Arn - tempelriddaren.

Så nu har jag kollat på en lång och sjukt bra film. Som jag såg på bio förra året. Samma känslor nu som då för filmen. Jag tycker ni ska se den iaf!

Jaja då.. Här sitter jag och håller nog på att bli sjuk. Det vill jag inte vara. Aarh.. Naae, nu ska jag försöka hitta på något annat kul. Eller så ska jag väl spela spel hah. P&K!


Bakis lördag.

Hejsan bloggen! Sorry för dålig upptadering men jag har rent ut sagt jobbat och sen sovit hela dagen. Är fortfarande riktigt trött. Men måste få i mig lite mat, har inte ätit någonting alls idag. På jobbet var jag sjukt seg efter massor med party igår.. Och ja, kvällen börja väl helt ok men sluta i kaos. Så vi stack hem vid 2. Jaja, alltså ingen sådär woow kväll igår. Rååkade bli lite för mycket också då jag inte ätit på hela dagen igår heller.. Så var rätt bakis på jobb idag, och filippa tyckte det bara var kul. Haha! Nej nu ska jag se film och tjocka ner mig i soffan med Mc Donalds mat som syster är och köper till mig. Hörs senare P&K!

Mys med pizza & tv.

Så nu har jag städat undan det mesta här hemma och sitter nu och ser på tv. Det är reklam nu så jag passar på. Känner mig sådär halvt sjuk men jag ger mig inte, utan sätter mig ner och vilar innan ikväll. För det ska jag bannemig inte missa!
Iaf, sitter med pizza.. mmmm.. Svin god. Och tänkte att jag kunde ta coca cola till det men nej, pizza är onyttigt då blir det vatten :D hhaha..
Nej nu ska jag gå. P&K!


Party ikväll!

Nu funderar jag bara vad fan jag ska ha på mig? !
Ska hoppa in i duschen runt 5 sen ska jag packa mina saker och iväg till iris.. Sen ska vi fixa oss och sen blir det förfest hos någon. Kanske Adelina.. Sen blir det magasinet.. Party, party.. Hörs senare p&k!

En kort dag i skolan..

Godmorgon bloggen! Klockan är trotsallt snart 12 så ja.. Slutade rätt tidigt idag och det är såcdär sjukt skönt om jag får säga så.. Hade gympa, so och b-språk.Sen slutade jag ;D Äcklig mat i skolan.. Eller äcklig ska man ju inte säga, mindre god var den.. Iaf, nu ska jag se lite tv sen städa med högsta musik på.- Hörs senare. P&K!


Någon intresserad av Acer 17 tums bärbar?

Jag var bara tvungen att skriva detta!
Jag är sjukt sugen på en ny bärbar dator. Jag vet, jag kan aldrig nöja mig med min egen som jag såå mycket dog för. Innan då.. Men nu känns det som om jag vill ha en ny mini bebis som kan åka med mig vart jag än rör mig. För denna jag har nu är 17 tums och jag känner inte för att bära på stora väskor direkt... Och den känns inte sådär jättenice att sitta med på ett cafffe. Så nu vill jag ha en ny, men tror aldrig min pappa kommer bli glad för det! Nej, och då kommer jag få betala den själv.. Fuck :(
Eller så är jag sugen på en ny kamera. För min syster pajjade vår nya digitalkamera och sen har vi aldrig lämnat den på lagning så nu dog garantin också, sånt händer bara mig! Ingen annan.. Och jag vill hitta någon billig men bra kamera.. Ser att dom har några stycken på rea också. Får väl hoppas att en av dom blir min..
Jaja, vi får se. Får kolla vidare senare när jag pluggat eller imorgon. Men iaf, jag hör av mig för då kommer jag säkert sälja min dator. Så håll utkik! Den är ju trotsallt bara någn månad gammal. Man kan ju kolla tillbaka i bloggen och se när jag väl fick den.
Nej alltså nu får jag snart ge mig själv smällar i ansiktet. PLUUUGGA SELMA!!!!
P&K!

Vad lyssnar ni på för musik?


Jag var bara tvungen att fråga. Jag själv lyssnar på allt mellan himmel och jord, men avgudar Lil Wayne! Gaash vad han är sexig, och vad han sjunger bra... Hört den nya låten Pussy, money, weed? Rätt bra:) Iaf, jag tycker också om Lady gaga. Sjukt cool stil(: Och sen gillar jag också allt från Chris Brown till Jason Mraz.. Alltså rätt mycket blandad musik.. Och bosnisk musik älskar jag, alla gamla låtar och allt som påminner en om Bosnien.!
Jag kom på att tänka på detta för jag satt och kollade igenom alla mina låtar och då tänkte jag, herregud. Här är låtar som är rapp, R&B, bosnisk musik (vad fasen kallas det ? :P hah) och massa med annan musik... Sen tänkte jag, blir jag inte tokig av alla låtar som handlar om olika heeela tiden.. Nej, alltså faktiskt inte.. Jag blir glad av musik.. Jag älskar musik!
Nu till fråga. Vad lyssnar ni på för musik? ..
P&K!




PS!!!!
Nu ska jag försöka plugga för nu har jag inget lls att komma med.. Fåår tänka lite innan jag skriver här. Haha.. Ska ju vara kul för er att läsa också men detta är ju fortfarande min lilla dagbok om mitt liv och mitt tilltycke/ tänkande..
Nej nu blev det roman här nere också. Vi hörs helt enkelt senare bloggen! :P

På bättre humör nu.. .

Japp! Det är jag.. Och nu ska jag snart sätta mig med böckerna och börja plugga lite tyska ffs! Sen ska jag lägga mig bums i sängen.. Är rätt trött och sitter bara och gäspar..
Mamma och pappa är och handlar och dom kommer väl närsom, ska se vad dom har med sig hem för något..
Jaaja, det var väl det.. Vi hörs senare om inte imorgon.. P&K!


I want to be all by myself!

