Ska bege mig ut nu,

Jaa, nu ska jag ut med syster, Amra och så ska vi iväg till Erna.. Men först ska Amra till Kebabgrillen och handla en Falafell rulle åt mig eftersom jag inte ätit något alls och är svinhungrig.. så får hon pengar nör hon kommer!:) Vad hade jag gjort utan henne egentligen? Hon är min pärla! Love her..
Nej nu ska jag sätta på mig kläder sen ska jag ut. Ha det braa.! PUSS!


Stark sol & frukost.

Hallo bloggen! Precis ätit lite frukost.. Hann ju aldrig det imorse när jag vaknade. Satte ju på mig bekini och la mig ute på balkongen direkt för att sola, så nu har jag precis ätit lite.. Ska snart sätta mig och sola där igen ska bara vila lite. Det är så varmt och så sjukt stark sol även om det blåser lite där ute.. Menmen, alla älskar vi allt sol, right? :D
jaa, då har jag inte så mycket mer att skriva här. Men vi hörs väl sen? ;) jaadå.. PUSS!

Godmorgon bloggen:)

Godmorgon people! Precis vaknat och ska nu bege mig ut och sola.. Tänker ligga själv ute här någonstans i närheten.. Sköönt!:) Tänkte bara skriva ett morgon inlägg då det var så sjukt längesen! Men ni får ha det bäst så hörs vi säkert sen!<3<3<3 PUSS!

VÄRLDENS BÄSTA VÄN!<3

Ville bara skriva att jag älskar min världens bästa vän Amra, sedan barnsben har vi varit ett och kommer alltid att förbli ett! Jag älskar dig så fucking mycket! (tolka inget fel, vissa av er gör det!) Du finns alltid här för mig.. Du är världens bästa vän, nej vänta universums bästa vän! <3<3<3 Hade hoppat från ett berg om du bett mig om det, så sjukt bra är du! Allt jag går igenom så finns du ändå där och stöttar mig och jag hoppas jag duger och gör detsamma för dig . Du är verkligen bäst! LOOOOOOOVE YOU!!!!<3

Härlig fredag..

Har varit en riktigt härlig Fredag idag! Såå kul när man hela tiden är sådär super glad:)
Var ju som sagt i Fagurängen och jaa där såg jag världens finaste kille.. Gaaah...
Iaf, var vi där ett tag. Pratade med Mevlide som ska bygga på mina naglar:D Såå glad jag blev för att jag fick tid också.. Tisdag innan skolavslutningen, goode:D Måste bara in till stan och hitta mig något snyggt till Mirelas student. Ska bli såååååå jävla kul. FYYFAN!:D Amraa here wee gooe :D Party all night long! :D:D
Haha jaa jag är cp. men jaa:P
Nu har jag inte så mkt mer att skriva så ska nog bara göra ... inget speciellt faktiskt.. Ha det bra. PUSS!

Äntligen Fredag!

Ni kan tänka er att jag är glad nu va:D Haha, för att det är helg nu, underbart väder & får massa fina komentarer varje dag nu! Tack som fan asså.. Ni förgyller verkligen ens dag!:D Det kan jag loova er.. Blir sååå jävla varm och glad, tack tack tack!:)

Annars idag har vi bara haft en rätt kort dag, mend HK, SV & SO sen hade vi hemspråk men som bara varade i minst 15 minuter. För det var vår sista gång denna termin, så skönt:) Fick MVG i slutbetyg och det är inget vi tackar nej till så bara +++ på det:D

Jaa, vad händer idag då? Ska snart prata med Erna bästa tjejen!:D Och så ska vi gå mot stan eller cykla ingen aning men iaf.. vi ska handla our life:D .... haha, sen ska vi nog dra till Fagurängen och kolla när folk uppträder och sjunger och sånt kul:) Kan tyvärr inte ta med kameran då jag inte har något minneskort där i eftersom syster Mirela tog med sig alla 3 till Bulgarien.. Menmen, kanske därför jag inte lägger in bilder här mera. Men det kommerkan jag lova. Så fort hon kommer hem:D

Ahopp. Nu ska jag nog fortsätta dansa vidare till Qele qele.. Jaa ni ser väl såå kär jag är i denna låt och man kan verkligen inte sitta still:P
Nej nu ska jag inte vara tjatig.. Ha en underbar sommar Fredag så hörs vi senare ikväll! PUSSS!

