Godnatt.

Godnatt allt folk och sov så gott så hörs vi imorgon. P&K!


Vem utav er firar Bajram?

Nu vill jag veta det. Eftersom jag själv är muslim och firar klart Bajram. Men om vi säger såhär, jag ber inte och jag fastar inte..  En pinsam grej, men jag vet heller inte hur man ber. Alltså allt det där är så sjukt svårt. Men visst får man ändå pengar och gottigheter när det väl är Bajram.. Det är bra tycker jag! :D haha.. Och vad säger vi, det är Bajram om ca en halvtimme nu:P cooolt! :D Bajram banka som vi brukade säga när vi vart mindre..
Och nu till frågan.
Vem utav er firar egentligen Bajram ?
Tacksam för svar. P&K!

Sola solarium!

Hej bloggen. Har inte gjort så mycket idag. Bara varit i skolan typ sen stack man ner till Coffe House och pratade med Denise hjärtat:) Sen tog jag en sväng mot solariet, det vart så jääävla skönt att bara ligga där och samtidigt få massa färg. Ska ta mig tusan sola imorgon också. Ja och jag vet det är jävligt farligt och inte bra. Men liksom det är som en drog för mig, solar jag en gång går det inte att sluta även om pengarna bara kastas på det. Men ändå, hallå people alla älskar väl att vara brun`? :O
Nej, nu ska jag nog lägga mig för jag har jobb som säkerligen väntar imorgon. P&K!

Nu har man gått och blivit blond.

Hej bloggen efter ett jäkla bra tag. Datan har dött som vanligt och nu stängs den av då och då så hinner aldrig sitta här mer + att jag jobbat hela helgen. Är så nöjd när pengarna bara rullar in och man bara ooh shiit nu är jag rik:D haha.. Jag har också gått och blivit blond nu, det ni:p ni ska få se bild en dag då datan fungerar som den ska.
 Jaa,  vad har ni för er då? jag har precis duschat och gör inte så mycket nu. Ska nog dra nu, ni får ha det bäst så hörs vi igen när denna cp dator har tid för mig.. P&K!

Hur länge ska min dator hålla på såhär!?

Hej bloggen. Praktiken gick super bra och vi hade super kul. Haha.. Trötta som fan efter allt slit men what ever. Sen är det så att min fucking cp dator har dött igen och jag fattar inte hur den orkar gå mig på nerverna så där. Så det kommer inget bloggande på ett tag då jag inte har någon dator och aldrig har tillgång till syrrans dator.. Men vem vet, den kanske börjar fungera imorgon igen, vi får se.. Nej nu har jag brist på ord så vi får höras en annan dag. P&K!

Hemma och ubertrött..

Tjena. Hemma nu efter en hel dag ute , och helt seriöst så orkar jag inte skriva här mer idag/ ikväll så dagens historia kommer imorgon med bara bilder. . men ha det så bra nu så hörs vi. P&K!

Datorn vid liv igen & fyra kändistidningar.

Hej bloggen. Efter en veckas ledighet haha. Nej men min dator har faktiskt dött och åter vid liv nu. Hatar att den håller på som den gör. Arrh! Men iaf.. Veckan har gått sjukt snabbt och nästa vecka är det redan dags för prao. Då praoar jag och Iris på Coffe house och det ska bli mega kul. Hoppas jag.. Minns när jag praktiserade på Expresso house, då var det kalabalik. Trött som fan varje dag och ville bara ha en säng framför mig. Men det var svinkul och hade kunnat tänka mig jobba där. Iaf sommarjobb:)
Nej nu ska jag försöka läsa i mina fyra kändistidningar som jag köpt nu för jag inte har nåågot vättigare för mig när min dator vilar i frid haha. Så det har varit massor med slöseri på tidningar. Köpte en idag då jag trodde att den inte skulle fungera men här ser man. Och vad gör det nu? Inte ett skit, jag älskar kändistidningar så in i.
Vart i stan idag också, just det.. Köpte en dundersnygg kofta på Gina tricot. Sen blev det glass på Taste house.
Nej nu ska jag inte prata strunt. Vi hörs senare. P&K!

~ Till minne av Madde ~


Personligen kände jag aldrig Madde, även om hennes fina personlighet och positiva inställning lyste rakt genom dataskärmen och in i mitt (och många andras) hjärta.

Ni har det startats en insamling till minne av henne och jag hoppas att alla som läser detta går in och skänker en slant. Vi ska besegra "den jävla idioten", som Madde själv kallade sin sjukdom. Men för det krävs pengar, så nu tycker jag att vi alla ska ta vårt ansvar och göra vad vi kan. Tillsammans gör vi stor skillnad och varje liten krona är verkligen betydelsefull!

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3

Ni får gärna kopiera mitt inlägg och lägga ut på era egna bloggar, kanske kan vi då nå ut till fler.

PS! Detta inlägg är rakt ut Stinalee's. Så tro inte att jag snott det utan att bli accepterad till det. Det är ok och gör ni samma sak, nu nu nu!!!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Här har ni filmtips hörni!:D


Amerikansk komedi från 2000. Elle Woods har allt. Hon är ordförande i sin tjejförening i skolan, hon är Hawaiian Tropic-modell och fröken juni i skolkalendern men framför allt är hon naturligt blond. Hon är tillsammans med snyggaste killen på skolan, Warner Huntington III, och hennes högsta önskan är att bli hans fru. Men det finns en sak som stoppar Warner att fria till Elle - hon är för blond. När Warner åker till Harvard för att läsa till advokat och återförenas med en gammal skolflamma bestämmer sig Elle för att också börja på Harvard och vinna Warner tillbaka. Det blir det hårdaste slaget Elle någonsin utkämpat i sitt liv, hon måste slåss för sin pojkvän, för sig själv och för alla blondiner som varje dag får utstå kränkande behandling. Barntillåten på bio.

