Nu har jag de tre sista bokstäverna = åäö!

Hejsan bloggen. Nu funkar allt som vanligt igen. Förrutom att jag inte har någonting kvar på datorn. Ooooh! Ted (kepsi) hjälpte mig igår med denna cp dator, så nu har vi de tre sista bokstäverna = åäö. HAHA!
har inte nåååååååååågot att skrivat om så vi får väl säga bloggtorka nu helt enkelt!

Peace out!

Hoppas ni kan forsta vad det star haha..

Hejsan bloggen. Jag har varit ratt off har i bloggen nu nagra dagar. Har helt enkelt inget speciellt att skriva. Och som ni ser sa kan jag inte skriva de tre sista bokstaverna i vart alfabet. Varfor? Jo for att min dator ar den sjukaste nogonsinn och ominstallerades utav sig sjalv eller nogot i den stilen. Allt ar iaf nytt och inte har jag nogra bilder eller musik kvar. HAHA! Jag skrattar at det nu for jag tror det ska komma tillbaka. Kommer dampa sonder som fan om det forblir sohar.God, kill me. Vad mer behover jag helt arligt? Aaahh! Det tar 10000 ar for mig att hitta tecken sa som ! ? ... jag blir arg. Men det for mig ando att tanka po Bosnien nar man anvander deras datorer dar nere sa fick man alltid sitta 1 timme eller 2 for att fatta vad man sjalv skrivit. HAHA! (skamtosido for er som inte fattar det!) Aja! Nu ska jag kolla po Simpsons. Finns ju inte mycket mer att gora i trakiga sverige.. Jaja, vi hors!

P.S. Idag ar det ingen vanlig dag! Det ar ju Karnas 19 ars dag. Grattis Karna! :) hoppas du far en trevlig fodelsedag!

Mammas hemmagjorda pizza!

Tja.. Mamma håller på med sin hemma gjorda pizza. Sjukt gott ska det bli. Magen skriker efter mat, har inte käkat något än och klockan är tio i fyra.. Så kan det gå!
Nej, no ropar dom. Pizzan är klar.. Mmmmm;D

"Oooh, happy face"

I feel so happy right now!

Hon opererade sönder sitt ansikte.



Jaa. Så kan det gå när man tror att man klarar av allt själv. Att plastikoperera sig själv är nog inte den bästa ideen. Om man inte ens vet hur man gör. Men visst, man blir ju sugen på det, när man ser att det bara kostar 80 kr på nätet. Då beställer man ju hem direkt. Liksom 80 kr, det är ingenting. Men ditt utseende, du är väl fan värd mer. Som hon själv sa. Efter det insåg hon att hon inte behövde göra denna operation på sig själv. Hon var vackrare utan. Usch! Fyfan. Tänk en gång till innan ni väl klickar hem saker från nätet. Det är inte alltid man blir nöjd. Och speciellt sånt här. Hon är vuxen och borde veta bättre.... men tydligen inte.

Före & efter bilder!


Före

f
Efter

Amina har inget liv så hon sitter och redigerar bilder till mig. HAHA! Vad tycks? :P

Låååååångt bad.



Nu ska jag ta mig ett sånt dära låååångt bad. Så skönt! Tvätta kroppen extra ren & sedan smörja in med en doftande body lotion. Mmmm!
Ska nog ta med en bra bok in till toan och läsa medans jag ligger i badkaret. Det är ju perfekt mysväder också. Det regnar som aldrig förr. (Det känns som om jag redan börjat tröttna på det. Man kan ju inte gå ut!) Jaja..  Jag har inga planer för idag så får helt enkelt vänta & se vad kvällen har att erbjuda. Paradise Hotel är iaf spikat. Det får jag & ska inte missa!.
Neej, nu blev det för mycket skitsnack.. seee you. P&K!

Ny design.

Här kan ni gå in för att få låna en lika snygg design som jag gjort! Det finns ca 4-5 att välja bland och visst gör hon snygga designers! Du kan även beställa en, men just nu är det tyvärr stopp. Då hon får in allt för många som ska ha en design. Så satsa på någon utav de här istället, som jag gjort;)


Så ointressant ett inlägg bara kan bli.

Hejsan bloggen. Några dagar sen jag skrev. Men jag har inget vettigt att komma med & då är det väl bättre att inte skriva alls än att skriva något ointressant. Right?;)

Iaf.. de senaste dagarna har jag bara legat hemma. Jag torkar snart ut här. Tråkigt som in i .... .
Nu ska jag duscha sen ska jag nog ut. Jag orkar inte sitta hemma längre. .. . P&K!


Vafan är detta? Sjukt onödigt och dåligt inlägg så det skriker om det. Oh my! Ska absolut inte skriva här när jag känner för det men inte har något att komma med. Då blir det ju som det här inlägget. Usch!

Min garderob = BOMBNEDSLAG!