Yes, that's just what i want!
Har haft en fruktansvärt dålig dag och jag ber till gud att det inte händer. Orkar inte med mer skit i mitt liv, helt ärligt.. Snart kommer jag låsa in mig någonstans och aldrig komma ut därifrån.. Man har så sjukt mycket problem som tonåring så det är sjukt..
Kommer nog inte blogga mycket idag.. Jag vill bara vara för mig själv helt enkelt..


Mamma förvånad för jag städat hemma! :P

Hejsan bloggen! Hemma nu och har hunnit städa massor här hemma. Fan vad skönt det känns ändå.. Jag som är så jävla lat och inte gör någonting. Detta måste nog firas, som min mamma sa.. Haha.
Nej nu ska jag faktiskt läsa runt i blogg världen. Är rätt sugen på massa blogg nu haha.. Nej nu ska jag gå, hörs senare. P&K!

En kall coca cola innan sängdags?

Nej nu ska jag faktiskt gå och sova.
Har pluggat SO nu så nu ska jag lägga mig..
Men är rätt sugen på kall coca cola först..
Ska unna mig lite cola innan jag lägger mig
då jag pluggat hårt haha. Good! Bra att berömma
sig själv, inte sant?
Nee men vi får höras imorgon efter skolan för nu
 känner jag hur ögonlocken sakta men säkert faller ihop.
Godnatt. P&K!

Det sjukaste jag någonsin hört! :O


Det sjukaste jag någonsin hört! :O


Hatar inte ni också nya lärare?!!

Hejsan bloggen!
Nu är jag hemma från skolan. Och jag tror jag aldrig skrattar så mycket som när jag är med Aznaida. Hahah, vi skrattar så mycket att vi nästan kissar på oss så jag cyklade hem i racer fart.. Oooh fuck! :O
Haha, det var faktiskt rätt synd men en tant snubbla på en kant och då börja aznaida skratta som fan och jag ännu mer:P Det är synd JAG VET! Men vi kunde faktiskt inte hålla oss. Och det värsta var att hon gick upp som om inget hänt. Haaha.. Oh shit, nu ska jag inte vara sådär taskig..
Jaja då. Fick snacka ett allvarligt snack med Bosse för en ny lärare hade ljugit en massa om mig, azze & iris. Fast det bara var killarna i klassen som gjort något.. Fan vad jag blev sur, jag nästan börja gråta så arg jag var. Men som tur var så förstod Bosse oss och sa att han trodde på oss. Får väl hoppas på det! Hatar inte också ni nya lärare?!!! Dom gör allt för att platsa in hos andra lärare och så får alltid eleverna ta all skit.. Not good!
Jaja, iaf.. Så gick skoldagen rätt snabbt och jag tror nog våra lärare försöker vara snälla mot oss. För varje vecka släpper dom oss någon timme tidigare så vi har nog slutat runt 2 varje dag.. Rätt skönt om jag får säga. Då jag går till halv fyra varje dag förrutom fredag. Menmen, inget vi tackar nej till. Right?
Jaja då. Nu ska jag nog lägga mig för att sova lite sen ska jag bege mig snabbt mot stan, ska göra lite ärenden och sen hem igen för att plugga. Och vet ni? Jag skippade tyskan igår, kunde inte ett skit idag på lektionen. Och som vanligt blev Rune besviken... :/ Men han vet hur jag har det och hur jag tar tyskan.. So fuck that, rent ut sagt.. Jag har äntligen övertalat honom om att byta till något annat och det fick jag. Vad bra!
Nej nu ska jag inte skriva dagbok här utan gå och se ifall lillebror är hungrig sen lägga mig. P&K!


Duscha med påse på huvudet?!

Och var bara tvungen. Iris min sjukt störda vän får mig på bättre humör direkt. Skriver på msn till mig..
Våran konversation:

Iris: Selma?!
Selma: Ja? haha
I..: Jag duschade nyss med påse på huvet?
S: Varför det jävla handikapp?
I: För jag inte orkade tvätta håret hahahahahhaha.
S: AHHAAHHHAHAHAHAAHAH
I: du skulle sett mig, du hade dött.
S: AHAHHAAHAHHAAH!

Den tjejen är väl inte sig själv?! Man duschar väl fan ändå inte med påse på huvudet? HAHAHA!
Detta kan bara hända min vän, Iris! haha..
But this is a friend for ever. And i love her!


Nej, alltså nu ska jag verkligen sova.. Fyfan! Godnatt!♥


if you need a hand, i'll be there..

Måste bara säga...
Mitt liv är skit, jag kan inte sluta tänka på det och det är något väldigt privat som jag Inte tänker ta upp här men ändå så känner jag att jag måste skriva av mig...
I just hate my life.. Det är sällan jag är glad och stolt över något i mitt liv.. Jag ser det bara som ett helvette, helt seriöst.. Tänker jag efter tillbaka. Så tror jag nog att ingen haft det så som jag har.. Men klart, så kan jag inte säga. För jag vet aldrig hur folk kan ha det. Speciellt vi tjejer..
Iaf! Jag är rätt trött på mitt liv och jag vill ändra på det. Jag orkar inte ta denna skit mer, ni är ju för fan det närmsta jag har? Ibland kan det va så att jag hatar er. Och ja, det kanske jag inte menar men snart gör jag det.. Eller vågar jag ens säga att jag gör det?
Vad jag än gör så blir det ändå fel. Alltid!
Selma gör det, selma gör det.
Blir kallad hora, smuts, fete fan och massor med mer varje dag..
Helt seriöst nu, man får tankar om att börja svälta sig själv.. Man blir så jävla lack på sitt liv och på allt så det blir den där jävla droppen en vacker dag...
Jag säger alltid till er mina vänner, if you need a hand, i'll be there. But would you be there if i will need a hand? Never, ever! Jag har en riktig vän och det är Iris.. Mitt hjärta. Henne kan jag lita med upp till 200% om det skulle va så.. Men tyvärr, denna världen håller på att gå under, och vi människor lika så.. Folk sårar hela tiden, ingen tänker någonsinn på att ge någon en fin komplimang.. Alltid ska det vara  neggativa saker..........
Du kan inte ens visa dig på stan om du inte får en ända kommentar om ditt utseende eller din kropps byggnad! Alltid är det något, något folk måste klaga på.. Förfan lär er att allt handlar inte om utsidan och det jävla utseendet. Det är insidan och ert hjärta, eran själ som räknas...