I rollerna: Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Jennifer Coolidge, Matthew Davis. Regi: Robert Luketic.


Jag beklagar sorgen David!

Nu ryser jag i hela kroppen och tårarna forsar ut, tro det eller ej. Att en som står en så sjukt nära och som man älskar bara kan försvinna sådär. Hatar vi alla inte Cancer? Jag gör! Fysatan alltså!.
Läste Daniels blogg om hans älskade Madde. Det är sjukt.. Jag beklagar verkligen sorgen och hoppas både du och hon har det bra nu. Det var nog bäst såhär, så hon slapp lida. Jag vet inte vad mer jag har att säga.
REST IN PEACE MADDE!
 

Ps. Besök gärna Daniels blogg. http://therealcolombo.blogg.se/
Hoppas den berör er lika mycket som den berörde mig..
P&K!


Hemma & trött som satan.

Hejsan bloggen. Är dödstrött och vill bara lägga mig och sova. Är rätt förkyld också och det känns som om hjärnan ska hoppa ut. Känner mig sjukt varm och ändå så fryser jag satan. Sitter och kollar på gamla topmodel nu och ska snart lägga mig för att sova. Orkar inte göra något annat och har ingen läxa så det är bra. Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv och dränka mig själv i näsdroppar. P&K!


Sitter i skolan och har bild..

Godmorgon bloggen. Sitter i skolan och har bild nu. Sjukt tråkigt och jag är helt förkyld så känner inte för något och vill bara hem och lägga mig i sängen. Är trött på de jävla bild lektionerna. Ingen sköter sig och ingen orkar jobba. Alla ska göra egen uppsats om en målare och det äääär så drygt och ingen orkar.. Menmen, vi får väl kämpa haha. Jag själv har skrivit en halv sida på typ 3 veckor. Fyfan asså. Skärpning!
Nej nu skriker Bart för att jag sitter här. Hörs när jag är hemma. P&K!

Jamie Lynn betalar för storasyster Britney!

Det senaste året har varit dramatiskt och förändrat både Britney Spears och lillasyster Jamie Lynn Spears liv. Systrarna verkar dock ha lärt sig att hantera kriser med någorlunda ro och laddar upp för en myskväll på videobutiken i Los Angeles. Britney såg riktigt trött ut, hon gäspade stort medan Jamie såg snäppet fräschare ut.





Kladdkakan smakade delicious.

Hejsan babes. Kladdkakan smakade delicious. Vi gjorde vår egen design på den haha. Orkade bara ta några tuggor sen var jag mätt.. Men hey, den kan väl säkert stå tills imorgon också? ;D
Vad gör ni då? Jag själv gör inte så mycket. Ska kolla kändis nytt nu snart (som även kan komma upp här). Sen ska jag väl se Sex and the city. Stora syster har gått till videomix med Madde så det blir säkert massa godis till oss också. Hoppas jag.:) Jaa, om jag ska kika efter kändis nyheter nu då.. Hörs senare. P&K!

Nu är blir det kladdkake bak!

Ja, nu orkar jag helt seriöst inte må skit längre. Tycker att jag gör det allt för ofta. Och syrran bad mig precis om att vi skulle göra kladdkaka och suure, why not liksom. Så nu blir det fulla rullars kladdkake bak för våran del. Ha det bra så hörs vi senare. P&K! 

I mina ögon är du död, twii ditt smuts!

Jag hatar dig, vad fan mer kan jag säga?!!! Att du utsatte min egen mamma för all skit din jävla mamma gjort. Och att jag kommer hem och nästan vill slå min mamma för allt du sagt, för att jag trodde på dig ditt kräk.. Hoppas du dör! Eller vänta, du är redan död i mina ögon ditt smuts, twiii..

Måndag.

Hej bloggen. Kom hem för ca en timme sen och jag har faktiskt inte gjort något speciellt under denna timmen. Kollat lite tv och så.. Vad gör ni?
Min skoldag gick rätt fort och det vart skönt. Hade också tandläkare dag som gick hyffsat bra sen blev det en ledsen stund med mitt hjärta Amra. Är och finns allid här för dig duso. Ville inte gråta framför dig, men när jag vart vid netto så rann tårarna som aldrig förr. Volim te.
Nej nu ska jag kolla tv igen, orkar inte göra annat. P&K!

Vem är ni som läser min blogg?

Nu vill jag veta vem det är som läser min blogg. Presentera er gärna och ge mig era blogg namn ifall ni har någon blogg så jag också kan läsa eran blogg. Hade varit kul om ni gjort det. För nu har faktiskt mitt statestik höjt sig så det är väl klart att jag blir nyfiiken på vem som lässer denna blogg. P&K!

Majskolvar!

Hej bloggen. Kom hem för ett ganska så bra tag sen, men jag hoppade direkt in i duschen sen fanns det kokta majskolvar och då blev jag så sugen så jag vart tvungen att ta en. Mumma.. Älskar att suga på de när man ätit allt det gula runt omkring själva kolven.. Arrh, så smarrigt.;O.
Vad gör ni då? Jag gör faktiskt inte så mycket nu.. Funderar på att lägga mig tidigt idag då jag verkligen inte har något att göra.