Funny day!:D

Tjenixten blixten!:D Precis kommit hem från Erna. Rätt kul hade vi, Sabina jagade Anis runt hela kullen för att slå honom. Och han sprang som fan!:P Haha fick mig många goda skratt japp:)
Inte gjort mycket mer än så. Och vet ni vad jag kom på? Att jag inte har pluggat till HK provet än, ooops!:O Men ska snart sätta mig och läsa igenom allt några gånger tills det fastnar.. Hoppas jag klarar det iaf, kan väl en hel del utantill också. Men vi får se helt enkelt..
Ska nu gå ock duscha snabbt sen plugga antar jag.
Och vet ni vad jag har fastnat för, den låten som var med på eurovision song contests (staaaavning?:S:P) Qele Qele :D Så sjukt braaa!:D come qele move qele.. laalalal jaa jag döör:D
Nej nu ska jag inte vara boring. ska ge mig av nu! Ha det bra mina darlings så hörs vi imorgon!Godnatt. PUSS!


Sol, städa, äta & ringa Erna.. mkt det :)

Har precis kommit hem och känner verkligen att detta väder ska inte få gå åt att bara sitta hemma. Så ska ringa Erna sen när jag städat undan lite här hemma och ätit.. Vet inte vad jag ska skriva mer än att skolan gick snabbt som fan idag och att det var rätt ok, bättre nu än innan :) En gladfis har jag blivit nu eftersom allt verkar lösa sig:D GOODIE! Nej nu ska jag sätta på mig mindre kläder städa undan, äta och sen ge mig ut! PUSS!

Sitter i skolan.

Hallo bloggen!:) Sitter nu i skolan på sista lektionen.. Har inget att göra då vi har Elevens val och vi har P-tid. (Man gör det man har rester i eller pluggar på annat.) Men jag har ingen lust att plugga till HK provet nu, och jag har heller inte med mig böckerna så jag har inget att göra.. Lite trist att man inte får gå hem då, menmen.. Vad gör ni då?

Superfint väder ute nu så känns väldigt kul att sitta inne en sådan här dag och bara plugga, riight? NOO! Vill inte ha skola mer, helt seriöst så är jag trött på skolan.. Längtar tills den 13;e då vi kan säga Nu har vi sommarlov! Faan vad härligt.. :)
Ska försöka plugga lite när jag kommer hem eller så bloggar jag snabbt, sen ska jag nog ut en sväng med Ernahjärtat till stan.. Måste köpa en sak snabbt.. Jaa, vad kan jag mer säga?...
Joo, en grej är kul nu.. Det sitter bara tre personer i detta klassrummet nu, hahah. Jag, Aznaida och läraren. hah
 Nej nu ska jag gå . Ha det bra. PUSS!


Ännu mera glad:D

Jaa, satt här och gjorde om lite i bloggen(inte alls fin men ändå.) och så bara det öser in besökare. Mer än vanligt. Man blir ju så mycket som glaaad:D Tack, ni förgyller faktiskt min dag och mina vänner också dvs:) Love to you..
Man vill ju bara sätta sig och skriva heeela tiden, inlägg efter inlägg och aldrig sluta. Men så boring ska jag inte vara och tråka ut er, utan istället ska jag blogga några gånger per dag istället:) Men jaa, det var det jag ville säga. Ni får ha det bra för jag ska nog lägga mig snart. Ont i hela kroppen och uubertrött. Goodnight my friends!<3

Vänner gör en alltid på humör!:D

Tjeena bloggen. Precis kommit hem.. Var ute med Aznaida, syrran och Sabina.. Fick mig flera goda skratt, så jaa lite bättre är det nu iaf.. om man kan säga så. Jaa, vad gjorde vi då. Dansade massor, skrattade som fan åt Aznaida och massa annat. Ni inser väl att vänner kan göra en på så jävla mkt bättre humör va? :) Love that..
Nu ska jag inte göra så mycket mer än att sätta igång en film, kollade aldrig igår då jag var för trött så la mig direkt efter att ha skrivit här tror jag, iaf runt 23.00-24.00..

Nu märks det väl att jag bloggar oftare och lite mer per dag? Och bättre ska det bli, bättre än så här iaf. Haha..

Nej nu ska jag gå se om det finns något på TV eller så sätter jag igång en film här på datorn. .
Ha det fint så hörs vi imorgon. PUSS!

