Fortfarande uttråkad........

Fortfarande uttråkad........................

Mamma har lagt kyckling & potatis på grillen här hemma (en sån grill man kan ha inomhus där du ställer in hur länge maten ska lagas så sköter den jobbet själv, vetefan vad de kallas:P) och sen har hon gett sig iväg till en kompis. Och här sitter jag själv, uttråkad som fan & väntar på mat....

Stack aldrig till biblioteket och lånade någon bok innan. Orkade inte.
Har bara legat i sängen, kollat massa bloggar om och om igen med hopp om nya inlägg men icke. Antar att folk har ett liv.... något som jag inte verkar ha idag.

Snackat lite med folk på msn, men de verkar lika dryga som jag. ?!Ska se ifall det finns något på tv nu och vänta på den goda maten..

Kanske drar mig ut lite senare, börjar ju trotsallt halv 11 imorgon.

Nae, det återstår att se.... om jag har någon ork....................

See you..
P&K!


 flitig med bloggen idag?! Yepp. Som sagt jag saknar att blogga, kanske tar tag i det igen.

Ibland längtar jag till skolan.

Tja!
Jag har absolut inget att göra. Jag har gjort alla läxor, provat lite festkläder (jaaa jag längtar sönder till oktober!)
och jag har tillochmed städat hela lägenheten. Herregud! Jag är sugen på att läsa en riktigt bra bok men jag orkar inte ta mig in till stan för att låna en. ...
Ibland så är det fett tråkigt att vara ledig från skolan. Man har verkligen inte någonting att göra.. Men nu ska jag inte klaga för när jag är i skolan så längtar jag efter lov..

oooh min gud.. Ibland är man rätt konstig


Nae, nu klär jag på mig och går in till stan & lånar en bok. PUSS PÅ GUMP!

Det är kul att få hem grejer från "anonyma folk".....

Hejsan bloggen!
Jag är fett trött och ska snart stänga ner datorn och sova. Men jag tycker att det är för tidigt & plus att jag är ledig imorgon också känns lite sådär dumt att lägga sig tidigt sen vakna tidigt och inte ha något att göra på hela dagen. Hmm..
(Är nog trött efter all simning på jobb..)

Jag har saknat att blogga. Faktiskt!
Men istället för att blogga så satte jag mig ner och bara ändrade lite snabbt här. Fult men ändå rätt ok. Enkelt helt enkelt. Skitsamma...

Nej nu ska jag hitta på något att göra.. Kanske läsa någon bok, är fett sugen på det. Fick faktiskt hem en bok idag.. ska väl bläddra lite i den och se om det finns något kul.
Vet inte vem som skickade boken till mig?! Kanske någon som vill jag ska börja läsa igen? :P Aja, ibland är det kul med preenter från secret people!


Neeeej, nu ska jag göra annat.. PUSSS PÅ ER!

Kallas STALKER!

Läs nerifrån och upp!
Jag hatar när killar raggar på en och när man snällt säger ifrån att man inte vill prata eller att man har kille så börjar de anfalla en och säger en massa äckliga saker. Sånna folk äcklar mig rent ut sagt. FYFAN! Vad är det dom inte fattar? Dom tror att folk ska visa de respekt när dom visar noll. ... noll. noll respekt för folk.
Twwii.. Jävla stalker
Och killar, säger en tjej ifrån att hon inte vill. Acceptera det då förfan och sluta ta ut din ilska på henne. Eller så kommer du helt enkelt på bättre raggningsrepliker;) Loooooooooooser!


Tänk så har jag svininfluensan?!

  • Hejsan bloggen.


    Här sitter jag sjuk som aldrig förr och tycker verkligen synd om mig själv. Fick åka hem från skolan för jag hade feber... Och sen dess har jag bara legat i sängen och degat, suttit vid datorn & läst skvallertidning.  Vilket liv, panik på det!

    Tänk ifall det är svininfluensan? ;O Oh my.
    Hoppar verkligen inte det!

    Nu ska jag fortsätta kolla film iaf. Vi hörs när jag känner för det. P&K!

RSS 2.0