Bilder från idag kommer inte, då vi inte alls vart hemma hos Erna och vi bara gick runt och frös så nehepp, inga bilder idag inte:P Kan tas igen en annan gång.. Men nej, nu ska jag faktiskt nog ta mig en majskolv till. Dom är smaskiga som satan i gatan. Hörs senare gör vi säkert. P&K!¨


Hemma hos Aznaida.

Hej bloggen. Jag sitter nu hos Aznaida och dricker Coca cola. Vi orkade inte vara ute så vi gick in till henne en stund, och så gick vi in här en stund. Vad gör ni då?
Nej nu ska jag gå, har slut på ord haha. Har faktiskt inget att komma med:p Ni får ha det så bra så hörs vi senare när jag är hemma . P&K!



Godmorgon bloggen.

Sovit gott folket? Det har faktiskt jag. Skönt som faan:) Har hunnit käka frukost och allt innan jag kom och satte mig för att skriva här. Det blev baguetter med massa pålägg. Mummma!:D
Och nu så ska jag nog dra mig mot Ernas place, där vi ska vara jag hon och syster och mysa massor på hennes studsematta, prata och allt möjligt.. Love that.. Nej om man ska börja göra sig i ordning för snart ringer hon! Vi hörs iaf senare med massa bilder från dagen. P&K!

Godnatt & sov gott folket.

Ja nu säger jag nog Godnatt för mig. Har varit så mycket uppdaterat idag så nu  får det räcka, haha. För dagen då! Sov så gott hörni så hörs vi igen imorgon. P&K!

Amras egendesignade strings! Haha.

Idag när vi vart ute så kom Amra hajvan på en sak. Erna hade tagit med ett par strumpbyxor från hennes faster och då tog vi isönder dom när Erna stack. Haha, cp men dom vart inte nödvändiga ändå.. Iaf, så designade Amra sina egna strings:P HAHAHAHA. Ni ska få se det i bild också. Den tjejen är sjuk, man blir som man umgås. Right? Haha. P&K!

Ps. Finska ambasadauuuden.






Jag gillar att göra om mina bilder:)





Jag vet inte varför, men jag bara älskar denna bilden!

Heartbreakers.

Amerikansk komedi från 2001. Mor och dotter, Max och Page Conners är partners i en något udda affärsrörelse. Deras affärsidé går ut på att Max förför och gifter sig med en förmögen man. Därefter ser Page till att hamna i en komprometterande situation med mannen vilket leder till skilsmässa och massa pengar till mor och dotter. Men när Page bryter mot deras huvudprincip och blir kär inser Max att hon måste göra något innan hon förlorar sin partner.


I rollerna: Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt, Ray Liotta, Jason Lee, Anne Bancroft, Gene Hackman. Regi: David Mirkin.


Celebrity Rehab

Tjena bloggen. Har precis kommit hem och tänker verkligen skaffa mig en vinterjacka snart! Är så jävla kallt ute så man fryser ballen av sig. Hade tre tröjor på mig och ändå skakade jag till döds;O Vad är det för väder egentligen? Det är ju September månad ffs!

Nej nog om det. Vart ute ett bra tag och gjorde massor men ändå inget. Var rätt tråkigt men vi var ute ändå... Skulle sova hos Amra hjärtat men det blev aldrig av.. Och nu sitter jag och kollar på Celebrity Rehab, repris från början och jag älskar det ändå!:D
Nej nu har det börjat igen. Ha det bra så hörs vi senare. P&K!



Ut med Amra<3

Hej bloggen. Nu ska jag fixa till mig lite sen ska jag dra ut med Amra hjärtat. Vi får väl se vad vi hittar på med.. Måste ta på mig riktigt varma kläder då det är svinkallt uute.. Well well. Nu ska jag gå. Ha det gött så hörs vi senare! P&K!

Tips på vinterjackor?

Vart kan man köpa riktigt snygga vinter jackor någonstans? Jag är verkligen i behov utav en, och den måste bara snygg! Tell me.. !!
 P&K!

Gör mig en tjänst:)

min bästa vän amra är medlem på gratisbio.se & det är en sida där man samlar poäng och där man till sist kan få ; iphones, tv, pengar, biobiljetter osvosv, allt beroendes på hur många poäng man samlat.

för att bli medlem, klicka hhär . ... . http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=69979


Jag gör henne en tjänst och ni gör mig en! :) P&K!


Morgon promenad & kändis tidning.

Godmorgon bloggen. Gick min vanliga morgon promenad imorse och när jag gick förbi Statoil så kom jag direkt på att fan jag måste köpa mig en kändistidning. Och det gjorde jag. Älskar de liksom. Och nu sitter jag och äter min frukost medans jag bläddrar lite i tidningen.
Solen är också framme så ut idag ska man verkligen! Haha.
Nej nu ska jag nog snart hoppa i duschen så vi hörs senare. P&K!


Snälla ge mig tips på bra film!

Har verkligen så sjukt tråkigt nu.. Finns absolut ingen bra film på tv och kan inte hitta mina skivor med massa filmer i. Blir heeelt arg! haha.. Nej nu ska jag sitta och tjura med ett glas coola. Och ifall ni har tips på bra film så snälla rädda mig och ge ett tips då!:) P&K!

Mc Donalds mat!

Hemma nu och väntar på att syster kommer hem med Mc Donalds mat till oss. Fuck klockan är ju ffs över 21.00 och jag ska käka Mc mat. Är jag helt sjuk eller? ;O
Och jaa, det verkar som om jag är en jävla fet val nu alltså. Men jag tränar faktiskt hyffsat också så jaa, att jag äter tjockis mat får inte räknas. haha! Nej nu ska jag se film. P&K!


