det blev inte åka pulka. Inte ännu iaf. Jag orkar inte gå ut nu och det känns såå kallt ute så nja, vi väntar med det en stund :) Vad gör ni då? Jag sitter i vardagsrummet och försöker hitta på något kul, men icke sa nicke. Det blir aldrig något att göra. .. ...  jaajadå. Ska se om det finns något på TV för nu börjar det bli riktigt tråkigt hörni..
Sen hade jag tänkt skriva lite om de där såkallat fjortisarna. Dessie & Paoow! Liten debatt kanske. Vi får se. Nej om jag ska se på tv nu istället för att komma med tråkigtheter här. P&K!

Nu ska jag åka pulka, hihi.

Hejsan bloggen. Nu är jag äntligen klar. Har precis städat klart hela lägenheten och det känns så skönt att allt det är avklarat. Nu kan man bara koppla av hela dagen. Men en sak jag är riktigt sugen på är att gå ut och åka pulka. Wiho! Det vart ju sjukt länge sen. Varför kan man inte göra sånna grejor nu utan bara när man var liten? Jag ska faktiskt gå och rota efter min racer pulka nere i källarn sen ska ni allt få sen när jag flyger ner från backen. Haha. Det kommer antagligen bilder. Nej nu ska jag klä på mig. P&K!


Frukost kl 3?

Hejsan bloggen. Nu har jag äntligen kommit hem från söderslätts hallen. Och gud så skönt väder vi har här i Trelleborg. Det är snö men ändå så skiner solen som bara den. Riktigt skönt:) Så nu ska jag bara äta lite frukost, jag vet det är sent. Men jag har inte hunnit. Och sen ska jag nog ge mig ut i det fina vädret igen. Vi får ju inte gå miste om något sånt, nej! Sen ska jag bara sätta mig och plugga hade jag tänkt. Kom på att vi har sjukt många prov nu efter lovet och det kommer förr eller senare ta död på mig så det är lika bra att börja nu. Nej om jag ska gå nu. P&K!

Pannkakor med sylt & grädde eller flingor?

 

Tro det eller ej, men jag valde faktiskt flingorna istället för pannkakor med grädde och sylt. Jag som älskar pannkakor. Men de lämnade jag kvar i köket och tog flingor istället. Mums! Det blev iaf en rätt sen frukost, runt sisådär 1. Sen har jag gått och stoppat i mig mat hela tiden idag. Inte bra alls! Jag som skulle gå ner i vikt, fyfan! Imorgon blir det helt annat kan jag säga.


Jaja, idag har jag bara legat hemma och kollat massa filmer hela dagen. Skönt! Såg på The little man och den är lika rolig varje gång. Sen så somnade jag och vaknade runt 8 och då begav vi oss ut en stund. Nej vi hörs senare. Ska kolla en till film nu. P&K!


Våra bästa år.

Sitter och kollar på våra bästa år nu och tycker det passar bättre som våra värsta år.  Menmen, vi hörs senare. P&K!

Godmorgon sweeties:)

Godmorgon. Jag har precis vaknat och ska nu hoppa i duschen direkt.  Ska prova mitt nya silver shampoo.. Hörs senare. P&K!


Nu blir det Sex & the City.



Hörs senare. P&K!

Är det verkligen Lady Gaga?





Nej jag tycker faktist inte det, ser inte alls ut om hon. Och jag kan erkänna att hon inte blev snygg alls på de här bilderna. Om jag får säga så. Menmen, alla vi har våra fula dagar också haha:P

Och jag får nog snart damp på denna blogg.se. Min blogg strular som fan och jag kommer knappt in!:( Menmen, nu ska jag inte anstränga mig på bloggens problem utan kolla på en dokumentär på trean som handlar om plastik operationer. P&K!

Shopping dag.

Hejsan bloggen. Nu är jag hemma efter en lång dag på stan. Var där flera timmar men kom hem med bara två par chinos och ett silver shampoo, & ett hårspray som jag fick på köpet haha. Har alltid svårt för det, att hitta kläder som jag vill ha. Det känns som om man fyller hela huvudet med kläder som man vill ha när man inte har pengar, men sen när man väl har de så vill man inte köpa något. aj aj! Nej nu ska jag se på tv en stund. Visar allt senare eller imorgon. P&K!