Jaja, nu ser jag själv att jag skrivit lite rakt upp och ner men jag orkar inte bry mig.. Känner att jag vääl nu skrivit av mig rätt mycket och nu ska jag få sova i lugn och ro.. ! Ta det som det är..

Jag ska klara det, jag måste!

Nej, vet ni vad?
Jag har inte börjat plugga än och Iris min dusa har varit här hela kvällen så jag har helt enkelt inte orkat ta fram böckerna medans hon varit här.. Liksom, vem gör det när ens bästa vän är här? .............. Exakt, skulle inte tro det..
Så nu ska jag sitta med tyska böckerna tryckta upp i trynet. Och vetni, jag skippar nog So-n idag.. Får ta det imorgon. För jag orkar verkligen inte.. Ligger i sängen med halvt öppna ögon och vill bara sova, min säng är helt mjuk.... Fuck också..
Ska klara detta, måste! Bara fem månader kvar, sen blir det fan ta mig SEMESTER!
Nej nu ska jag gå.. På allvar....... P&K!

Home, sweet home!

Hejsan bloggen! Är hemma nu och tänkte skriva snabbt innan jag ger mig iväg mot stan igeen. Är svinkallt ute och jag säger bara Home, sweet home. Så varmt och mysigt att komma hem nu.. Aarh, jag som ska GÅ till stan nu. . . :/ Blev iallafall inget jobb för mig då jag helt enkelt inte orkade och gick på NO lektion istället.. Jaja, iaf..  Vi får höras mer senare... Om jag har tid, för jag måste fan ta mig plugga massor med tyska och So.. Oooh fuck :/
Jaja... Nu ska jag gå. P&K!

Godnatt alla!

Nej nu ska jag stänga ner datorn och försöka få lite sömn. Orkar inte vara trött i skolan hela tiden. Jag som ska skärpa till mig denna sista terminen som jag lovat mig själv! Haha, har ju redan börjat bra förra veckan och så ska det fortsätta, hoppas jag! Jaja, vi hörs imorgon. Ska jobba på badet imorgon efter skolan så jag får se om jag hinner blogga något när jag kommer hem. Dvs om jag har tid.
Nej nu ska jag lägga mig. Godnatt. P&K!


Lady gaga.

lets play a love game.

Grattis bloggen, 1 år idag!

Grattis bloggen!

Hihi, jag höll ju nästan på att glömma!
Denna blogg, min blogg fyller ett år idag! Fan vad tiden gått snabbt? (!) Har jag verkligen bloggat i ett helt år nu?
Känns faktiskt inte alls så.. Hmm, jajadå.. Ska bli många år till. Det är bara såå skönt att skriva av sig ibland. Men ibland är det också lite sådär, man vet inte vad man ska skriva idag:P haha.. Menmen, ändå så har jag klarat mig.. Och visst har man fått några dumma komentarer, och det från anonyma.. Även om jag inte alls har många besökare här men det höjs ju lite då och då.. Iaf, jag tar inte skit från folk som inte  vågar stå för vad dom säger utan snackar en massa skit bakom en dator skärm. Hallå? :P Barn..
Iaf det var inte det jag skulle kolla fram till haha..
Iaf, grattis bloggen. Hoppas på många fina år till!
(Bilden är tagen från google!)

Tack Sanda!:)

Kolla här! Sååå snygg blogg jag har, inte sant? Nu har Sanda fixat den and I'm soo happy! Hon är duktig som fan!
Älskar den. Och nu kommer det ju självklart bli mycket roligare att blogga också.. P&K!

Sandas blogg hittar ni här --- htttp;//eemotion.blogg.se


Inga nämnda, inga glömda!

Hejsan bloggen!
Ja jag vet, dåligaste uppdateringen på evigheter. Men wtf, jag har helt seriöst inte tänkt att fuck nu ska jag blogga.. Jag har jobbat, pluggat, osv osv.. Det blir för mycket nu känner jag. Sen så är det, det där gamla vanliga som hänt. Skola, hem, plugga sova. Eller ut. Det känns rätt onödigt att skriva samma inlägg om och om igen.. Så då har jag helt enkelt låtit bli. Och jag har kännt att jag inte har något bra att komma med, även om jag loggat in flera gånger om dagen och tänkt jaa nuuu så ska det skrivas ett bra och kul inlägg. Men nej, så blir det aldrig... Det kliar massor i fingrarna och jag vill bara skriva av mig. Allt som händer och som inte händer.. Det är så mycket men ändå inget man vill ta upp här...

Kan iaf börja med att du är falsk! Slutat ljuga? Psst, trodde du slutat? Du snackar ju bara massa smörja.. Grow up. Återkommer med detta i ett annat inlägg. Men som sagt, inga nämnda, inga glömda!

Mina gamla inlägg får mig att sakna en massa!

Vet ni vad? Jag kollade nyss i bloggen och  i alla gamla inlägg. Och då valde jag just att kolla i kategorin Bosnien 2008. Vilken känsla alltså! Fyfan, vad jag vill ner dit nu nu nuu! Kollade på bilderna, läste vartenda inlägg. Dom när jag var stressig och skulle in i stan och ränna varje dag för jag hade glömt något jag skulle ta med till Bosnien bara för all denna stress. Och den äckliga känslan jag hade när jag kommit hem, den äckliga dumma klumpen som satt kvar där i minnst en vecka kommer sakta men säkert fram nu känner jag. Jag vill inte känna såhär. Jag vill inte ha skola, jag vill ner till paradiset. Jag vill leva livet! Något jag verkligen inte kan göra här.. Men det går ju inte, inte än iaf.. Om ca fem månader då gäller det och då ska jag fan ta mig stanna heeela sommaren.. Jag behöver det! I just do...