Pommes med korv. MUMMA!

Ja, jag är så sjukt vrål hungrig så nu ska jag springa in till köket och fixa pommes med korv! See you later!
P&K!

Underbart söt kiise & ny tv!

Hej bloggen. Allt bra? Här är allt bra förrutom det jävla vädret, man kan ju nästan tro att vintern är här och börja gå i affärer efter vinterjackor ffs! Blir så arg, det är ju bara Septemer månad och kolla vädret.. Sick!
Jaja, nog om vädret. Så är jag hemma från skolan nu och det är skönt, massa värme. Och nu sitter jag här och dricker Capucino (stavning? :P ) Sen ska jag mysa till det extra här hemma, sätta igång en film på den nya tvn, ja jag fick faktiskt en ny tv igår. Plastma tv, loove! :) Sen ska jag allt lägga mig och vila en stund. Senare ikväll blir det nog ut med Erna och andra folk. Får se.

En sak bara, vart hemma hos Iris hjärtat på rasten idag. Och jag lekte massor med hennes kiise Isa. Så sjukt söt. Blev kär direkt och jag kunde inte släppa den med blicken..
Nej, nu ska jag sätta igång med en film och chips skål + coola!:D
Hörs senare. P&K!








Chris Noth råkade försäga sig om Sex and the City-uppföljaren!

Jag vart bara tvungen! Och jag är så sjukt glad och kan knappt vänta tills jag får se den! Love love love...!!!

Chris Noth, mer känd som Mr Big, råkade säga för mycket på National Movie Awards då han i en intervju avslöjade att en ny Sex and the City film redan kan vara på gång. Dessutom säger han att den ska utspelas i London istället för i New York. Senare försöker han rätta till sitt misstag genom att påstå att de kan vara i London av många olika anledningar, som på smekmånad eller affärsresa.







Har Selma blivit en plugghäst?

Ja minsann! Det har jag faktiskt en del. Haha. Och jag själv gillar det om jag ska vara ärlig! Har precis gjort klart två uppsatser i svenska och läst på tyska glosor så jag kan dom utantill. Super. Känns nästan som om jag bärt på en massa böcker på ryggen men när jag väl gjort allt så känns det heeelt underbart. Love that feeling. :)

Nej nog med plugget. Vad har ni hittat på idag då? Jag har vart och tvättat kläder hela dagen. Har sprungit som ett djur ner till källaren och sen upp igen om och om igen. Bra motion!:P haha. Sen har jag vatt ute en stund, bara promenerat med syster och sen mötte vi upp Erna.. Fick oss ett jäkla skratt utav Erna, hon är sjuk hon. But hey, I still love her! Hehe.
Och jaa, när jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt och pelade in mig lite extra med massa lotion och lät balsamet sitta i extra länge medans jag rakade benen och allt det där. Sen har jag bara pluggat en massa och jaa jag känner mig rätt nöjd för dagen.
Och nu ska jag väl kolla vad det finns på Tv sen ska jag väl lägga mig. Ha det så bra så hörs vi imorgon. P&K!


Sol ute fortfarande & jag ska ut.


Så, nu är bloggen klar!

Japp. Och jag blev heeel nöjd med den! Fysatan att jag är så duktig haha:P Har suttit och kämpat med den i ca en timme och nu tror jag säkert att jag är helt nöjd. Är du det Selma? Japp!:D
Jaaa, annars då.. Vad gör ni? Jag ska nog ner till tvättstugan snart då vi tvättar halv två. Sen ska jag nog till Netto snabbt med mammsen och se ifall där finns något gott. Nej nu ska jag dra mig vidare, orkar inte sitta här längre. P&K!


den här filuren vart hos mig för någon dag sedan!


Godmorgon bloggen!

Har precis vaknat, och tänkte shiit klockan är ju inte mycket alls? Och jag som skulle sova länge idag... Men nej, det blev det inte... Kanske beror på att jag går upp tidigt de andra dagarna. Ja?
Mmmh, vad ska ni göra idag då?
Jag själv ska snart sätta mig och äta frukost sen ska jag nog plugga en stund. Har en del att göra. Sen har jag  ingen aning om vad man kan hitta på en sådan dag? Solen verkar vara uppe nu:) Nej om man ska ta något att käka då.. Hörs senare, P&K!

Idol eller topmodels?!

Ja, det börjar nu om någon minut på trean & fyran och båda kl 20.00. Vad fan ska man då välja att se? Jag vill se båda så hemskt gärna men jag har väl inte fyra ögon:p haha. Väljer nog idol då det ändå alltid är repris på Top model varje helg. Men får se..
Klockan 21.00 är det American pie 2 på kanal 6 så den ska jag också se tror jag.. Ska ligga i sängen rätt länge och se film, eller sitta här en lång stund om jag orkar. Då jag inte har någon skola imorgon. Ska ha en fruktansvärt lång sovmorgon och ingen ska en tänka tanken att väcka mig, då får dom på smällen!:P haha Nej om jag ska gå nu.. 
Ahoopp, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla tv. Hörs senare. P&K!

tränat så jag är helt död i kroppen.

Tjena bloggen. Dagen har varit rätt lång men ändå kort på samma gång. Var i skolan  till typ halv fyra, sen var det bara att gå hem och klä om sig. Så mötte jag Iris och Aleksandra vid netto sen stack vi  till Koluseum (stavning??!!!) för att träna en stund. Vart där e lite mer än en timme sen var vi heeelt slut. Ska nog börja med det här. Träna en massa i veckan och bort med all skräpmat.. JAPP! Nej om man ska duscha nu. Ha det bra. P&K!