Godnatt sötnosar♥

Nej nu ska jag faktiskt sova. Orkar inte sitta uppe längre. Sov så gått så hörs vi imorgon. Godnatt!<3

Filippa Bark, haha.









Jag får inte nog av henne. Hahaha, hon ger er ett gott skratt tro mig. Jag sitter och garvar sönder.. Fysatan vad den tjejen är grym! Se dom.. P&K!

Ni undrar säkert...

Ni undrar säkert hur det helt plötsligt kommer bilder på bloggen, mina egna bilder. JO! Jag har äntligen fixat sladd till mobilen så jag kan fota hur mycket jag vill och lägga upp här. Trevligt, ellerhur? Så det inte bara blir en tråkig blogg med massa text bara. Så kamera, here we go! Var bara tvungen att skriva detta! Hihi. P&K!

En Chai Latte hade suttit fint nu.

Inte sant? Jag älskar Chai Latte, och då jag jobbar på ett Caffee kan jag inte motstå den. Jag älskar den Chai Latte jag själv gör. Det ska vara lagom Chai syrup (stavning?!) och inte mycket som andra på jobbet gör. Jag vet inte varför, men jag fick sånt sug efter Chai latte nu så jag vet inte vad.. Jajadå.. Får väl vänta tills imorgon då det blir en runda i stan. P&K!


Lite bilder från igår..

... nör vi hade hemmakväll med film, godis, chips & läsk. Vi syskonen Dedic haha. :)



 
Bild 1: Hemmakväll påse (fota den utav ingen anledning hih) & chips!
Bild 2: Massor med godis. Plockade på oss som bara den tills det rök en hundralapp på bara godiset.
Bild 3: Jag frös som fan så jag lånade syster innomhus uggs. Sjukt härliga att gå i och så sjukt söta är dom!

Så min lördagskväll såg för det mesta ut såhär. Såå skönt, då jag vart så sjukt trött efter jobb igår. P&K!

Frukost på Coffe house.


Åt svingod frukost på jobb imorse. Blev grillad bagel med chili dressing &
självklart sallad till. Annars är det inte gott. Till det blev det färskpressad
joice och en kändistidning att läsa i under tiden jag proppar i mig maten, så
självklart. Måste ha lugn och ro när jag ska äta frukost för exakt då är man sådär
jättetrött och vill bara ha något i sig. Hatar när folk ska sitta och snacka med mig
och förväntar sig massor med svar. Jag håller mig helst tyst under mattiden haha. 
P&K!

Sen uppdatering.

Hejsan bloggen. Jobbat som vanligt idag. Blev till halv fem då massa tyskar satt kvar och fattade tydligen inte att vi hade stängt menmen.. Sen blev det snabbt middag för mig, en sallad. Mums! Sen begav jag mig ut direkt och kom hem precis. Jag är sjukt trött men jag tänker inte lägga mig än.. Jag vill ha en riktigt lång sovmorgon imorgon, sen ska jag upp och fixa mig och min morgon dag är planerad som shopping dag. Får väl hoppas att jag hittar något fint då! Jaja vi hörs. P&K!

Alla ♥ dag!


Alla hjärtans dag idag då. Vad ska ni hitta på? Något kul med din flickvän/pojkvän antar jag. Själv ska jag inte göra så mycket. Mr.X är ju inte här:( Så det blir bara en vanlig tråkig Lördag för mig då...  Helt ok det med, då jag är sjukt trött efter jobb.
Jajadå. Syster köpte jättefina ljus där det står texter till mamma och pappa. De blev jätteglada :) Så det är bra. Kan fotta och visa senare. För nu ska jag klä på mig. P&K!

Jobb, kina mat & film!

Hejsan bloggen. Nu har jag precis kommit hem från jobb, och jag är riktigt trött. Har varit fullt hela dagen och jag har knappast suttit någonting.. Fyfan! :) Men bra är det.. Jaja då, nu ska jag käka kina mat som jag beställde hem för jag inte ätit på hela dagen. Mums! Det vattnas i munnen på mig:P haha. Och så ska jag väl lyxa till det med tv, kanske någon film.  Vi hörs senare. P&K!