Solat solarium..

Jaadå nu är jag hemma igen. Har solat solarium och jag tänkte inte på att rören var nya så brände mig rätt mycket om jag får säga så. Haha, men nu kan jag lugnt säga att jag är nigga och att jag inte behöver sola mer på någon vecka..! Good!

Jaja då.. Vad gör ni? Jag själv funderar på när fan jag ska skriva in mig på gymmet..... Det kommer ju aldrig hända verkar det som, men jag har lovat mig.. Och lovat är lovat!

Nej nu ska jag faktiskt se om det finns något på TV annars så får jag sätta mig med böckerna upp i trynet. Vi hörs iaf! P&K!


Hemma från jobb & iväg nu igen!

Hejsan bloggen! Nu är jag hemma från jobb och ska iväg ut nu igen. Får se vad vi hittar på..
Hörs senare. P&K!


Förvånade?!

Godmorgon bloggen!
Jag är sjukt förvånad över mig själv.... Vaknade kl 8 imorse och har hunnit ta en skön och lång dusch.
Jaja, nu ska jag iaf klä på mig och sen sätta mig och äta en fet frukost! Efter jobb blir det gym. P&K!

Ja, jag stör mig på mycket..

Jag klarade mig själv ska jag säga er! Jag fixade datorn och nu är det bara den jävla närbilden som stör mig, fyfaan... Men det löser sig nog det med. Hoppas jag iaf! Sjukt svårt att gå in på hemsidor och sådär, så vi kan nästan säga att jag skippat datorn mest hela dagen idag. Känns rätt skönt också men så sjukt uttråkat.. Och nu har jag den nyaste Msn också, och den drar mina nerver sakta men säkert! Hatar den helt enkelt..... Gaah! Ja jag vet, jag stör mig på mycket, men jag ska ha det som jag vill annars kan det lika bra slänga sig i väggen. Fick en del funderingar innan om att sälja datorn eller ge den till far min då jag fick sådan jävla damp för den inte alls vill som jag själv vill! Men sen tänkte jag väl ändå på att jag måste ju ha en dator, klarar mig inte utan min vän ju! Hihi..
Jaja, nu är det slut snackat om denna skit.. Hörs senare. P&K!

NEED ALOT OFF HELP!

Hur faasen kan man fa tillbaka det svenska spraket pa sin dator? jag har forsokt nu sen kl 6......... DAMP!!!!!
det blev sa sen jag laddade ned Windows vista... ARH! Hjalp mig snalla ni!!!!!! >(

Hur vågar man slå på hundar?!!!!!

Tycker ni det är hemskt ?

- att slänga in en hund i en sopbil och stänga porten?
- är det OK att koka en hund till döds?
- kan man värkligen låta en hund dö av svält?
- kan man stänga in en kattunge mellan två betongplattor?
- får man sätta tyngder runt en hund och släppa i den i djupt vatten?
- är det bra att sätta gummisnoddar runt svansen så att svansen dör och lossnar.

Jävla djurplågare! Fyfan, detta får mig att få en klump i magen och bara vill ut och hitta vartenda lilla hund som lider där ute varje dag av att bli slagen m.m av alla jävla människor son inte har någon hjärna eller något hjärta! Fyfan, må dom brinna i helvettet.! Detta får mig helt seriöst att ta hem alla hundar och jag skiter i ifall jag svälter, dessa djur behöver mat och trygghet. Det är djur, inga jävla leksaker man ska slå sönder! Fyfan! Det sjukaste man kan göra är att döda ett djur bara sådär för skojs skull. Eller för man blir tillsagd att göra det. De lider lika mycket som vi om inte mer.. Kolla bara bilderna, jag får förfan tårar av att kolla på sånt. Varför ska detta hända helt ärligt? Vad tror ni händer med hundarna om dom blir slagna? Jo, dom ger tillbaka, fast till annat folk. Dom kan också ta död på folket som folk tar död på djuren. Tro mig det är inte det minsta värt att göra det!
Jag själv älskar hundar, och jag önskar mig själv en liten vuvve att mysa och gosa med. Det ska bli min bebis, bara när jag vääl har tid med en hund och när jag kommer kunna ta hand om den! Man ska ju inte köpa hund och sedan inte kunna ha tid för den, den behöver också en matte/ husse som visar att den älskar sin vuvve och kan leka massor med den.
Så sluta för i helvette att behandla hundar som ni där ute gör.. Ni kommer en dag att ångra er och inse vad fan ni hållt på med?



Björn Gustavsson!

Nu är jag hemma igen.
Blev ingen Aznaida då hon inte hörde av sig till mig
och när jag ringde hem svarade ingen. Men det är
lugnt, vi kan ju vara någon annan dag.. Jaja! Var ute
med Ted, syster och Elin sen träffade vi Ovidius
(stavning på killens namn? :P) liten stund och cruuiza
runt i hans bil haha.. Jaarå!
Och nu ska vi kolla på Björn Gustavsson! Haha, grymm kille!
Jaja, hör av mig senare när jag inte orkar kolla på det längre
 eller när jag inte har något annat att göra!
 P&K!


Sovit i sisådär 3,5 timmar!

Fyyyfaaasen vad det var skönt! Riktigt skönt att bara få sova ut liksom. Men nu när jag vaknade blev jag helt trött igen:/ Jaja, nu ska jag snart iväg till Azzebabe, ska bara se vad hon gör. Kanske blir vi två och några andra homieboyzz i en egen lägenhet. En hel femma för de! 
Vi får se iaf.. Nej nu har jag inte så mkt att säga, så vi hörs väl när jag är hemma igen. P&K! 

God morgon!

Godmorgon bloggen! Slutade skolan för ca 40 minuter sedan och nu sitter jag här. Skippade lunchen idag så nu ska jag nog fixa toast till mig. Blev en rätt slapp dag i skolan må jag säga och pluggade rätt på, så nu är jag ändå på rätt väg! Hoppas jag iaf..
Nej nu kurrar magen så jag snart dör av hunger.. Vi hörs senare. P&K!