Hejsan bloggen. Ett bra tag sen...
Mm, har haft fullt upp. Eller ja, typ. Men jag har helt enkelt inte tänkt på att blogga. Iaf de här 4-5 dagarna jag inte bloggat så har jag varit i Malmö mest hela tiden. I Fredags åkte Mirela (syster) till Bosnien/Kroatien. Härligt! Jag vill också dit :( menmen.. Sen stanna vi i Malmö & Karna kom dit. Vi bestämde oss för att se bio men jag och Amela (syster) sprang ut efter typ sådär 20 minuter.. Fyfan vad den var läskig! Usch..
Sen jag resten utav dagarna sett ut i princip såhär, om man tar bort bion då..

Igår satt jag & Ted och fikade på systrar & bönor. Vi stack dit vid 9 och satt till typ halv 11 på kvällen. Sjukt skönt. Det vart ju inte ens kallt ute.

Har inte haft så mycket att göra idag, (eller egentligen så har jag ingen ork för någonting) så jag sorterade bland mina kläder. Något som mamma sagt åt mig att göra i över 2 månader nu. Och tro det eller ej, jag har aldrig fått tummen ur röven att göra det. Men nu så.. Det var det jobbigaste. Alla kläder. Man visste ju inte om man ville behålla eller inte. Tog någon timma, men nu är jag klar. Thank God! Suck.

Nej nu ska jag se tv eller något tråkigt... Hörs någongång. P&K!

When I say ..........

When I say jump, you say how high.

Michael Jacksons dotter talar.


Det fick tårarna att spruta!
R.I.P Michael Jackson!♥

Trött & sliten.



Hej bloggen! Idag är jag trött & sliten som jag vet inte vad. Sov rätt länge inatt?
Iaf, är på bättre humör idag än vad jag vart igår (inatt) så det är bra. Mamma har fått mig att vika mig utav skratt flera gånger! haha..
Klockan är 15.45 & jag ligger fortfarande kvar i sängen. Har hjälpt mamma byta lakan & sånt där på sängarna. Snäll som jag är;)
Nej nu ska jag nog gå och duscha sen få i mig lite mat. Jag har inte ätit något idag. Sen ska jag nog ut, det är ju trotsallt jättefint väder ute. YES!

Är det fel på bloggen eller min dator?! Varje gång jag ska "spara & publicera" mina inlägg så stäng hela sidan ner & det sparas i utkast. Sjukt jobbigt iaf! Har försökt med detta inlägg några gånger nu.

Cidinho & Doca - Rap Das Armas



Var bara tvungen, haha. Så sjukt jävla bra!


Music makes me....

.... loose control. Höll jag på att skriva. Ja det är självklart att det är sant. Men just dessa låtar får mig att tänka och bara vara för en stund. Allt bara snurra runt i skallen på mig & jag tänker, tänker att jag måste börja ta tag i mig själv. Jag har lovat mig själv en massa grejer. Och om jag inte börjar med det imorgon och framåt i livet kommer jag aldrig förlåta mig själv! Jag kommer klara det bara jag själv vill. Och ja, viljan är där men inte orken om jag ska vara ärlig. Btw så älskar jag Ne-Yo. Gaah, sexiga han!
Här har ni iallafall lite bra låtar. Kanske lägger in andra mer "loose control" låtar sen haha. Om ni vet vad jag menar då.. Lite mer sådär baang baang och inte lugna som dom här under.. Haha, jag tror ni fattar eller så är jag sjukt dålig på att förklara..


Ne-Yo - Mad


Ne-Yo - When you're mad
(Och nej, det är inte likadana låtar!)


Keri Hilson ft. Ne-Yo and Kanye West - Knock You Down


Ojsan, nu blev någonting helt fel här så det blev likadan låt på alla tre ?! WTF? skitsamma. jag ändrar det imorgon eller något. Nu har jag inte ork för det...

Then you came in, and knocked me on my face

Jag har en helvettes dag framför mig. Det känner jag på mig redan nu & mitt horoskop tvekar heller inte om det. Det stämmer så bra in men innerst inne vill jag bara sova bort denna dag & den kommande veckan. Ser inte lovande ut för mig... Jag är arg, det är jag! Och vet inte vad som kan göra mig på bättre humör nu. Antagligen ingenting. Fyyfan för er!
Och att jag har min mens just nu gör det absolut inte lättare, inte ett dugg. Gosh!
I'm so much stronger. I'll make it..
Det stod ju ioförsig att jag kommer träffa någon ny som kommer ta din plats och att jag skulle vara berädd på det. Hope so!


I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did.....

Ussssch & fyyy på äckligt folk.



Någon som antagligen inte fått något på länge?
Yes sir... Usch & fy för sånt folk. Vissa killar är faktiskt jävligt äckliga. Svin! Det är inte ofta man skriver sånt till tjejer? Tjejer man inte känner?! (eller är det det? i dagens samhäll..?!) UE! Sånt äcklar mig... Men ett gott skratt fick jag för ikväll.  Tack för dina komplimanger föresten;)

Varför finns det så jävla patetiska människor i världen?!!!!