Knäckemacka & film.

Hejsan bloggen. Nu är jag hemma och fryser fortfarande. Herregud, vi har ju minus grader nu igen :( Arh!
Iaf, sitter och äter knäckemacka med ost, smör & sylt som är ett måste! Jag älskar det.. Mums! Nej nu ska jag mumsa vidare. Vi hörs senare. P&K!

Nej, nu drar jag!

Nej bloggen. Nu sticker jag ut, jag orkar inte sitta inne längre. Känns fan som ett fängelse.. Hörs senare. P&K!

Sömntuta & tråkig Fredag.

Jaa, nu tror jag att jag snart somnar om igen. La mig som sagt innan och då vaknade jag vid sisådär kl 3, halv 4. Och nu är klockan snart halv 6 och jag håller redan på att dö. Detta känns inte bra. Det känns som en riktigt tråkig fredag. Får hoppas på att det blir mer kul sen då jag ska träffa ted. Får se vad vi hittar på med. Det känns också som om alla har något att göra förrutom jag. Alla ska någonstans, men bara jag har en oplanerad fredagskväll. Suck:(
Nej nu blir det något annat för mig. P&K!


Korv med brööö!

Hejsan bloggen. Nu har jag ätit korv med bröd och jag känner mig fortfarande lite deppig. Vill ba lägga mig och sova.
Menmen. Skoldagen gick fort som fan idag och sen hämtade syster upp mig så vi åkte snabbt in till stan sen hem. Och nu har jag precis käkat korv med bröd! Mums..  Och vet ni vad?! Solen är här, det är så härligt med sol så då ska jag självklart ge mig ut sen. :) Nej nu ska jag lägga mig och sova, tror jag behöver det.
Och hallå? Nu har mitt lov börjat! Wooooho! Hoppas bara på att jag får vila ut riktigt mycket och inte jobba hela tiden.
Nej, vi hörs senare va?:) P&K!

Godnatt sötnosar. ♥

 Nej nu får jag gå och lägga mig. Ska inte sitta här och deppa. Eller jag känner mig helt deppig, och jävligt nere :/ Vetifan vad det kan bero på.. . . Jaja då, vi hörs imorgon för redan då börjar mitt lov! Wooohoo!:)
Sov så gott allihopa. P&K!


Släng bort masken, var dig själv!

 
Jag har en tanke som jag länge gått och funderat på. Det känns som om vissa folk går runt  och bär på en mask på huvudet hela tiden, och inte vågar vara sig själva. Man tar åt sig av allt, man samlar på sig så mycket skit om möjligt utav andra. Man vågar inte vara sig själv, för att man ska platsa in hos de "coola gängen" i skolan, eller ute på stan kanske. Det finns några i min klass. Inga nämnda inga glömda! Men det är så sjukt ledssamt att se. Helt ärligt. Var dig själv, de kommer tycka om dig mer då. Och att de utnyttjar dig såhär pga cigg, pengar mm. Tillåt inte det för fan, människa! Du får inte låta det bli såhär. Du låter de göra vad fasen dom vill med dig. Gör dom något & lärarna märker det. Vem tror du dom utsätter som misstänkt? Jo, dig så klart! Tänkt, tänkt, tänk!!!! Det är det enda jag ber dig om. Det är kanske svårt och du kanske tror att du kommer bli ensam om du bara säger emot. Men tro mig, det blir du ju inte. Du har ju resten av klassen. Du har alla de andra niorna. Du får tänka på det sättet som är bra för dig. Och jag vet, det är inte så man ska göra, det är fult att alltid tänka på sig själv i första hand och ha det bästa åt sig. Men ibland måste man fan göra det! När det går överstyr. Så jag ber dig bara om en sak. Tänk dig för innan du gör något. Våga göra det, våga vara dig själv utan att vara rädd för att hamna i trubbel!
Så släng bort den jävla masken och var dig själv!

Vill ni ha ett gott skratt?