I'm done with this fu*king stuudy!

Äntligen! Har  bara pluggat dom här dagarna känns det som... Känns sådär sjukt drygt om jag får säga så. Och gjorde nyss klart Afrika frågorna, 50 stycken som ska vara klara tills imorgon. Vet ni vad jag gör? Jo, jag börjar med det i sista minuten. ALLTID! Men jag blev iaf klar hah... Jaajadå.. . Nu sitter jag och äter salami och brie toast och ska snart spela X box! Min syster hade köpt med sig det hem idag så jag tänkte att nu ska jag fan ta mig spela lite:P och ha något att göra om dagarna haha.. Nej men vi hörs. P&K!

Selma ska börja gymma!

Tjena bloggen. Allt bra? Här är det sådär.. Känner att jag börjar bli sjuk och det orkar jag verkligen inte med :( Jaja, idag gick jag till skolan och vi fick sluta redan halv två. Wiiie! Kändes som om man inte ens varit i skolan för det gick så snabbt.. Sen var det bara hem och vila. Och vet ni en sak? Jag orkade pallra mig iväg mot ett gym i stan och nu ska jag börja gymma. Kastar ciggen i väggen! Ska fan vara snygg och fräsch nu. Känns inte sådär bra när en tjej röker. Det luktar ju riktigt äckligt! Menmen.. Så hejdå cigg! Hej snygga selma!     Det gillar vi:P haha..
Jaja, ska nog in dit imorgon och betala och allt sånt sen ska jag börja träna redan imorgon. Ska bli såå skönt..
Jaja, nu ska jag iaf ligga i sängen och ta det lugnt med någon film eller något. Och så måste jag börja plugga i tyskan, Rune hatar mig redan! Hihi.. Lovar att förbättra mig i tyskan även om jag hatar det för det mesta..
Nej om jag ska gå nu. P&K!


Sorry, dålig uppdate.

Hejsan. Jag vet jag har slarvat med bloggen en hel del. Men det är faktiskt så att jag inte har haft lust att blogga helt enkelt. Jag har velat ha min helg bara sådär skön helg som jag kan slappa och ta det lugnt på. Inte behöva tänka på massa annat.
Iaf, har varit en slappig helg som sagt. Med massor av film och jobb. Jobbet var helt lugnt både igår och idag, jävligt dött på cafeet. Så vi har mest suttit;D Det är väl vad vi är till för haha.
Nej nu ska jag se någon bra film som jag laddat ner.. P&K!

Vissa människor är det mycket fel på!

http://www.expressen.se/1.419334

Läs! Pinsamt värre. serber...


Lägga sig kl 06.30?

Hejsan, ni fattar väl då varför jag inte haft någon uppdatering idag? Jo precis, jag la mig halv 7 imorse när jag skulle stiga upp egentligen. Men eftersom att jag sov bort hela dagen igår så var jag rätt pigg hela natten om man säger så. Satt tillomed uppe när mobilen ringe 06.30 för det var dags att stiga upp för att göra sig i ordning inför skolan. Men nej, jag stängde av den snabbt och hoppade i sängen och sov till halv 8 sen väckte pappa mig för han skulle köra mig till skolan idag. Så ja, ska nog lägga mig snart:P haha...

Och jag såg filmen Twilight innan idag, fyfan vad den är grym! Riktigt bra är den ju.. Se den om ni inte har sett den..
P&K!

Cigg & frukt/grönsaker dieten!

Hejsan bloggen. Från och med imorgon kör jag min cigg & frukt/grönsaker dieten! Har klarat mig nu i två dagar bara för att kolla om jag verkligen kommer klara mig, och det har jag. Men nu eftersom jag håller på att bli sjuk och har himmlans halsbränna så unnar jag mig själv med kladdkaka och te! Det är jag värd:P haha.. Känns bara helt konstigt att äta frukt och grönt nu när jag alltid ätit kina box eller något sånt.. Jaja, bara så ni skulle veta!:P hah. P&K!

Matte söker husse - komedi.

Amerikansk komedi från 2005. Sarah Nolan är en nyligen frånskild kvinna i 30-årsåldern. Hon har en familj som inte kan låta bli att lägga sina näsor i blöt när det gäller hennes privatliv - eller snarare brist på privatliv. Efter att hennes syster skapar en profil åt henne på datingsiten PerfectMatch.com, går förskolläraren Sarah ut på en rad skandalösa och roliga dater. Men kommer hon att träffa någon som uppfyller det viktigaste villkoret, någon som älskar hundar?

Sen uppdatering.

Hejsan bloggen. Jag uppdaterar rätt sent idag. Men jag har varit i skolan och vi började som vanligt. Enligt schema så det blev från 8.10 - 15.20 egentligen. Men vi fick sluta 14.10 för den sista lektionen var inställd. Bra för oss! Jag gick hem och så la jag mig ca halv 6 och vaknade igen halv  8. Vilken ångest att sova bort hela dagen känns det som:P haha.. Men det var nog det härligaste på länge.. känns som om jag fick sova ut riktigt länge haha. Det känns väl lite så på dagen..
Jaja...
Nu ska jag plugga lite sen ska jag nog kolla på film. Det finns någon film på tv 21.00. Kan tipsa om den nu direkt efter detta inlägg. Men vi hörs. P&K!

Äntligen hemma.

Hejsan. Äntligen hemma efter jobb och att ha varit ute. Fyyysatan vad det är kallt & halt ute. Fyfan! Det var ju massor med sol idag även om det var helt vitt ute men ändå så blev det istid nu på kvällen. :/ Inte kul alls ju :/
Nej nu ska jag plugga massor sen duscha. Tror jag kan slänga upp ett inlägg senare också :) P&K!

Nyduschad och film.

Har precis duschat och nu ska jag sätta igång någon bra film. Kanske blir The girl next door. Vet inte om jag vågar se den själv. Haha.. Nej nu ska jag gå. Ha det gött! P&K!


Hemma!

