En till bild på min klockis! ..

Jaa jag är besatt jag vet! inget ni kan ändra på tyvärr:P Den ääär döösnygg och kommer använda den rätt ofta kan jag säga!
Här är en till bild sen får det vara:p

image45

nej jag vet man ser inte så bra, men blixten var ivägen och utan den så blev det ännu värre så detta får duga! :D

Sova?

Skriver lite snabbt nu hade jag tänkt då det är så sjukt tråkigt, varmt och dött här fast jag kan inte sova! Typiskt... igår somna jag ju redan omkring åtta. Har också damp nu då någon skickar 39 stycken tomma sms till mig, väldigt onödigt! Har man inget bättre för sig så gör man andra till dampmänniskor`?! Vetifasen vems nummer det är och tänker nt kolla upp då jag inte kan för jag bara har 63 öre kvar.. så det får vara så!

Menmen, imorgon ska jag nog vara lite extra aktiv i bloggen, eller tror det! Vill lägga upp massor med bilder som inte blivit upplagda, vill kolla kändisnytt så ni får höra lite skvaller. Vill skriva av mig, så det kommer nog mycket av imorgon om jag får tillgång till en dator vill säga.

Neej nu blev det mer skrivet än planerat?! Haha. Skulle skriva godnatt men blev massor med annat ? Ajja iaf, godnatt och sov såå gott nu så hörs vi en hel del imorgon! PUSS!

Malmö.

Idag blev det malmö tidigt som fan för syrran skulle bygga på naglar! Bild på det kommer nog sen:)  Där fick jag och Minela sitta i hela 3,5 timmar och vänta på henne! Såå drygt. menmen, det blev väl fint:)
Ska nu ta mig något att äta, svälter ihjäl här, sen ska jag nog bara lägga mig och se på tv eftersom jag är riktigt trött! Kanske tar en tupplur :) vem vet.

Jag skriver nog senare, ska gå nu:)
So long! PUSS!

Bilder

image40
Edvina och familjen var här en kväll:) Sötnos

image38
 Vi hade lite tråkigt så vi gick ut en runda och käka pommes på akkagrillen:D:D  - sötnosen Lejla :)

image41
Sen la vi Amras vantar på en knarkares ( Beedro) dörr och hon skratta som fan när hon såg det HAHA!

Tyvärr så laggar bloggen sjukt mycket nu så mer bilder får ni se utav denna brauiga dag en annan dag helt enkelt! Nu orkar jag inte sitta här och bli sur utan ska kolla tv istället och prata med vänner på msn:) Sov gott. PUSS!

CP!

Vad har hänt med Bdb ffs? :S Är det jag som är trög eller är det något riktigt fel? :S De har förstört den som fan och jag fattar inget alls, guud sånt gör så jag dampar:P Menmen, man lär sig väl där snart också så som jag gjort här?

Nu ska ni få se lite bilder hade jag tänkt, då jag inte la upp alla innan:p så här kommer pics fast i nästa inlägg då!:) PUSS!

Tråkig måndag!

Nee alltså!!! Det var ju så sjukt fint väder ute här igår och rätt dom det var så har vi snöstorm idag! Faaan vad arg man blir alltså! Blir så sjukt sur nu!

Annars har jag inte gjort så mycket mer än varit i stan och tog jävligt lång tid att ta sig dit pågrund av ovädret! Iallafall tänkte köpa mina skor men dom har tydligen inte dykt upp än! Ännu mera damp får jag.. Sen bar det av till bibloteket och låna en bok och sen handlade jag lite måndagsgodis haha. Sen var det bara att dra sig hemmåt i ovädret. Och nyss fick jag reda på att systern ska in till malmö och vara någon slags "modell" för naglar. Så dit ska vi in imorgon. Hoppas på bra väder då! Sen ska vi nog träffa hennes på G kille om man kan säga så, maha:)

Ni får ursäkta mina svordommar här för jaa, vädret gör mig pissed off! Menmen förlåt och ha det bra för nu ska jag göra annat! PUSS!


Söndag..

Har inte uppdaterat på jävligt länge, har varken haft ork eller tid för det... Känns som om jag vill sluta blogga. Men får se...

Annars har jag inte gjort så mycket under veckan mer än att pluggat, pluggat och puggat. Döötråkigt men man måste ju!
Tänker inte skriva så mycket då jag inte har något att skriva om, utan säger bara Godnatt och sov så gott nu! PUSS!