Haha, jag fick mig ett gott skratt kan jag säga er. Hahahaha, min syster och hennes gamla bästis. Fyfan vilka busfrön man var förr!
www.amelath.blogg.se

Mr.X åker imorgon:(

Arh vad denna blogg.se ska krångla!!!!!!!!!!!!! Jag får helt ärligt damp snart.. Det har varit så i flera dagar inte bara idag. Ni kan ju lägga märke till uppdateringen också! Fyfan vad det ska hålla på..
Iaf, Mr X har ni inte hört mycket om va? Hihi. Det har varit lite sådär. Vi har bråkat och massor, men nu är allt bra igen. Och han åker till ett varmt land imorgonbitti. Fan vad skönt. Jag vill också:( Och slippa detta jävla snöstorm vädret! :(
Iaf, kommer sakna honom en smula.. . Men vi ses igen när han är hemma:)
Och imorgon är det ju Fredag den 13 så ja, man får ju lite strange thoughts när det gäller flyg osv osv. Plus att jag kan garantera er att jag kommer råka ut för något jävligt pinsamt imorgon! Var berädda:P haha..
Nej nu ska jag tröst äta lite här. Känner mig såå ensam så jag snart dör. Det blir coca cola & Chips!
P&K!

Kunna vara snygg & poosa samtidigt!



Titta vad jag hitta på en tjejs blogg, haha. Ska det vara svårt att kunna se snygg ut och stå still samtidigt? :P Haha!

Jag kommer inte på något att skriva om.


En snygg bh fick följa med mig hem idag.



Denna snygga bh fick följa med mig hem idag. Jag blev så sjukt kär i den så den åkte direkt med mig! Den kostade 99 kr så inte var den dyr heller. Ett bra och sexigt kap tycker jag! Den är såå grymt sexig tycker jag, denna kan man ju ha om man ska vara lite sådär extra mysig med sin pojkvän. Kanske alla hjärtans dag?! Hihi, nu snackar jag bara:P
Haha, nej vi hörs senare. P&K!

Kissie!

                                       

Kissie har blivit helt galen!

Nej, nu kan ni snart koka vatten på min panna!

Ja, jag kan kanppast ställa mig upp. Gick och tog en Panodil för att "förbättra" det lite, men nej. Det kändes som om jag var stypfull när jag gick mot köket. Gick och vinglade till köket som en idiot. Fyfan! Nu hatar jag verkligen att vara sjuk. Arh!
Har fått massor med utslag på ansiktet. Vetifan vad det är, men fyfan vad det kliar! :( Jag blir snart arg på varför man ens måste vara sjuk och drabbas utav sådana grejor. :( Jag blir sur.. . .. . ..
Nej nu ska jag försöka sova, faktiskt! Orkar inte med ett dundrande huvud som känns 500 kg tyngre. Och en kropp som verkar bestå utav ben man kan ju inte röra sig. Ligger bara ner i sängen... och fryser. Arh! Ibland, alltså bara ibland blir jag trött på livet. Gräv en grav åt mig, tack!


P&K!


Så får ni flera tusen nya läsare!

Jag tycker om när andra lyckas och dvs självklart när jag själv gör det! Men livet är väldigt orättvist här så jag tänkte att vi gör den lite rättvis med att jag visar er hur man gör för att få flera tusen nya läsare!
Tryck bara här & självklart ska ni registrera er också!  ------> http://www.viraltrafik.se/?ssselma så blir ni snart större haha!:P

Feber, halsont, hosta.. Ja vad mer?

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men fysatan vad jag har varit sjuk. Och det brukar jag aldrig bli. Händer så sällan, men när det väl händer. Ja dåå blir jag mega sjuk. Som nu tex, jag har feber, jag har ont i halsen, jag hostar som fan och den hostan dödar mig, jag har inte ätit på två dagar. Varje grej jag stoppar i munnen känns det som om jag kommer spy. Jag känner mig halvt död, på riktigt. Igår fick jag gå hem från skolan för jag mådde verkligen piss! Rent ut sagt... Kunde inte stå på mina ben och jaa syster fick köra hem mig. Då låg jag och frös som fan även om jag hade mycket kläder på mig och låg med tjock täcke. Var varm och svettig men ändå frös jag. När mammsen min kom hem så fick jag tee. Orkade inte ens göra det när jag var hemma själv. Sov igenom hela dagen..  Och idag är det väl lite bättre, är rätt varm men ändå inte. Har iaf sjukt ont i blindtarmen :( Vet inte vad det är. Men hostan är för fasen fortfarande igång.. Arh!