Hejsan. Nu är jag hemma igen hihi.. Jag lyckades smita för jag orkade inte vara där mer haha:P Så jaa.. Nu ska jag snart bege mig ut och får se vad vi hittar på me för det är ju ioförsig svinkallt ute ju.. Menmen, vi lär nog hitta på något.. Jaja, vi hörs väl när jag är hemma igen. P&K!

Coffe House.

Hejsan bloggen. Nu sitter jag på jobb och ska lyckas skriva en normal text här då hela skärmen är heeelt förstörd. Min chefs son på tre år har lyckats slänga datorn ner i marken så jaa. Där ser ni hur det blev haha:P
Nog om det.. Har så sjukt tråkigt då det inte finns något att göra och jag är räätt död kan jag säga. La mig rätt sent och blev väckt tjugo över 9 för dom ringde från jobb. Menmen..
Slutade runt kl 2 och jag orkar verkligen inte ta mig hem än så jag sitter kvar här haha. Jaajaa..

Och dagens planer är helt ... ... Jag vet inte vad jag ska göra och jag orkar inte sitta hemma men sammtidigt orkar jag inte ta mig hem för det är så sjukt tråkigt att sitta inne. Och så vill jag ut men det är sååå sjukt kallt så det inte är sant. Hell no!
Nej nog om detta skit:P inte ens intressant inlägg haha. Men iaf... Ha det så bra så hörs vi när jag är hemma. P&K!

My sweet little baby♥


 

Sötaste Husein. Har fått ny kusin i Bosnien. Gissa vem som kommer vara en magnet i sommar på denna bebis? Jo jag! Hihi.. Love him, så sjukt söt...

P&K!

Britney Spears - en förebild för många.

Britney Spears är en förebild för många och inklusive mig! Älskar hennes nya musik och tror nog det är den bästa hon gjort. Visst, om man kollar tillbaka i min blogg sen förra året så kan ni se att jag skrivit att hon är PSYKO osv osv.. Men just där hade jag fett mycket fel! Jag dömde henne utan att ens veta vad hon genom lidit utan trodde hon bara gjorde detta pga knarket osv.. Nu blir jag bara så jävla arg på mig själv för det. Och dokumentären som var om henne, den fick en att bara börja gråta. Just då insåg jag att alla som dömt henne har så jävla mycket fel! Tänk all skit hon fått stå ut med under ett år och hur hon föll sakta ner. Men hon reste sig upp igen, det gjorde hon. Har nog aldrig sett en starkare person än Britney. Och nu fick jag lära mig en läxa. Döm aldrig en människa innan du ens vet hur hon/han är! ALDRIG!!!!



13 snart 30.

Nu sitter jag och kollar på film igen. Såå skönt att bara koppla av i sängen och se  på film. Kollar på 13 snart 30, som visas på trean:) Senare blir det Twilight som jag laddat ner och efter det ska jag nog kolla på The girl next door, inatt då om jag inte kan sova. Eller om jag ens orkar kolla på film .. Nej nu ska jag fixa käk. P&K!


Söta rosettklämmor.

Shuu habibi!
Var nyss i stan och fick inte med mig så mycket.. Fick bara med mig söta små rosettklämmor hem från Gina tricot.. Kan visa i bloggen sen, är jättesöta :)
Nej nu ska jag gå nu. P&K!


Vanessa Hudgens inte i bästa form!


Är det ett spöke eller Vanessa?



Normalt sätt brukar vi se Vanessa Hudgens helt tillfixad och superstylad men den här gången var så inte fallet. Skådespelerskan hade varken smink eller lyxiga kläder på sig efter ha varit en sväng på gymmet med mamma Gina Hudgens och syster Stella Hudgens. Sådär, Vanessa är lika mänsklig som alla andra.. inte ser hon ut som en superstar 24 timmar om dygnet!

Sol i skåne!! ;D

Jaa ville bara säga att vi har sol i Skåne idag. Solen skiner in genom fönstren så det är sjukt. Man kan ju inte ens kolla ut för solen är i vägen. Men det är vi alltid tacksamma för. Nej nu hann jag faktiskt inte städa alls. Utan ska lämna lillebror till hans kompis. P&K!

Godmorgon bloggen!

Äntligen fick jag sova ut hur länge jag ville! Fan vad skönt det var, så nu är jag på helt bra humör... ;D
Nej nu ska jag faktiskt städa lite (läs dansa medans jag städar) sen ska jag komma på att blogga om något:P vet bara inte om vad?!
Nej men. P&K!




malo crno zlato, tako si me zvao ti..


Paris får sig lite shoppingterapi!




Rikemansdottern Paris Hilton befinner sig för närvarande i surfarnas paradis Queensland, Australien. Skandalprinsessan sågs shoppas loss i en skobutik helt ensam...men hon köpte med sig ett stort gäng par skor i alla fall! Och visste ni att hon har storlek 43 i skostorlek?! Inte undra på att hon passar på när hon väl hittar snygga skor i sin storlek...

Selmas Nyårslöften!!

* Sluta röka!!

* Börja gå upp kl 07.00 för att hinna till skolan. Kommer alltid 5-10 min försent på morgonen.

* Plugga som fan! Inte ett ända ig!

* Sluta ta all skit från andra.

* Börja ny skola, nya vänner. Trottsallt nytt år, nya möjligheter.

* Aldrig ge upp hoppet om saker.
* Börja träna på gym.
Detta är nog det mesta tror jag, iaf som jag tror jag kommer klara av.. Hoppas jag iaf. Now it's just to see if i really would do this..


Ge mig sömnpiller?

Jag är så sjukt uttråkad, men kan verkligen inte sova.. Vilken ångest. Har kollat på 100 filmer om inte mer och jag tröttnar aldrig:P Haha.. Kommer en liten gäsp här och var men ändå så blir jag klarvaken direkt efter.. Sick, nu kom en till..