Om en pojke.


Brittisk-amerikansk-fransk dramakomedi från 2002. Will Freeman lever ett tillbakalutat ungkarlsliv. Då han är ekonomiskt oberoende tillbringar han sina dagar med att shoppa, se på tv och lyssna på musik. Hans avslappnade vardag raseras när han lär känna den tolv år gamla Marcus, en pojke med ett minst sagt annorlunda hemmaliv.

I rollerna: Hugh Grant, Toni Collette, Nicholas Hoult, Rachel Weisz, Sharon Small. Regi: Chris Weitz, Paul Weitz.


Americas next top model 2008.


Nu har jag precis duschat och sitter och kollar det sista utav Americas next top model 2008. Hann typ bara se sen klockan kalv 9 eftersom jag duschade. Nej nu ska jag gå och kolla det sista sen ska jag plugga tusan och kaffet kommer nog vara min bästa vän ikväll/ inatt!:D Ha det bra nu. P&K!

Tror du att jorden kommer gå under imorgon?

Hej bloggen. Var och fixade lite kaffe åt mig så jag klarar av att plugga, för vart femte minut gäspar jag så det inte är sant! Ska sitta uppe länge om det ska behövas, måste iaf klämma in allt i huvudet. Har prov om Islam imorgon, och en hel del kan jag ju redan eftersom jag själv är muslim men ack, ingen troende:/.. Så det blir en hel del att lära iaf.. Och nu i min paus höll jag på att spilla det varma kaffet över mig när jag gick in på www.expressen.se. Asså Shiiit! Det står att jorden kommer gå under imorgon.. Och sånt hatar jag som in i helvete. Blev så sjukt rädd så jaa nu vågar jag knappast leva själv.. Vad händer med världen? Jag hann ju bara bli 15;O Nej nu vet jag inte vad jag ska tro.. Ni får iaf ha det bra. För nu ska jag fortsätta att plugga och försöka glömma massa med expressen shit... (Tänk om det inte är shit och är sanning ?) Så sjuka tankar... Hörs senare. P&K!


Ps. Den fördömda bilden vill inte publiceras i bloggen så ni får kolla själva på hemsidan!

Stjärnspäckat på MTV Video Music Awards 2008

I natt gick MTV Video Music Awards 2008 av stapeln på Paramount Studios i Los Angeles. Britney Spears kammade hem 3 priser för Bästa kvinnliga video, Bästa pop video och Årets video för låten Piece of me. Bästa manliga video gick till Chris Brown. Årets nya artist blev Tokio Hotel och priset Bästa dans video gick till Pussycat Dolls med sin låt When I Grow Up.
Det var många, många tusentals fler folk där. Men inte kan jag slänga upp bild på alla här nej!:P Här ser ni de jag tyckte bäst om!


Britney Spears, hon fick med sig många pris hem hon! Vacker som tusan dessutom.


My love Ne-yo!<3


Tokio Hotel som även vann ; Årets nya artist priset! Grattis killar!


Ashlee Simpson var också på plats med en lång svart klänning.
Som inte vart så fin för min del, men visst klär skönheter i allt?;)


Lauren i The Hills. Underbar klänning!


Tpain i någon konstig outfit, haha men visst är han speciell!:P


Pink. I just love her hair & style!


Christina Agiulera var tyvärr inte min favorit så som hon brukar vara.
 Hennes smink och klänning föll mig direkt inte i smaken! But i still love Christina!


Paris Hilton var också på plats.


Rihanna. Snygg, snygg snygg. Vad mer kan man säga?


Heidie & Spencer. Tycker ni inte bara att Heidie blir mer snygg och snyggare för var dag som går? Dela med dig av din skönhet du!


Some hot stuff! Chris Brown.. Mummmmaa...


Lindsay Lohan vart också på plats. Helt ny och fräsh människa såg hon ut som! Me like..

Nu är det så att detta inlägg egentligen skulle uppdateras för två dagar sen men det har inte funkat att lägga upp bilder då jag just  velat lägga in de här. Så nu kommer de äntligen haha!

Det störda gänget;D

Haallooj bloggen. Hemma nu efter en hel dag ute med det störda gänget:) Kul som fan och jaa.. Mer kan jag inte säga. Ska nu plugga lite inför provet som jag har på onsdag sen ska jag nog se tv. Ha det gutt! P&K!

UT och gå en runda efter maten!

Fan nu har jag ätit lite och känner mig övermätt... Whats up with matlusten? Var ju så sjukt hungrig så jag fick PMS men sen så orkade man inte ens äta? Ahopp... Och nu ska jag faktiskt bege mig ut och gå en runda sen får jag se om jag träffar någon som vi kan vara med.:) Ha det bra folket. P&K!

JAG VILL HA MAT!

Jag är så jävla hungrig så det inte är sant och den förbaskade maten verkar aldrig bli färdig. Nu får jag någon slags utav PMS här!
Nej nu ska jag tjata på mamma att det är klart för jag har varken ork eller något annat att vänta nu.... Blir aaarg om jag inte på någon mat haha:p
Nej nu ska jag inte dampa sönder på dig bloggen, utan vi hörs senare istället. P&K!

Rihanna Ft T.I - Live your life.

Bästa låååten ever! Ladda ner den nu!;)


Godnatt folket!

Ja tänkte skriva ett sista inlägg för denna dag. Så Godnatt och sov så gott folket. Så hörs vi imorgon.. P&K!

Bubbelbad.