Söndag kväll.

Tjeena bloggen, hinner ju knappt skriva här alls. Not good. Menmen jag har fortfarande ingen dator blir inte på väldigt länge skulle jag tro så nu vet ni varför jag inte skriver så ofta..

Annars har jag bara vart ute och gått och solat lite . Och jäävlar vad neger man blir direkt då de har bytat rör nu. Haha good:) menmen nu ska jag se på Andra avenyn så hinner inte skriva mer nu heller. Lovar att bättra mig.
skriver godnatt nu då jag inte tror jag kommer upptadera mera ikv. PUSS!

Godnatt.

Lägger inte in fler bilder ikväll då det redan är för mycket inlagt idag tycker jag. Så det får bli imorgon eller någon annan dag. Har tagit massor med bilder som inte blivit inlagda här, och tog lite bilder idag också. Så bilder blir det nog mycket av de närmsta dagarna.

menmen, ville bara säga godnatt och sov gott puddingar! PUSS!


Myyskväll med syskonen:)

image37
När vi var klara med taccosen så var det dags för TV och massa gottis. Och här står vi och ska göra dippa till chipsen, haha :)

image33
Stora syster Mirela sitter och messar med någon och har precis ätit lite tacco:D<3

Lägger in bilder på olika inlägg då det blir för långt med bara ett inlägg. Kolla om ni vill!

Bilder..

Vårt sportlov var direkt inte ett sportlov. Det var nog mer kallat
 förmatlov. Hahahaha. Här kommer då lite bilder på vårtl oov då :)


image28
Amra inne på Vikingapizzerian(stavning?) Sitter med full tallrik pizzasallad och kollar i mobilen haha. Val:)

image29
Syster ville också gå ut och äta med oss:D

image30
Och så beställde de kebabpizza, me dont liike:/ så jag fick en tonfiskpizza . Mumms som fan!:D

image31
En till bild på Amra, haha sitter och äter pizza.

image32
Sen stack vi som tre stycken meloner för att trycka i oss glass på McDonalds. HAha tro mig vi orkade inte alls glassarna utan hade massor med kul istället!:p hahaha


Finns inga bilder på mig då jag raderat alla, som var så fuuuula. Kommer väl bilder nästa gång haha .


Lördag.

Goodmorgon bloggen! Allt bra med er? Själv är jag på superduper toppen humör idag. Sjukt fint väder ute så när jag vaknade imorse tog jag en timmes promenad själv med mp3 i öronen. Sååå härligt. Bättre väder, bättre humör haha. Iaf, nu sitter jag här och äter fullkornsråg med mjölk, muums.
Annars idag hade jag tänkt gå ner till stan med Amra en sväng då jag behöver sola och vill kolla runt lite i affärerna. Så det blir nog så. Och nu kan man äntligen ha sin väst på sig eller en fin vårjacka. För nu känner jag att våren verkligen är här. Neej nu ska jag kolla runt andras bloggar och sedan se hur det blir med stan.


Ps. Tänkte också lägga in lite bilder som jag hittat i kameran då vi gjort massor med kul under lovet. Så de kommer väl in senare.

Soo long, PUSS!

Godnatt.

Tänkte bara skriva godnatt till er mina sötnosar för nu ska jag hoppa i sängs. PUSS!<3


image27
En bild på mig bjussar vi på! Haha . puss

Kändisnytt.

image23
Den underbart söta olsen-tvillingen Mary-Kate får nu skulden för Heath Ledgers död. Det sägs att hon festade mycket med honom några veckor innan hans död. Och nu anklagar fansen henne för det?! Så nu måste hon ha med extra säkerhetsvakter efter att hon fått massor med hatbrev och hotelser. Inte bra alls tycker jag. Det är ju synd om henne.!! Ingen bra nyhet här nej.


image25
Inget kan stoppa den vilda Amy Winehouse till festandet nej! Hon skulle ju lämna det hektiska livet i London och ta det lugnt. Men neej inte det, visst är hon påväg till utgång iallafall. Haha. Sällskap för kvällen ser vi även här, en mycket snygg kille som ser helt klart prydlig ut och det är ju något! Haha.


image26
Vad är det med läpparna? :P Putar hon bara eller har Amys mun växt? Haha'


Det var väl det jag hittade som verkade lite intressant. Fanns inte så mycket nytt idag precis. PUSS!