Jaja, antar att allt folk i hela sverige ligger och sover nu medans jag sitter här.. Någon, ge mig sömnpiller haha. Jag kommer fan inte kunna lägga mig i tid och verkligen inte vakna klockan 7 på morgonen för att hinna till skolan. Men jag har fan mina nyårslöften och dom ska ändras starkt!... Kan skriva upp dom här om jag ändå inte har något att göra.. Jaa det kan vi ta.. Hörs i nästa inlägg. P&K!

Världens bästa låt - Avant - I wanna be.



Världens bästa låt.. Såååååå söt.:)
Ni får ett leende på läpparna direkt utav texten. Lyssna noga, hans ord är sååå underbara.

En hel del fel på min dator & The hottie & the nottie.

Det kan jag säga ja, så det kommer inga bilder på bombnedslaget idag, antar jag.. Eller det gör väl det om jag orkar installera mobil grejerna osv osv.. Har formaterat om min dator och nu helt plötsligt är det tillbaka igen, så måste nog göra något åt detta. Vissa saker gick bort ( eller rättare sagt nästan allt ) och vissa stannade. Och just mobil "grejerna" gick bort.. Eller en utav dom, så jag orkar inte sitta här och installera om grejer. Utan tar det imorgon då jag är ledig.. Annars så blir det ännu mera film för mig nu ikväll. Var och hyrde film innan och det blev filmen The Hottie & The Nottie. Hoppas den nu är rolig och bra, för den har jag inte sett. Har ni? Är den bra isfall?
Nej om jag ska gå nu.. Vi hörs senare. P&K!

Mean girls.

Nu sitter jag och kollar på Mean girls med Lindsay Lohan. Förlåt för dålig uppdatering men ni fattar väl att man dras till Tvn haha. Ska uppdatera massor imorgon då jag är ledig:)
Har ju lovat att uppdatera mycket detta år, 2009. Ska bli!
Nej nu måste jag gå, för nu vill jag kolla på filmen. P&K!


Bring it on.

Hejsan bloggen. Nu är jag hemma från jobb och sitter och kollar på Bring it on. Vet att det är lite sent att jag skriver det nu men jag har suttit och kollat och inte haft lust att bryta mitt i filmen haah:P Men nej nu ska jag gå igen för nu har den redan börjat efter reklamen igen. Hörs senare då jag ska visa er min garderob haha, för och efter bilder. Ska visa er mitt bomb nedslag. P&K!

Svar till komentar.

Anonym om Fixar och trixar i bloggen.:
hej du! jag vet att du jobbar på ett cafe, men hur fick du det jobbet? jag menar, du är ju bara 15? :)

Hejsan. Tänkte jag kunde svara här då jag inte tror att mina läsare går och läser svaren i komentarerna. Eller gör ni det? Iaf, jag praktiserade på Coffe House i en vecka ( gör man alltid i nian med skolan ) och jag gav verkligen allt då jag praktiserade där. Man får egentligen inte ta kassan när man är praoelev, men eftersom jag lärt mig allt på bara två dagar så hade jag ju inget annat att göra. Kaffet tog kanske lite tid att lära sig men till slut satt det också på plats. Iaf, jag lärde mig kassan och började ta kunder. Så vitt tyckte chefen att jag var duktig och jag lämnade självklart mitt nummer för sommarjobb, men rätt som det var ringer Denise ( en som jobbade där ) mig och frågar om jag vill börja jobba på helgerna lite smått. Och jag blev ju självklart så jävla glad och tackade JA direkt. Nu jobbar jag rätt mycket där med den nya tjejen Filippa, och ibland Denise hjärtat när hon är ledig från Chill out. Det var väl det bästa som hänt mig, i början för ett tag iaf. Men nu har jag blivit så trött på att ens jobba. Men vad gör man inte för pengar liksom? Och folket där är så sjukt trevliga så dom gör en alltid på humör.. 
Och ja, många undrar hur jag kan jobba där när jag bara är 15 år gammal. Visa vad ni går för och gör ert bästa så ska ni se att det ger resultat, tro mig. Jag har alltid bett om jobb och gått runt och frågat nästan överallt i denna lilla stad om jobb. Men icke sa nicke, du är bara 15 och du får inte jobba förens du är 18. Ibland kommer det bara av sig själv. När du gett upp hoppet, precis som jag gjorde. Så kom det ;D Och det blev jag glad för. Verkligen.. Det var min lilla berättelse om hur jag fick jobb där :)

Snart blir min blogg 1 år.

Jaa, min syster satt och läste min blogg nyss och då sa hon. Hallå din blogg är ett år nu:P
Men nej, inte riktigt än.. Om sisådär 21 dagar;D så glöm inte att gratta min blogg då! Haha, alltså den 25 januari så har jag haft min blogg i ett år. Fan vad tiden gått snabbt när man tänker efter, redan ett år? ;O
jaja, nu ska jag se på tv. Hörs innan jag lägger mig. P&K!

Vill någon hjälpa mig med bloggen?

Jag behöver hjälp. Kan verkligen inte göra någon snygg blogg. Har sånt problem och jag har inte photoshop så den blir aldrig fin. Stör mig:( Snälla någon, vill ni hjälpa mig med att fixa min blogg. Jag ber er! (A)

Home, sweet home.

Nu är jag hemma och är rätt trött. Orkar inte göra något och nu kom den dära jävla huvudvärken tillbaka igen. :( Kill me! aarh..
Och som vanligt så jobbar jag imorgon.

Jaja, iaf. Var ute med syster och Ted. Vi åt mat ute, sen gjorde vi inte så värst mycket..
Nej nu har jag inte mycket att komma med här haha. Vi hörs senare. P&K!


Fixar och trixar i bloggen.

Och jag ska försöka göra den så fin som möjligt så man ska kunna läsa i den med lite finare bakgrund osv osv. Men nu tar jag en paus och ska ut och äta tror jag det blir, sen måste jag köpa cigg också. Men vi hörs. P&K!

Gårdagens shopping.













Gårdagens shopping =
Rosa jättefin tröja - Gina tricot.
Vanligt brunt linne - Gina tricot.
Söt vit kofta - Gina tricot.
Rexona deo - H&M.
Isadora solpuder - H&M.
Naomi Campbell parfym - Åhlens.