Vänner gör en alltid på humör!:D

Tjeena bloggen. Precis kommit hem.. Var ute med Aznaida, syrran och Sabina.. Fick mig flera goda skratt, så jaa lite bättre är det nu iaf.. om man kan säga så. Jaa, vad gjorde vi då. Dansade massor, skrattade som fan åt Aznaida och massa annat. Ni inser väl att vänner kan göra en på så jävla mkt bättre humör va? :) Love that..
Nu ska jag inte göra så mycket mer än att sätta igång en film, kollade aldrig igår då jag var för trött så la mig direkt efter att ha skrivit här tror jag, iaf runt 23.00-24.00..

Nu märks det väl att jag bloggar oftare och lite mer per dag? Och bättre ska det bli, bättre än så här iaf. Haha..

Nej nu ska jag gå se om det finns något på TV eller så sätter jag igång en film här på datorn. .
Ha det fint så hörs vi imorgon. PUSS!

..... hata rubriker?

Tjena bloggen.. Mitt liv verkar bara vara på den nedra sidan..
Är så sjukt besviken, arg, ledsen ... jaa allt negativt man kan vara!!
Orkar inte detta mer.. Hatar dig som in i helskotta! Att du ens kan ge
dig in på det och göra sånt, det fattar jag inte..
Nog med detta äckelsnack iaf!
Kanske borde leta reda på Emir som
alltid gör mig på så jävla bra humör, den killen.. love you:)<3

Idag har min tid bara gått ut på att sitta inne och sova,
rätt skönt med vad ska jag hitta på inatt då? Hmm..
väl se film eller något, like that:) Sitter bara inne dom här
dagarna och allt bara känns så fucking pissed off! Måste
nog bara gå ut och va ute snart innan jag dör här hemma..
Hade varit sjukt skönt att bara gå ut mot stranden ensam
och sitta och tänka på vad man egentligen borde göra med
detta svinet och hur man borde ta itu med det! Ska nog gå ut
till stranden en dag och bara sätta mig på en sten och tänka på allt...
Hade nog underlättat en väldigt mycket..

Nej, done with that.. What´s up next? Hmm.. Jaa, vad kan man egentligen
göra nu såhär dags? Ska kanske ut och gå med syster, eller en sväng mot
Erna. Hade inte varit helt fel nej.

Jag ska nog ut och gå nu, jaa det behövs. Ska ringa Erna hjärtat nu så ni får ha
så bra så hörs vi sen! PUSS!<3


.....

Må du brinna i helvettet, säger jag bara!!!!!!!!!!!!!




Hallo Bloggen!

Ångest? Mmmhh!
Känns som om jag hatar allt och alla just nu, är så jääävla pissed off! (Ta inte illa upp, menar ju inte direkt er men aah.. shit the same)
Har iaf inte gjort så mycket mer än och suttit inne, känns som värsta fängelset.. Det gör mig så jävla arg och ångestbarn! :P Egentligen är det mitt fil för jag inte gör som jag blir tillsagd sen när jag blir "straffad" så har jag cp humör direkt, men jaa jag är sån..
Iaf, de här dagarna har mest bestått utav film, film och åter film.. Sett en del bra:) A cinderella story såg jag igår ... tror jag?!:P men aah den filmen var jättebra. sSen har alla pratat om Juno nuför tiden så den såg jag innan idag:) visst var den bra men ändå inte helt min smak. Men helt ok.. Ikväll ska jag se om jag orkar kolla på What in Vegas eller någon annan:)  Meeen, har inte så mucket mer att skriva här nu så ska bänka mig framför tvn för desperata hemmafruar börjar nu-... Eller rättare sagt, har börjat.. Ha det Bra så hörs vi.. PUSS!





Min syster åkte i söndags, får jag ju inte glömma att säga:P! Hon åkte till Sunny Beach och jag saknar henne redan! KOM HEM<3 love you..


Det går bra, ska du se:)

Allt kommer att gå bra Lence, don´t worry hjärtat... Everything´s gonna be allright!:) Vi kommer och besöker dig imorgon antar jag ... och då får du ..... jaa du får se gumman, men något ska du få!:D
Allt kommer iaf gå bra och du kommer snart kunna spela fotboll igen och kunna vara världens mest bästa målvakt! Alla älskar dig:D:D:<3<33

jaa, nu ska vi iaf ut och "shoppa" lite i stan ifall vi hittar något fint där :) sen ska vi ut och umgås. goodie..
Väntar bara på att Erna ska vara klar och så sen drar vi(:

Har varit dåligt med bloggandet som fasen nu men det kommer jag ta igen, snart fixar experten Brane våran dator och för hoppningsvis min bärbara också så då blir det bloggade för fulla rullar! :D

En sak till, det var en sjukt snäll tjej vid namn Sanda som gärna ville fixa min blogg och det tackar jag som fan för alltså, för den är bara helt ful nu! :/:P Hon är grymm på det hon gör så vänta ni ska ni se att min blogg kommer vara tjuusig snart:)

Nej om man ska gå nu,.. Ha dt bäst nu så hörs vi.. PUSS!