Halloj, hemma nu... Haft kul som satan och jaa hände lite pinsamheter:P men det tar vi aldrig här.... 8-)
Ska nu snart duscha sen ska jag kolla film. Vad ska ni själva göra?
Nej nu ska jag pela in mig extra mycket och bara njuta i "bubbelbad" haha. Hörs sen. P&K!

Mätt & beloten.

Nu är jag mätt och beloten och ska nog bege mig ut i det fina vädret. Mår helt ok nu :) Åt pommes med korv, majonäs och ketchup. Bäääästa! Haha..
Missar filmen, men shit the same.. Nej nu får ni ha det så bra så hörs vi när jag ä hemma igen. P&K!


Mitt liv som popstjärna.



Amerikansk komedi från 2003. Lizzie McGuire är en tonåring som tar sin examen, och söker äventyret på en skolresa till Rom. Då hon kommer till Rom upptäcker hon att hon är identiskt lik den italienska skönheten Isabella som bildar den ena halvan av en berömd popduo i Italien. Hon träffar Paulo, som är den andra hälften av duon, och får verkligen bevisa för sig själv vad hon går för. Barntillåten.

I rollerna: Hilary Duff, Adam Lamberg, Hallie Todd, Robert Caradine. Regi: Jim Fall.

Ps: Den gick på 4an och inte femman, kollade fel! :)


godmorgon bloggen.

Har ni sovit gott?
Det har jag, kom hem rätt tidigt igår då jag mådde piss och kräkte massa blod när jag kom hem, skakade satan och la mig för att sova direkt, då omkring 22.00. Vaknade imorse igen kvart i 10 och sen har jag bara haft huvodvärk..
Vad gör ni då? Jag siitter och förbereder mig inför en film som ska gå klockan 15.15 på femman tror jag. Med Hillary duff. Kan skriva mer om den efter detta inlägg.:)
Nej nu ska jag faktiskt kolla runt i bloggvärlden här. Ha det gött! P&K!

Jamie lynn spears slåss för sin dotter och för sina pengar!

Jamie Lynn Spears är galen över att Casey Aldridge varit otrogen mot henne och hon tänker nu göra allt för att få ensam vårdnad om deras två månader gamla dotter Maddie Briann. Casey är dock inte det minsta sugen på att ge upp vare sig sin dotter eller sin exfästmös pengar utan är beredd att dra det hela till domstol. En källa säger till Star att Casey inte är en ondskefull person, men han känner att han har rätt till en del av Jamie Lynns miljoner. Casey vill egentligen inte ha ensam vårdnad om Maddie, men han vet att det är hans bästa vapen mot Jamie Lynn. Låter inte det som en onskefull person?




Veckans låtar!











Denna låten tog mig rakt i hjärtat..



Så sjukt bra låt så det inte är sant! Den är rätt gammal, men jag älskar den och kommer alltid att göra det. Hans röst säger mig något speciellt, jag vet själv inte. Men när jag hör den blir jag helt stel inombords och jaa, det går inte att förklara med ord. Jag älskar den!

LÄS, HEMSKT!