Nej nog om det. Vad har ni gjort idag då?
Jag har inte gjort så mycket. Det är snö storm i vår lilla stad. Jag blir arg, jag som hade planerat all shopping nu till våren som jag fint ska samla innan allt tar slut. Men nej, nu känner jag bara för att krypa ner i några mysiga UGGs och bara gå runt med mjukis kläder hela dagarna! Jävla väder alltså!:(
Jajadå. Nu ska jag nog se på TV för nu har jag haft det för tråkigt tycker jag. Hörs senare antagligen. P&K!

Inte bra låtar detta året!

Nej, jag orkade inte sitta och se hela M (tänker inte skriva det ordet igen haha, blir för mkt!:P), det som mest intresserade mig var ju låtarna. Och jag ska erkänna. Det var ingen av låtarna som fall mig i smaken. Det blir bara dåligare och dåligare för varje år. Iaf dom som sjöng nu ikväll. Nej, jag ville bara höra låtarna sen gick jag tillbaka till datorn.

Chefen min ringde också för ca en halvtimme sedan. Imorgon blir det jag och Nina på jobb. Vad kul! :) Måste snabba mig dit då jag har nycklarna och det innebär att det är jag som öppnar.. Inte försova mig som jag gjorde imorse.. Nej!

Nej nu ska jag se om min film laddats klart så ska jag se den! Berättar mer i nästa inlägg.


Fruksallad..


Det blev en fruktsallad för min del. Orkade inte sitta och äta mig tjock en
lördags kväll såhär dags. Så det blev massor med frukt! Det är också rätt
gott om man bara tänker efter vad man ska ha för frukter. Jag valde banan
(som alltid!!), päron & äpple denna gång. Hade inga jordgubbar hemma.
Men detta dög bra:D Nej nu ska jag se Melodifestivalen. Har nog skrivit det i
alla dagens inlägg. Men sån är jag haha:P See you later aligater! P&K!

Bilden är dock från google.


En tripp till köket.

Naae nu får det ge sig! Helt plötsligt kan jag inte sova, och har heller ingenting att göra.. Blir snart riktigt förbannad! Ska ge mig en tripp till köket och se vad det finns för gott där och mumsa på medans man ser på Melodifestivalen. Hörs sen. P&K!


Melodifestivalen ikväll!

Musiktävling. I dag avgörs den första deltävlingen i Scandinavium i Göteborg. De tävlande artisterna är Alcazar, Caroline af Ugglas, Emilia, Jonathan Fagerlund, Marie Serneholt, Nina Söderquist, Scotts och Shirley Clamp. Det är tv-tittarna som ska rösta fram två bidrag till finalen i Globen den 14 mars och två bidrag till "Andra chansen" den 7 mars. Även 08/02 i SVT24 och 09/02 i SVT1.

Detta är vad jag hittade på tv.nu. Rätt bra att veta vad som går på tv när man inte har något att göra.. Helt ok! Det går även massor med filmer ikväll!


J*vla Conuter strike!:(



Jag får inte sova. Eller rättare sagt jag kan inte. Min lillebror sitter och spelar CS och har rätt hög ljudvolym.. Och högtalarna är sådär exakt ovanför mitt huvud. Jag får damp, helt ärligt! Jävla Counter strike säger jag bara... Arrrhh.! Nu kommer jag vara sur hela kvällen... !!!!!!!!! &#(#&%")%¤

Trött som f*n!

Hejsan bloggen. Har precis kommit hem från jobb och en rundtur till Denise.. Kom försent till jobb imorse då jag vaknade kvart i tio och jag börjar halv. Så har inte hunnit skriva här. Haha, men det gick väl bra endå.. Har varit fullt mest hela dagen idag och jag har inte kunnat sitta ner i lugn och ro alls. Usch, och nu vill jag bara sova. Men ändå är jag sugen på att gå och se någon film på Bio i Malmö. Men tror jag stannar hemma. Jaja då, vad ska ni hitta på en lördags kväll?:)
Nej nu ska jag gå och lägga mig en stund.. Om jag lyckas somna här hemma.. P&K!

Hemma kväll istället!