Jag har damp. Seriöst! Bokstavligt talat damp!!!!!!!!!!!!!!!!
Det är så jävla omoget att hålla på så. Varför i helvette tro att man är något för man gör så? Jävla skitmänniskor. Jag klarar inte av sånt och speciellt inte sånt folk som leker så jävla bra och så jävla snälla några dagar men helt plötsligt ändrar atityd helt nästa dag. Det är sjukt. Sen låtsas dom som om ingenting har hänt och säger, "Men det är inget, helt ärligt. Jag lovar" Sen ignorerar dom en till tusen och är kall som gud vet vad.. Patetiska jävlar. Fyfan. Jag är så jävla arg. Och grejen är att det alltid händer mig. Allltid! Ni kan bara gå och dö suckers!
Jag ska lova mig själv, att aldrig mer falla för er falska personer. ALDRIG!
Allt ni säger är fan bullshit, hela ni är bullshit..
Fuck er & heeeeeeeela er...... ..........................................................................................!
"%""%##%#&¤#&##/#/"&!"""&"&"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

That was a goooood feeling! Äntligen fick jag ut det jag ville, om inte lite till. Fan vad gutt det kändes! Haaa. Lovely!

Jag har precis käkat frukost & klockan är tio i SJU:O



Det fick bli Ice Tee & Hemmagjort kycklingburgare, som mamma lagat. (Till middag då, men som blev frukost för mig!!)
Sitter och äter samtidigt som jag försöker skriva här. Men det går väl, hah..
Och anledningen till att jag äter frukost såhär sent är för att jag inte orkar laga något & för att jag inte känner för att äta sådär på dagen.. ... . Jag är lat.
P&K!


I got my angel now..♥

Malmö hela dagen & rosa naglar!


Tja bloggen!
Igår var vi i Malmö heela dagen. (Jag, syster Amela & Karna!) Vi åkte dit runt 1 och gick runt hos "polakerna" och kikade vad de hade, då vi aldrig varit där. Blev en massa fynd för dom. Men jag kom bara hem med ett rosa nagellack. Så fint nu till sommaren! :) Baby rosa typ, aw.. Vi gick runt där tills dom stängde kl 4 sen stack vi till folkets park och där var det massa uppträdande. Inget i min smak direkt, men det funkade..
Efter en lång dag där blev det käk på Mc Donalds där vi var ett tag sen körde vi runt med I. Och jag och Karna höll på med lite folk hehe! Sen tog vi bilen hem. Fyfan jag höll på att somna i bilen så sjukt trött jag var! :( Usch!
Det var iaf min dag igår.. Och idag har jag inget planerat, ska mest ta det lugnt tror jag:) P&K!

Ännu mera glass.....

Här sitter jag och .... jaa vad gör jag såhär sent ?! haha. Jo jag snackar med Edin och kollar på tvn då och då. Det är Xenia på 6an men fan vad jag inte klarar av den serien alltså. Det är så påhittat alltihopa.. Usch.
Iaf.. Fick hämta lite till glass nyss, det är sjukt varmt alltså.. I dont understand, this is Sweden liksom?! det är aldrig så varmt här.

Iaf så hör jag redan fåglarnas kvitter & det börjar sakta men säkert redan ljusna till där ute. Hur ska jag sova med ljus? Good luck säger jag bara..........
Aja, nu ska jag se om det finns något annat kul på tv & snacka med Edin som får mig att vika mig utav skratt. puss på gump..

P&K!

Jag käkar glass 1.00 på natten & svettas ihjäl.. .. .

Hej bloggen. Jag kan absolut inte somna.. Ok, inte för att jag lägger mig såhär "tidigt" (det är bara tidigt när det är sommarlov!!!!) men jag ska faktiskt upp tidigt imorgon och dra till stranden. Men nu kan jag ju fasen inte somna?! Det är sjukt varmt. Även om jag öppnat fönstret och sitter och käkar glass efter glass! Jag tror nog att jag ber till Gud för lite regn nu framöver, eller vad tror ni?
Man skulle ju ha värsta fläkten vid sängen, åååh så skönt :(
Aja, see you later. P&K!

Käka pizza på någon uteservering i kvällssolen!

Hellu. Kom precis hem från stranden. Gosh så varmt det är. Man svettas ju bara man går utanför dörren`?! Var på stranden hela dagen iaf.. Trevligt.
Och nu ska jag nog ut i kvällssolen med syster och käka pizza på någon uteservering sen ta en glass. Mysigt! Älska just det..

Och tro det eller ej, men jag har börjat vänja mig vid ett sommarlov i Sverige. Men när jag tänker på Bosnien vill jag bara gräva ner mig..
Men nej, jag är stark! Tänka positivt & I'll be fine!

Nej om jag ska gå nu. P&K!



Ps.. Imorgon  har de lovat att det ska vara upp till 30 grader varmt i Trelleborg. God bless!

Hur ska jag kunna somna nu?!

Jaa, hur f*n ska jag kunna somna nu?! Det är inte tidens problem utan problemet är att det är helt ljust ute nu. Ooh.. . .. Jag kommer inte kunna sova alls nu även om jag är trött..
Äääh, jag har mig själv att skylla. Och Beki också för den delen, som höll mig vaken såhär länge via msn.. Suck.

Men heeey, det är fortfarande sommarlov såå det spelar  ingen roll..
P&K!