För två årsen skulle en flicka gå hem från sin kompis. Klockan var 23.32 när flikcan sa hej då och gick. För att komma hem till flickan var man tvungen att gå genom skogen. Det fanns en annan väg som flickan tänkte att hon kunde ta, men det tog nästan en timme att gå den vägen. Skit samma! flickan gick den långa vägen ändå. När hon hade kommit en bit på den långa vägen hade dem spärrat av. Dey fanns ingen skylt varför dem hade spärrat av. Flickan var tveksam, klockan började närma sig tolv tiden och ddet blev allt mörkare och mörkare. Flickan tänkte att hon måste skynda sig hem, så utan att tveka gick hon under "avspärrat tejpen" och fortsatte in på en lång, smal väg. Flickan gick och tänkte på varför dem hade spärrat, men tänk´tr att det inte var nåt stort.När flickan hade gått 5-10 minuter ångrade hon sig och skulle gått skogsvägen, men nu var det försent. I skogsvägen fanns det i alla fall lampor och hon var tvungen att skynda sig hem nu. Det var helt mörkt och flickan sjung lite tyst för sig själv. Nu började det att dugg regna så flickan började små springa." duns". Flickan tappade sin mobil, den studdsade in i skogen.Fan ockå, mamma kommer inte bli glad. tänkte flickan när hon böjde sig ner för att ta upp den. Hon tog i något som hon trodde var sin mobil, eftresom det inte fanns nåra lampor såg hon inte riktigt. Flickan tg tag i det hon trodde var sin mobil, men i stället för sin mobil fick hon upp en arm. Flickan skrek och skulle springa därifrån när en man plötsligt dök upp fråpn skogen.Mannen hade en väldigt stark lampa med sig, som lyste precis där flickan hade tagit upp armen. Flickan fick en chock. Det flickan såg var inte bara sin mobil. Bredvid hennes mobil låg det en itu skuren kropp. Flickan tittade chockande på mannen som lyste med lampan.
- nu när du vet vad jag har gjort är det din tur. Mannen gick snabbare och snabbare mot flickan, men flickan hann springa och gömma sig. Innan hon sprang i väg han hon ta sin mobil. Hon ringde hem, men ingen svarade. hmm, konstigt. Mamma visste att jag skulle komma hem snart, så hon skulle inte lagt sig o sova. Flickan springer ut mot stora vägen när hon ser  en bekant bil. PAPPA! bilen var en röd volvo v70, precis en sån som hennes föräldrara hade. Flickan springer ut mot bilen, bilen stannar och flickan hoppar in. Hennes mamma undrade varför det tog sån tid för henne, varför hon inte hade komit hem. Flickan sa att dem arbetade så hon fick gå en omväg. Hon sa aldrig det med kroppen, att hon tappade mobilen eller om mannen. Det var nåt flickan ångrade. Nästa dag när flickan kom hem från skolan, låg det ett kuvert på golvet där det sotd " Till Flickan". Runt om kuvertet låg det reklam och ett brev får volvo till hennes pappa. Flickan tog av sig ytterkläderna, tog upp posten och gick ut till köket. Hon la tidningarna och volvo kuvertet på bordet. Hon tog sitt egna kuvert och gick upp till sitt rum. Hon var ensam hemma så hon satte på sin nya skiva. Försiktigt öppnade hon kuvertet." hej flickan, tro inte att du kan komma undan så lätt. Nu är det din tur, och jag lovar att jag kommer få tag på dig. hoppas vi ses snart igen, m.v.h.  ..." vem kunde det vara ifrån? flickan tänkte och tänkte, men kunde inte komma på någon. Just det! manenne från igår " nu är det din tur". flickan gick ner för att titta om det var låst. Just som hon var på väg ner för trappan såg hon hur ytterdörren stängdes igen. vem var det? flickan gick ner och tittade ut men kunde inte se nån. Flickans cykel som stod mot skjulväggen hade ramlat på blommorna, så hon gick ut för att ställa upp den. När hon hade kommit fram till väggen slängdes ytterdörren igen med en smäll. Flickan kändee på sig att det var något som var fel. det kändes osm att någon tittade på henne. Flickan ställde upp cykeln, och vattnade blomorna. Just som hon skulle vända sig om tar någon tag i henne. Det enda flickan ser är ett bekant ansikte. Mannen! det var från i går, och det var han som hade skickat brevet. Mannen höll för hennes mun och släpade med hene in i skogen bakom huset. Han stannade vid ett tjock, stort träd och band fast henne runt trädet. Flickan var helt säker på att han skulle mörda henne men nej. Efter en timme tog han loss henne och släpade henne vidare in i skogen. Plötsligt kom dem ut till en stor väg. På andra sidan vägen fanns en rels, där det går tåg lite när som helst. Flickans föräldrar hade nu blivit oroliga för flickan. dem hade läst brevet som låg i flickans rum. Nu hade dem ringt polisen, så flickan var eftrelyst. klockan 20:36 skulle det komma ett tåg. Mannen tog fram två långa rep. han slog flickan hårt i huvudet så hon svimmade. han la henne på relsen och ban fast henne. Flickan vaknade av att någonting lös henne i ögonen. det var ett tåg. flickan fick panik men hon kunde inte göra någontinig. Tåget kom och mannen stod lite längre bort och tittade på. när tåget hade åkt förbi gick mannen fram till relsen och tog upp flickan. hennes nacke hade knäckts lätt, och från armen stack det ut ett ben. hon var inte död, men förlamad résten av livet. Mannen tog med hene in i skogen och lät henne ligga. 3 dagar senare hittar en en jägare flikan död.

Ens lillebror är alltid snål!

Haha, tycker inte ni det? Som har en lillebror, eller kanske flera? Alltid när de får något så ska dom inte dela med sig..
Det hände precis mig så tänkte dela med mig lite haha:P

Emir (lillebror) kommer in med Pringles chips och festis!

Jag; Till vem är det?
Emir; Till mig!
Jag; Kan jag få smaka lite åtminnstone då?
Emir; Tyvärr nej!
Jag; Varför inte? Varför ska du alltid vara så snål för?
Emir; För det ska jag ha med mig när jag ska se på fotbollsmatch med pappa!
Jag; Snåla jävel!




Haha, så kan det faktiskt gå ibland, och nu är jag så sjukt sugen så ska springa ner till Consum och köpa chips jag med! P&K!

Ovän eller vän?

Hej bloggen. Nu är det så att denna datorn fungerar igen? Haha. Den vet själv inte om den ska vara ovän eller vän med mig.. Men nu verkar den ha bestämmt sig för att vara lite vän med mig, iaf ett bra tag hoppas jag! Annars kommer jag koka över:)
Nej, vad gör ni då? Jag gör inte så mycket, mest tråkigt.. Har också vart iväg och fått med mig en Frida tidning imorse.. För att jag ville läsa den vart endast för att jag skulle läsa om Kenza och resten av bloggeskorna:) Annars har jag tröttnat rejält på den tidningen och tycker det är mest barnsligheter i den. Menmen, fick med ett rosa läppglans dom är rätt sött och syns inte så mycket på läpparna. Mest glänser de bara men också lite glitter på finns det, och det gillar jag inte. Hate glitter! :p Men det är helt ok ändå..  Jag gillar bäst Kändistidningar & Modetidningar..
Nej nu ska jag faktiskt kolla andras bloggar då jag inte gjort det på  några dagar. Brist på dator ni vet.. ! Ha det gutt så hörs vi sen! P&K!



¨
Älska hennes klänning här!


Det stod också lite om  Stinalee, Blondinbella, Kissie & Englas Showroom.


Ungefär såhär såg läppglanset ut när man satt det på sig. Gillar inte att det glittrar alls, men kan väl vara fint någon gång antar jag? :)

datorn död igen..........

Ja tror ni inte att den skulle dö igen? Fuck också alltså! Fick ångest för dt och har det fortfarande. Ska nog lämna över den på lagning om inte annat.. Attans! Och nu lånar jag syrrans dator här snabbt för att meddela er om detta, alltså det kommer inte bli så mycket bloggande förens den jävla cp datorn fungerar som den ska igen. Men vi hörs väl så fort jag kan sitta här(:.. Ha det bra så länge. P&K!