Fredag

Fredag
Heejhej bloggen, fredag idag då. Häärligt må jag säga. Har feber och är sjuk

så det är inge kul, så jag har bara sovit och vilat idag. Hoppas på att lite bättre

och något mer kul händer ikväll istället. Jaja, vad har ni gjort då?
Tänkte lägga in lite kändisnytt om det finns något kul och intressant att läsa då (:
PUSS!


Torsdag.

Tjeenis bloggen, nu fuungerar du igen. Haha. Tack så mycket Ida för att du ställt upp och fixat mig blogg än en gång! Verkligen tack!;)

Menmen, annars har jag inte gjort så mycket idag, varit i skolan, sovit och läst i min bok då den ska bara klar tills imorgon.

Skriver inte så ofta alls nu då min dator fortfarande inte fungerar. Och då får jag knappast någon tillgång till mina syskons datorer då de sitter där hela tiden så blir det sen uppdatering och sällan uppdateringar. Inte bra alls men jag försöker göra det bästa utav det.
Nee, nu ska jag chatta med lite vänner sedan lägga mig och läsa min intressanta bok. Godnatt! PUSS!

PROOOBLEM!

Nu är min blogg heeeeeeeeeeelt jävla cp! Ursäkta svärorden men jag blir så arg! Fattar ingenting och bara sitter och kan heller inte göra någonting åt de?! HJÄLP ;MIG! Orkar inte längre, har suttit och försökt fixa min header och allt på bloggen så det skulle bli en fiiin blogg, men hell no! Den blir bara förstörd osv osv. Typiskt mig alltså. Jag blir glad som faaan om ni bara vill vara snälla och ställa upp och hjälpa mig, om någon utav er är duktiga på sådant! För jag orkar inte mera :p Haha. PUSS!

Min födelsedag:D

Har varit en underbar dag och fortsätter det nog att vara hoppas jag:D Haha fått en massa fina presenter som jag säkert visar upp i bloggen senare :) Sen hag jättemånga sagt grattis så man nästan tröttnar, men neeee man blir ju såååå glaaad:D:D IT IS MAAH BIRTHDAY! :D:D Himlans vad jag är glad alltså:O

Neej nu ska jag iväg till stan och handla lite fina saker och söka praktikplats, visar väl även det på bilder senare. PUSS!

Grattis till mig, hoho:)

sooova?

Nu kan jag verkligen inte sova, sitter här som en uggla och är helt pigg. Sick.
Neehmen nu tycker jag att jag borde gå och lägga mig. Det är ju min födelsedag imorgon och då måste man va pigg och glaa:D Haha. Godnatt mina underbara läsare och sov så gott. PUSS!<3


Onsdag

Inte hunnit uppdatera idag tyvärr, men så blir det ju nu då jag inte har min egna dator som nu är död FORTFARANDE! Blir så sur men endå är det bra på ett sätt. Haha... . Sitter här och är jääääääääv*igt glad alltså. Jag har fått en massa fiiiinfiiiina presenter då jag fyller år imorgon. Tack så mycket maah family. looove yoou! Visar säkert upp bilder imorgon eller en annan dag. Ska nu snart gå och lägga mig. Trött är jag fast borde nog läsa lite i min så brauiga bok:D hAha, fååår se.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Skola till halv 4 sen hem. Lagade delicious middag to the family, *stolt* :) Och sedan I huvudet på Gynning.
Nej nu ska jag sooova. Är för trööttt. PUSS!

Måndag.

Godmorgon bloggen. Har inget att göra nu så jag hann skriva idag iaf (: Vet faktiskt inte om jag orkar dra mig ner till stan, det återstår att se senare. Menmen, satte precis på tvn och där var det Eva&Adam faasen vad det var längesen alltså!:P Roligt att kolla på lite gamla minnen.

Neej, nu ska jag kolla lite mer tv och försöka hoppa i duschen så jag kan börja fixa mig och sedan stan. PUSS!