Hejsan jag är redan hemma och var inte alls sugen på något partaj nej! Så nu ligger jag i min säng med en kurrandes mage. Ska ta och fixa lite käk nu sen ska jag se om jag har någon film att se. Vi hörs senare.. P&K!

Partaj ikväll.

..... jag har sjukt tråkigt. Ska nog ut snart. Mantas och grabbarna ska vara där borta och ha det trevligt hemma hos honom så jag ska nog dit en sväng. Kolla läget och så, hellre det än att sitta hemma själv en fredags kväll. Nej nu blir det väl lite partaj haha. Hörs sen. P&K!


Äntligen fredag!

Hejsan bloggen! Ja, äntligen så är fredagen här. Det har gått sjukt fort, denna vecka liksom de andra.! Vad gör ni då? Jag själv sitter här och äter mina godaste kakor jo, dammsugare. Hade planerat att jag skulle storstäda hela lägenheten idag. Men när jag kom innanför dörren så var allt kristall rent:P Då blev jag lite fundersam... För vem kan ha städat? Ingen har varit hemma. Sen så kom jag på att syster hade ledigt från jobb idag, så då var hon rätt snäll och städade allt här hemma innan hon stack och tränade. Hihi, ibland har man extra snälla syskon, inte sant? :)
 Jaa, så kan det gå.
Mina planer för dagen är inte helt planerade än. Men jag ska nog sova borta inatt, hos Iris :) Kul!
Nej nu ska jag mumsa vidare. P&K!

 


Det gör ont i mitt hjärta!



Platta håret kl 22.00?


Ja, det gör jag. Och ingen annan. Jag är väl sådär halft normal om man kan säga så.. . Är på bättre humör nu och det är bra. Fick lite bättre tankar när jag tänkte på en viss person. :)
Jaja då. Vad gör ni då? Som jag sagt, jag plattar håret. Jag har inget bättre för mig faktiskt. Inget bra på tv så då sitter jag och trixar med håret.

Och ja, jag har sällan bilder på mig själv i bloggen. Men en blogg är väl till för att skriva?! Klart att det är kul med bilder i en blogg. Men det är också trevligt att läsa ibland och inte behöva se allt i bilder. Right?
Iaf, jag har ingen kamera och min mobil sladd har jag ingen aning om vart den tagit vägen. Och alla bilderna som jag fottat finns på mobilen. ..
Måste gå nu innan jag bränner golvet med plattången. Hörs innan jag lägger mig. P&K!

Ännu ett nationella prov imorgon :(

Jaa ännu ett nationella prov väntar imorgon. Ska sitta i ett klassrum i 3 timmar! Kill me:( Vi ska skriva egen berättelse och jaa jag hoppas jag skriver en bra..  Gud, vad jag är nervös.. .    . .!    Jaja, vi får se imorgon..
Vad ska jag göra nu då? Jo jag ska kolla på Björn Gustavsson. Är rätt pissed off nu så något måste göra mig på bättre humör. Hörs senare. P&K!

Jordan and Peter intar LA!


Katie Price, aka Jordan, och Peter Andre äldste sonen Harvey till hans nya skola i Inglewood, LA. Ser ut som det brittiska "trash-paret" kommer att lägga till sin personliga stil till gatorna i Malibu under de närmaste månaderna. Som vi berättat om tidigare ska de nu alltså bryta sig in i USA i stil med Beckhams. Lycka till!

Accepted.


Nu är det film dags för mig, den har redan pågått i 20 minuter, men jag tänkte skriva snabbt så ni också kan ha lite hemma kväll såhär en tisdagskväll!:P haha. Det är filmen Accepted på kanal 6 och den började kl 21.00.



Amerikans komedi från 2006. Bartleby Gaines är på väg att få avslag på samtliga av sina ansökningsbrev till högskolan, vilket inte kommer att mottas bra av hans föräldrar. Åtminstone är han inte ensam om detta då många av hans kamrater är i samma position. Vad gör man om man riskerar att möta ett öde som butiksbiträde? Man grundar en egen högskola så klart! "Accepted" är producerad av Tom Shadyac ("Bruce Almighty") och Michael Bostick och regisserad av Steve Pink.