Sjuuk:(

Och nu har jag gått och blivit sjuk också! Faan.. Hatar att vara sjuk, inte alls kul.
Men iaf, jag har inte skrivit här i bloggen på några dagar, och det beror på att vår andra dator också har dött. Den måste installeras om osv osv, går inte att starta.. Så sitter nu vid Mirelas (syster) dator och skriver lite snabbt.. Kommer knappt ha tid till att skriva i bloggen nu då hon alltid använder sin dator och vi andra inte brukar sitta här så ofta.. Men ska försöka göra så gott jag kan!:)
Iaf, kollar nu på Talang 2008 då jag missade det i fredags, så kollar repris nu.. Bra att det finns repris ibland, haha:)
Jaa.. har inte så mycket mer att skriva här nu, så ska bege mig tillbaka till sängen och försöka bli frisk igen! :/:P
Neej nu börjar Talang 2008 igen. så ha det bra folk. Så hörs vi kanske senare eller någon dag under veckan! PUUSS från mig!<3


Hos Erna..

Sitter nu hos Erna och bara chillar. Orkar inte göra något sen, kanske drar oss ut lite senare.. För hon sitter faktiskt och äter nu medans hon och syster kollar på Sing a long, haha.. Jag som är datanörd måste ju kolla bloggar och uppdatera här:P Thats life ;)
Annars då.. hmm, vi har varit ute i solen och haft det mysigt& kul:)
Ingen aning om när jag ska hem, men det får vi se senare:)
Neej, nu ska jag slänga upp en bild här på oss om jag hittar en på hennes dator sen ska jag lägga mig i soffan:) PUSS!
image77
En bild sen daala bjussar vi aallt på ! :)

Stranden med Amra:D

image75
image76
Mer bilder kommer sen:) Tänkte bara bjuda på två sköna bilder innan jag beger mig ut i solen med Erna och syster! Ha det bra, puss!

Är solen redan borta?

Jaa, det är den.. lite iaf, det kan jag säga! It sucks. Nu när det väl börjat bli så underbart väder .. . :( Menmen, hoppas på mycket finare väder imorgon.. japp det gör jag:)

Annars idag har det bara varit skola för min del, sen cykla jag hem och gissa vem som öppnade ytterdörren när jag skulle in.. jooo min morbror som kommit ända från Bosnien hit till Sverige! Kul:)
jaadå.. vad ska man skriva`?!8-)
Ska bara plugga idag, har tyska prov imorgon. And it sucks to, it do!:/
Tycker inte alls om det! Men thats it..

Bilderna kommer inte in än eftersom Erna inte har skickat dom än! haha. Men det kommer, jag lovar:)
Nu ska jag kolla lite bland sakerna som vi fått nere från Bosnien (haha, snaaake) sen ska jag plugga och ha en allmänt tråkig dag. Men ni får iaf ha det bra! PUSS!

Efter en lång dag på stranden.....

... sitter jag nu hos Erna och chillar lite.. Dööövarmt ute fortfarande och klockan är 19:59 (just nu) haha.. Det älskar vi, inte sant? :) Hann aldrig lägga in bilder igår då jag var på stranden och stekte sedan begav vi oss ut direkt, jag, Amra och Amela. Har inte så mycket mer att skriva då jag inte kommer på något roligt nu, haha :P men bilder och sånt kul kommer upp sen när jag är hemma..
Jaa, nu ska jag gå och sätta mig lite till i solen för det är så sjukt fint väder sen ska jag väl bege mig hemåt. Ha det bäst nu så hörs vi senare ikväll! PUSS!


Stranden på G:D

Godmorgon bloggen!:) Har tagit en liten paus från packningen, ska snart cykla ner till stranden med Amra och soola och ha det allmänt mysigt & kul tillsammans. Länge sen vi gjorde något själva ihop, så det ska bli kul!:)<3
Tar med kameran så bilder kommer, det gör dom:D
Nej om man ska fortsätta nu.. Ni får iaf ha en underbar dag för det ska jag.. Så hörs vi säkert senare! PUUUSS!


Förändring pågår!