Saknar min beby..



Tacno u ponoc kad kazaljke se spoje
umjesto amin reci cu ime tvoje
hiljadu milja da si ti daleko
znaces da voli i da te ceka neko

Godina nova, svi nesto zele
ja molim Boga, da mi tebe
samo za mene cuva
godina nova, svima donese srecu
u novo ljeto ja bez tebe necu
tacno u ponoc iskreno i od srca
zelim da tvoje srce za mene kuca

Tacno u ponoc kad radost svijetom krene
ti jednu zelju pozeli za mene
kako mi trebas, jako i neizmjerno
kol'ko te volim, neka ti kaze nebo


Märks det att jag är uttråkad?

Det tror jag nog att det gör. Uppdaterar rätt ofta idag och gör inget annat. Som tex läxa. Har massor till imorgon men ändå sitter jag här? Nej nu ska jag fan ta mig sätta igång. Sen blir det idol och film. Ha de gött! P&K!

Film kl 21.00 ikväll!









Amerikansk dramakomedi från 2004. Ollie Trinkie har allt en man kan önska sig - en framgångsrik karriär, ett fint hem, en sprillans ny bil, en vacker hustru och ett barn på väg. När hans fru dör i barnsäng förändras dock hans liv för gott. Han tvingas överge sitt gamla bekymmersfria liv på Manhattan för en betydligt enklare tillvaro som ensamstående förälder i förorten.

I rollerna: Ben Affleck, Jennifer Lopez, Jason Biggs, Liv Tyler, Paul Litowsky, George Carlin, Stephen Root. Regi: Kevin Smith.
Ikväll klockan 21.00!
Jag själv har sett denna tidigare och tycker den är helt ok. Skrattar mycket då hans dotter är rätt busig! Haha. Se den!


Nicole Richie & Ashlee Simpson

Nicole Richie är på ett väldigt glatt humör när hon lämnar restaurangen Il Sole i West Hollywood. Hon har ätit middag tillsammans med tjejkompisen Molly Sims och hon såg fantastisk ut i en cool vit klänning med svarta smala ränder på. Nicole ser ut att ha tappat alla sina extrakilon från graviditeten, hoppas bara hon inte har fått tillbaka sina ätstörningar.



Visst ser hon rätt mager ut? Hoppas det inte är ätstörningar igen!







Ashlee Simpson visade upp sin enorma och fortfarande växande mage när hon lämnade hotellet The Luxe i Beverly Hills. Hon var där inne i ungefär två timmar och när hon kom ut såg hon lugn och avslappnad ut. Kan det vara så att hon fått en helkroppsmassage? Med den där enorma magen förstår man om ryggen krånglar!




Me don't like the style. But hey, trivs hon så är allt bra!;)

Halle Berry visar äntligen upp sin vackra dotter!

Halle Berry är på Los Angeles djurpark med sin dotter Nahla och sin mamma Judith. Nahla är sex månader gammal och det här är första gången som Halle visar upp henne. Frågan är om inte den vackra lilla blåögda flickan kommer att bli ännu vackrare än mamma som är känd för sin skönhet.



Söt som socker!


Mörk hy & blåa ögon. Kan det bli mer fint? Nope, didn´t think so!

Kladdkaka & gamla OTH avsnitt.

Tjena bloggen. Kom hem från skolan för ca en timme sen och har bara degat i sängen. Skoldagen har gått sjukt fort idag och alla lektioner bara rusade iväg.. Agnesa lekte också hukle kvinna ett tag. haha!
Sen blev jag sugen på kladdkaka som min syster gjort helt själv så det blev det. Kladdkaka och gamla OTH avsnitt som visas på femman nu! Mumma.. Men det blev tyvärr kladdkaka utan grädde:( Grädden vart slut och jag orkade inte springa ner till Consum för nytt, men det dög iaf. För den var sjukt god!
Nej nu ska jag allt göra annat. Hörs senare. P&K!





FAN VAD JAG ÄR DUKTIG!

JA!! Som fan, haha. Har nu fixat datorn och den lever igen wiiihoooo! Älskar just detta, att något gör en skitglad bara så!:P haha, nu ska det bloggas saaaatan i gatan hörrni! Nej nu ska jag se film med Hilary duff! Ha det bra för det har fan jag! P&K!


Nu har min ANDRA dator gått itu!

Såååå jävla typiskt mig asså! ORRH! Har inte suttit vid datorn på ungefär en vecka nu och jag fattar inte att jag överlever!:(
Menmen, det är ändå bra på ett sätt då jag har mer tid till att plugga då. Men nej, datorn är min kärlek.. Sitter ibland och bara låtsas att skriva i bloggen och sitter bara och knappar på tangenterna för jag har sånt sug att skriva av mig här. Men nej den jävla datorn har nu dött och det går inte att sätta igång den. Det är nu treedje datorn jag pajjar om man räknar med min laptop som stått död ett jävla bra tag.. Varför, varför? :( oorh, jaja..
Och Melinda nu! Haha, jag har inte kunnat höra av mig alls för att jag inte har dator. Detta var bara ett tillfälle jag lånade systers dator medans hon inte är hemma.. Så någon gång ska jag väl kunna höra av mig på msn denna vecka så tar vi allt då. Om du nu läser detta.
Annars så får ni ha det jättebra så hörs vi igen när jag kan sitta här eller när jag har en jävla dator! :( P&K!

RSS 2.0