I rollerna: Justin Long, Blake Lively, Jonah Hill, Maria Thayer, Adam Herschman, Lewis Black.


Inte ge upp, ska klara detta!


Skolan tar död på mig. Helt seriöst. Jag klarar inte detta, allt ska göras. Det ska
pluggas massor till matte, engelska, tyska, so, no. Nästa vecka är det redan prov
i matte! :( Veckan efter lovet är det prov i So & No. Döda mig någon?! Snälla?
Alla nationella prov har redan börjat. Jag tror jag dör snart va.. Hjälp!!!  ! ! ...
Men nej, jag ska klara detta. Nu skiter jag i om det lägger en massa press på mig.
Mina vardagar ska gå åt plugga, plugga, plugga & åter plugga!  Och då kommer
självklart datorn tas i andra hand. Den smällen får jag ta. Ska skriva ett eget schema
imorgon och planera mina dagar. Har jag prov som måste pluggas över helg, så är
det självklart att jag tar ledigt från jobb. Ska ha minst VG i varje ämne. Eller försöka
kan man ju iaf.. Och drömma med för den delen. Nej nu ska det ändras helt seriöst!

Nu ska jag hoppa in i duschen och samla alla mina tankar. Vi hörs senare. P&K!

I love you.. :(

It's so hard to say that I'm sorry
I'll make everything alright
All these things that I've done
Now what have I become, and where'd I go wrong?
I don't mean to hurt, just to put you first
I won't tell you lies (I'm sorry)
I will stand accused
With my hand on my heart
I'm just trying to say

Hemma från skolan.

Hejsan bloggen. Nu har jag precis kommit hem och vad tror ni att  jag gör? Jo jag sätter mig direkrt  här framför datorn.. Haha, en dator nörd. JApp!!
Vad gör ni?
Nu ska jag nog bara lägga mig och sova, och hoppas på att det nationella provet gått bra. Hörs senare. P&K!


Sängen kallar.

Nej nu ska jag allt ta och lägga mig. Vi hörs imorgon igen efter skolan.
Sov så gott allihopa! P&K!

Nationella prov imorgon..

Ooh fuck! Jag höll ju nästan på att glömma det!!!
Har nationella prov imorgon och jag är rätt nervös. Vet inte hur jag kommer klara mig på det?
Lärarna har alltid sagt att detta inte kommer påverka våra slut betyg, men idag så plötsligt blev det. "Ja men detta påverkar era betyg i stort sätt rätt så mycket. Så ni får läsa igenom frågorna noga".... Ja, så kan det också gå..
Wish me good luck now!

Ny plattång!

Hejsan bloggen. Sen uppdatering idag, men jag har inte haft ork för att sitta och blogga. Och jag har inte så mycket att komma med heller.
Eller jo, Gud ge oss sommar! Denna kylan tar död på mig ... Har inte ens orkat gå ut bara pga detta väder :/
...........................................................................................................................
Skolan var iaf helt ok idag. Gick snabbt som fan. Och sen så köpte jag en plattång. Skitbra! :)
Nej nu ska jag se på tv. P&K!

Gode gud, gör så det slutar snöa!

Hejsan bloggen! Nu är jag hemma efter en sjukt lång dag på jobb. Slutade egentligen kl fyra men var kvar till fem då det bara öste in med folk kl fyra.. Såå jaa, sjukt trött men rätt ok ändå för man får ju extra. Jaja då.. Nu ska jag nog ut igen men vill helst stanna inne, menmen.. Ska ut och gå lite.
Btw; Vad fan är det för väder vi har egentligen?! Det är svin kallt ute och det bara snöar och snöar.. Gode gud, gör så det slutar snöa(A)
Jaja, vi hörs. P&K!

Snö i Februari?(!)

Godmorgon bloggen! Idag kunde jag vakna tidigt själv utan att någo väckte mig. Bra! Iaf, när jag kollade ut genom fönstret så var det fullt med snö? På en natt, på en Februari natt? Nej, det kan inte vara möjligt.. Vi vill ju ha våren här... Gash! Hoppas det försvinner lika snabbt som det kom. Nej nu ska jag börja fixa till mig lite och klä på mig, ska ju jobba om sisådär en timme.. Hörs när jag är hemma. P&K!


RSS 2.0