Som ni ser så är inte bloggen den själv! Haha, men det är för att jag fixar och trixar med den lite.. Hade rätt tråkigt och kunde inte somna så då tänkte jag att jag kunde försöka fixa lite med den själv, så det blir en "egen gjord" blogg.. hihi.. Denna text som jag skriver nu är fortfarande svart och vill inte bli vit som rubriken, det gör mig lite arg, så jag lägger av  nu och försöker mer imorgon... Klockan är mycket nu och nu börjar jag faktiskt känna mig trött så ska krypa under täcket nu och sussa fint.. Godnatt & Sovgott. PUSS!

Glömmer alltid... . .

Vet ni vad jag alltid glömmer skriva i bloggen i mitt sista inlägg för dagen? Jooo, Godnatt, sov så gott.. Hur kan man vara såå ... hmm, trög? :P Nee alltså senila männsika, gå sov med dig! Ha det bra..


Godnatt & Sovgott .. Så hörs vi säkert imorgon!<3


Hemkommen & film:)

Har ungefär precis kommit hem och vi hade det rätt trevligt ute, japp det hade vi!:D Haha, liiite galet folk, men vad gör det? Menmen, nu gör jag väl inte så mycket.. tänker snart lägga mig och sova för min sääng frestar mig lite:) (tolka inget fel!) finns en rätt bra film på trean som jag sitter och tittar på, rätt ok faktiskt:) Ska försöka lägga upp "dagens bild".. En cp bild japp! :) sen ska jag väl sitta och skratta åt Amra för hon är så cp på msn, hahahha! You know me, amra:D Jaa jag älskar dig mitt hjärta, sure i do!:)
Ajja, bilder får ni nu om det funkar, sen ska jag krypa ner under filten, haa det fint.. PUSS!  

image74

Härligt väder ger inte mycket tid för bloggen!

Jaa, men så kan det gå ibland.. Försöker njuta utav denna sol så mycket som möjligt, faktiskt! :D

Min vecka har varit både bra och dålig, men det dåliga har väl löst sig, eller det mesta.. hoppas jag?!
Annars har det varit vännerna och solen som varit med mig resten utav veckan haha, om man kan säga så..
Nu ska jag snart ut igen, med Amra och ska kanske träffa baby då, får se:)

Nu ska jag iväg..
Tänkte bjussa på en "dagens bild" men neehepp, inte funkar det att lägga upp bilder. Kommer upp någon konstig sida istället. Så det får ni kanske ikväll! Ha det nu bra. PUSS!

Gooodnight!

Glömde skriva Godnatt till er haha, så ett kort inlägg... Godnatt än en gång! PUSS!!

Trodde man kunde kalla dig för vän...

Helt seriöst så trodde jag väl för mycket som vanligt när det gäller er så kallade "vänner" men det du gjorde mot ... jaa du vet säkert vem jag skriver om och det du gjorde idag mot mig! Fyyyfan säger jag bara, skabbiga jävel., nu höll jag nästan på att säga att dina rykten är sanna det är inte skitsnack, men det gör jag ej. För jag vet sedan hur folk kommer säga att jag sjunkit lågt osvosv, egentligen borde folk få säga allt om dig, framför dig! Så du inser det, vad fan det är du hålller på med, tjejen cool down du är 15 år och inte 20 som du beter dig som.. Du bara förstör för dig själv och förstorar ditt rykte ännu mera. Jag fattar bara inte att du gjorde såhär, det var en del utav mitt hjärta och nu är det borta.. krossatt så att säga! !! ! Jag har alltid varit där för dig, folk har kallat dig en massa som gjort dig så ledsen och jag har alltid stöttat dig och tillomed tagit skit för din skull, men ser man på.. vad gör du? Du skämmer ut dig, asså han var en del i mitt liv, fatta det.. Det började så bra och så kommer du imellan allt och förstör, inte bara det du gör det inte bara för mig och honom för flera andra... Folk har kallat och kallar dig fortfarande för hora, jaa, jag fattar knappt själv att jag skriver detta fula ord i min blogg. men iaf, jag har alltid funnits där och alltid blivit så arg på folk för det, du var mig en vän. Aldrig såg jag något negativt hos dig, men nu så... Fyfan säger jag bara! Hoppas du skämms!! Jaa jag vet inte mer vad jag ska skriva, bara att jag hoppas på att du ändrar på dig och ditt fula beteende så slipper du ha massor med hatfolk efter dig, gumman vi säger det för ditt bästa inte för att du ska må dåligt utav detta!