Gårdagens outfit.

              

Kofta - Gina tricot.
Jeans - Gina tricot.
Grått linne - H&M.

Godmorgon bloggen.

Såå, nu är jag äntligen ledig, sååå skönt. Men sammtidigt känns det som om jag inte har något att göra här hemma. Så jag ska fan ta och städa min garderob. Den ser ut som ett bomb nedslag, haha. Sen vet jag inte vad jag vill göra. Ska nog sitta hemma och ladda ner massa filmer, sen ska jag nog ge mig ut. Blir nog en slapp lördag för min del :) Good!
Visar upp gårdagens shopping & outfit också.. Vi hörs snart om en stund igen. P&K!


a song just for party!

Banku za pijanku...

Groznica subotnje veceri udara,
drma, ljulja, obara sa nogu
skoro ce nedelja ujutru 
pravo vreme za ples i za ljubav novu

Ref.
Banku za pijanku, banku za igranku
još kuci nije nikome u planu
tu gde se luduje, tu gde se tuguje,
tu Bog stvori kafanu na Balkanu

Vatra za dlanove, sentiš za parove
pod ovim nebom ptice smo u letu 
i kad se luduje, i kad se tuguje
ma ovo nema na ovom belom svetu

Groznica subotnje veceri udara
drma, ljulja, širi se po gradu
skoro ce nedelja ujutru
pravo vreme za ples i za novu nadu

Ref.

Pevaj kafano na Balkanu
nek' lete caše po plafonu, po plafonu i betonu
pevaju u inat svakom bolu
sipaj viski, dodaj coca colu

Ref.

Banku za pijanku...




Översättning på engelska också;D Love this song!

Ten bucks for a drinking party

Saterday night fever hits
Shakes, swings, overturns
Sunday morning is comming soon
It's the right time for dancing and for a new love

Ref.
Ten bucks for a drinking party, ten bucks for a dancing party
To go home still isn't anyone's plan
Here where there is crazyness, here where there is sadness
Here God created a cafe on the Balkans

Fire for the handpalms, a slow song for the couples
Under this sky we are birds while flying
And when there is crazyness, and when there is sadness
Well there isn't something like this in the wide world

Saterday night fever hits
Shakes, swings, spreads around town
Sunday morning is comming soon
It's the right time for dancing and for new hope

Ref.

Sing cafe on the Balkans
Let the glasses fly on the ceiling, on the ceiling and on concrete
Sing out of spite of every pain
Pour whiskey, add coca cola

Ref.

Ten bucks for a drinking party

Dagens shopping tar vi imorgon!

Jag har en sådan fruktansvärtd huvudvärk så det är sjukt. Brukar aldrig ha ont i huvudet och nu så kom det. Känner mig heelt död och mina ögon är halvt öppna bara. Jag tror jag är påväg till att bli riktigt sjuk, eller är det för lite sömn jag fått de senaste dagarna.. Jag vet inte iaf. Och jag kräälar till sängen, så trött är jag. Neeed a bed!
Dagens shopping tar vi imorgon, snälla ni måste förstå hur jag mår? (aaa) hihi. Tack!
Och sen har jag fottat dagens outfit också, kommer också upp imorgon. Och jag ber gud om lite ledighet.. Jag orkar helt seriöst inte jobba imorgon, vill sova ut mina timmar som jag behöver och är värd. Jaja, nu ska jag inte snacka mer skit utan ska gå och bädda ner mig med någon film. P&K!

dags för duschen.

Hejsan, idag har jag jobbat hela dagenoch nu har jag sådan sjuk huvudvärk så jag baravill lägga mig ner och sova. Men jag måste duscha så ska göra det nu, sen ska jag ladda ner någon film eller kolla om det finns något på tv. Somnade trotsallt omkring 4 inatt och fick gå upp klockan 9 för började halv 10 på jobb.. :/ Ge mig sööömn.. Annars idag så shoppade jag snabbt som fan haha. Fick med mig rätt mycket hem också.. Visar upp i bloggensenare.
Nu blir det dags för duschen. P&K!

Kanske ska bli sminkös?

Haha, neej jag skojade bara med er. Men det var så kul för jag sminkade precis mamma innan hon skulle iväg. Satte lite solpuder, ögonskugga i guld & brun färg och sedan satte vi lite maskara på. Little pritty one:P haha
It was fun iaf, och jag skrattade som fan för hon råkade flytta på sig när jag skulle sätta på lite ögonskugga så fick hon sånt ryck att hon vände sig så det blev ett brunt sträck från öga till näsa. HHAHAHA! Det fick mig ett gott skratt, skulle filmat henne, och ni hade sett hahaha. Fyfan.
Nej om jag ska gå och beställa lite wookhouse mat, (kina mat då) älskar deras mat..
Jaja, vi hörs senare. P&K!


Nytt år, nya tag.

Hejsan 2009!
Sååååhär bra kväll hade jag igår.. (Y)(Y)(Y)(Y)
massor med plus på det. Blev lite för mycket men whaa evaaa, det är nytt år förfan! Då ska man vara craaazyy.
Denna kväll var rätt lyckad om man ska gemföra med förra året. Ja hell to tha yes att den var. Var lite här och där.. Var lite hos Ted, satte oss där med musik och börja förfesta lite. Sen stack jag till Aznaida sen blev det Ripa och där hände massa skit direkt. Kände bara för att sticka. Sen så blev det torget och ferre ihjäl.. Fyfan vad bra det var.
Det märks också på mina ben, heeelt skadade och mina tår har masssor med skoskav om jag får säga så. Jaja, det var mitt nya år iaf.
Hoppas på fler och ännu bättre.
Och en sak, jag fyller 16 om tre månader och fyra dagar. Alltså 5 Mars! Läängtar ihjäl.!
Nej nu ska jag gå. P&K!


En rätt suddig bild på mig i Teds trappa haha. Innan vi stack vidare.

RSS 2.0