Kändisar & topmodel.

image11image12

Jessica Alba verkar inte alls sitta still hemma och bara vila under graviditeten, snarare tvärtom. Men vart är blivande pappan till tvillingarna? Han verkar aldrig vara med?! Haha.

image13                      
Nicky Hilton svälter sig själv!! Visst har hon alltid varit smal men nu är det något slags "rekord"! Hennes ben är som två rangliga stickor som man kan se på bilderna och humöret är heller inte det bästa.


image16
Adnan Ghalib; Britney Spears är gravid med mitt barn!
Det ryktas nu att britney är gravid igen, beroende på hennes lilla mage, eller det kanske är alla hennes drinkar som gjort jobbet? Hahha, who knows?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Visst blev det mycket kändisnytt, men det är alltid bra HAHA! :) Tycker om att läsa mycket om kändisar och sedan lägga ut i bloggen, så det får ni stå ut med :) menmen, sitter nu och kollar på topmodel 9 och det är massor med +++ på det, mee like då jag inte hann kolla på det i onsdags är det ju alltid bra med repris:)

Men nu ska jag kolla mer kändisnytt och sedan bok och tv, puss!<3

Söndag.

Har inte skrivit här tidigare idag då mitt internet fortfarande är dött på min dator. Så det är inte ofta jag sitter vid datorn nu, förvånade? Haha jag är iaf, Datorn är ju mitt allt mihih. Menmen åter till dagens. Inte gjort så mycket mest kollat filmer som gått på TV och legat i sängen, även läst lite i min bok. : Prinssesan och mördaren. Mycket bra bok tycker jag. Så läs den!:D Ska sitta här en liten stund till, har faktiskt tröttnat på datorn nu. Känns rätt konstigt men sitter man inte vid datorn har man massor med tid för annat har jag kommit på!;) Som är superbra för mig då jag behöver göra massor. Men iaf.

Tänkte skriva lite snabbt om morgondagen då jag inte kommer sitta här alls tror jag då det står massa saker på schemat, like this ; frukost, dusch, fix, stan, bibblan, in och kolla affäärer snabbt, sooola, hem, sen kommer Emma och ska färga mitt och systers (Mirela) hår. Längtar och nu ska det äntligen bli av!:D:D I'm happy :) Och till sist ska jag plugga som fan, har tyska prov dagen innan min födelsedag. Kan det bli värre? NOOPE..

Lite onödig lista på morgondagen men så ni vet varför jag inte uppdaterar, haha .
Men nu ska jag kolla runt i andras bloggar och sedan ska jag nog läsa min brauuiga book :D:D PUSS!


Melodifestivalen(:

Sitter nu här och kollar på melodifestivalen. Inte så speciellt bra låtar tycker jag, men det får duga:) Inte gjort så mycket idag faktiskt. Suttit hemma och lagat god mat till mig och syster Amela då vi är själva hemma(: mysigt. Det fick bli ris och grillad kyckling med massa majs! Fasen vad gott.

Annars har jag bara duschat och nu TV, som sagt melodifestivalen. Sedan ska jag nog läsa en bok, såå lässugen nu! Ska nog ner till bibblan imorgon eller på måndag då jag har studiedag och sola lite och kolla runt i stan, så kan jag passa på att gå till bibblan också. Låter bra om jag inte hinner i morgon då!(: Och nu fyller jag 15 om bara 4 dagar. Guud vad snabbt dagarna går alltså! Kommer ihåg den dagen jag räknade från 94 och nu är det bara 4 dagar kvar. Sinnessjukt men både bra och längtar saatan! :D:D

Nej, nu blir det fortsatt TV tittande och sedan läsa bok! Godnatt skriver jag nu då jag inte kommer uppdatera mer idag/ikväll. Godnatt mina söta läsare, sov så gött så hörs vi imorgon. PUSS!

Regn, regn och åter regn...

Det regnar satan här i Trelleborg och så sjukt tråkigt väder heeeela tiden. Man blir ju inte något mer än deppig.! ;( Ajaj. Menmen, jag har inte kunnat skriva här i bloggen innan då mitt internet har dött på min dator så jag får låna syskonens.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än pluggat i veckan, och denna veckan har faktiskt gått förbi rätt fort. Snart lov igen, påsklov då.

Nej nu ska jag snabbt springa ner till netto för jag är så sjukt sugen på billys panpizza, ska väl köpa en sådan och se fall det finns något annat som skulle behövas:) Ni får ha det så bra så lovar jag att uppdatera oftare nu, eller iaf försöka :) PUSS!

RSS 2.0