Jaa, som ni ser så mår jag inte direkt bra, och skriver ut det i bloggen gör jag för att bloggen är den jag skriver allt i, från känslor, tankar.. allt som faller i mig helt enkelt.. Det är här jag skriver allt och det får ni ta, men ni behöver ej läsa detta, eller joo gärna.. inte kanske just sånt som inte intresserar er men annat om det finns något:) för jag tackar inte nej till komentarer, inte det nej!:) Iallafall, ni ska veta jag skriver känslor här också så ta inte illa upp giirls!:) Menmen, ha det så bra så hörs vi sen och då kommer bilder och kanske annat också! PUSS!!

Blogg.se fuuuuunka då!!

Alltså nu är jag en smula arg kan jag skriva här! Varje gång jag ska lägga in bilder så stannar det till och ingenting funkar som det ska, varför hackar blogg.se som fan den senaste tiden? Kan ibland inte ens komma in, blir så sur... när man väl är sugen och är på hugget för att skriva så går det inte.. Inte bra.. Vet inte ens om detta inlägg kommer med men om det gör det så lovar jag att ni får bilderna imorgon! Ha det så bra nu och sov så gott.. PUSS!




Nemogu s tobom, a ni bez tebe'

Otursdag idag, kanske?

Jaa då tänkte jag väl skriva lite vad som hänt under veckan.
De första dagarna då det var skola har det bara varit plugg och inget vidare kul, senare blev allt mer så ... det går inte att förklara, det var så bra ..
jaa iaf, vi har varit ute och grillat rätt mycket denna veckan i det fina vädret. Myys och massor med kul har vi haft..
Träffat mitt hjärta och myst lite extra med honom(:
Amra hade åkt till Danmark så det var inte lika kul då, men faan vad bra vi hade det endå, (ta inte illa upp duso!:D) Hon kom iallafall hem igår och då så bestämde vi direkt för att träffas eftersom jag saknat henne och hade lite grejor att prata om!:D
Så idag stack vi in till stan, fick med mig rätt mycket för att vara jag då.. Hade såå svåårt för att bestämma mig för vad jag skulle ha och så var jag så sur för att det inte fanns något jag ville ha.. men till slut så!
Fick med mig en vit tubtop, två boxarlinnen, ett i vitt och ett i grått. Sjukt snygga (vetifan om de kallas för boxarlinnen?8-)) och till sist fick jag med mig ett par söta minischorts i babyblå färg. Jaa jag visar säkert bild imorgon om jag orkar leta fram kameran och sedan ta bild på kläder, har aldrig gjort sånt förr och har varken haft tid eller ork för att stå och fotta kläder ... men whaa evaa, vi får se iaf!
Jaa över till resten av dagen. Vi gick sedan runt lite i stan och kollade om det fanns något och jag var sååå kär i en väska på Gina tricot som jag alltid velat ha men tvekat varje gång jag tagit den i mina händer..  Och just nu, idag när jag bestämt mig för att den ska jag ha, orkar inte ha den på tankarna längre.. Kan ni gissa vad?! Den var slut     :(    blev så arg på mig själv, eftersom jag alltid ska komma i sista minuten.. Menmen, thats life.
Iaf, senare gick vi hem, jag till mig och Amra till sig. Hon skulle äta och jag skulle bara hem.. Hade fått skoskav och det sved så jag nästan skrek! Fyyfan! Otursdag kanske? Haha synd om mig..
jaa, jag skrev på msn att Amra kunde komma till mig så jag, Amra & syrran drog ut lite och träffade Erna och resten utav "gänget" haha. Hade rätt kul en stund men sedan gick vi hemåt. Tittade på Sanningens ögonblick, eller heter den så? Vet inte.. Men iaf, tycker det är rätt kul att titta på .. Men om man tänker efter, hur svårt kan det egentligen vara att svara ärligt på en fråga? Men ioförsig det är ju ibland frågor som är vääl för privata som man inte vill svara på men som kommer upp.. jaaja, nog om det. Ska nu slänga upp några bilder fast i nästa inlägg..  känns så trångt här, haha.. Ha det fint! PUSS!!


Bästa veckan!!:D

Tänkte bara skriva hej bloggen, hinner inte skriva så mycket nu ska bege mig ut och har gjort detsamma hela veckan. Men skriver säkert om allt ikväll och då kommer också bilder! Ha det bäst. PUSS!

P.s; ändrar ocksåå text och sånt i bloggen nu så kommer se lite anorlunda ut här:)

RSS 2.0