Den första bilden på Gwen Stefanis son.


Gwen Stefani har lagt upp de första officiella bilderna på sin nyfödda son Zuma på No Doubts webbsida. Zuma Nesta Rock föddes den 21 augusti i år, det är Gwen och maken Gavin Rossdales andra son. Bilden på mamman med sin son är verkligen riktigt vacker!


Världens sötaste!!!!!!!


Ge mig tips på bra filmer!

Hejsan, nu är jag hemma och har inget alls att göra. Känner mig så sjukt uttråkad också. Vad kan det bero på? jaja, jag vill göra något eller se någon bra film. Ge tips tack! :D Ne, nu ska jag faktiskt se om jag orkar kolla på norbit, det börjar bli lite uttjatat nu faktiskt :P haha ..

Sitter på badhuset med min älskade dator :)

hejsan bloggen. Nu sitter jag på badhuset med min kära vän till dator och väntar på syrran som simmar runt här med alla sina små barn:P haha. Inte hennes barn då, dom som simmar här på simskolan... :P haha.. Ted hennes älskling fyller också år idag så vi ska väl träffa dom en stund och kanske äta middag eller något sånt med dom. Passar perfekt nu när man jobbat hela dagen och inte fått i sig mycket mer än en liten dammsugare (kaka då..) så ja, det blir väl något Mc Donalds eller Wook house kina restaurang.. Perfekt!

jaja, vad hittar ni på med då? Bara slappat nu när det är höstlov och man bara kan sova ut och så. Skit härligt ju. Jag kan ju inte ha så kul, jobbar varje dag och så. Får vakna runt 8 på morgonen för att jag ska kunna duscha och så och sedan dra mig dit så jag är där kvart i eller prick 9. Suck.. Men pengar får jag allt, haha. Det ni ;)

nej nu ska jag fan inte vara jobbig, så jag ska stänga ner datorn sen ska jag fortsätta ha kul och titta på de söta små barnen som simmar runt här även om dom inte lyssnar så mycket på vad min syster säger åt de att göra:P hahaha.

Nej vi hörs senare då. P&K så länge!


Sitter på jobb och chillar :P

Hejsan blogge. Haha, här sitter jag med värsta leende  på läpparna för att min bärbara sak äntligen har kommit :D men nej nu måste jag faktiskt gå och jobba.. puss


Är bloggen din bästa vän?

Hej bloggen. Har precis suttit och tittat igenom alla gamla inlägg. Fuck vad det svider i fingrarna då ska jag säga. För nu den senaste tiden har ni själva märkt att jag slutat blogga och jaa.. det känns, när man väl kollar igenom sin egen blogg så. Denna bloggen är som min bästa vän, skriver nästan allt här och det känns som att man är liten igen och har sin dagbok under sängen som man sedan plockar upp och sitter och skriver snabbt i den innan någon ser och sen gömmer man den igen för att plocka upp den igen dagen därpå. Vilka minnen alltså!

Iallfall, denna vecka har gått sjukt snabbt, som de andra också.. Tiden bara rinner iväg. Det är ju redan nyår snart ffs! Om två månader, helt sjukt ju..  Men det är bara bra, för jag hoppas på att en sak kommer hända då när vi har lov. Kommer vara den lyckligaste i hela universum då!:D

Nej nu ska jag faktiskt se om filmen 40 years old vurgin (stavning?!!!) fortfarande är på tv sen ska jag väl sätta igång Norbit. My lover!haha.. Ha det nu så bra och sov så gott, så lovar jag att vi ska höras varje dag nu och flera gånger också. Så fort jag hinner och har tillgång till en dator så.
På tal om det, så väntar jag på my honey (min bärbara dator) som kommer vilken dag som helst.:D
Neee, nu ska jag lägga mig i sängen med en skål godis.  P&K!

Plugga, plugga & åter plugga!

Hejsan! Har nyss duschat och nu ska jag fan ta mig plugga och åter plugga.. Så hejdå då:P ville bara höra av mig lite snabbt här.. P&K!

Skoltrött? Auufan!

Hejsan, nu jag har faktiskt pluggat en del:P haha vad kan man säga? Två meningar? Asså jag är så jävla skoltrött så det inte är sant. Måste förbättra mig ffs! Nej nu ska jag för bövelen plugga sönder mig själv. P&K!


Varit hos frissan!

Hej bloggen. Har precis varit ute. Var hos frissan idag direkt efter skolan. Och jaa jag är rätt nöjd!:D Sen var vi ute och åt på akkagrillen. Muma.. Och nu ska jag faktiskt plugga riktigt mycket för det känner jag att jag  behöver plus att jag är rätt sugen på att sitta och plugga lite nu, förvånade? JA! haha
nej nu ska jag gå. Hörs Kanske senare. P&K!

Feber och jobb!

Hej bloggen, har jobbat hela dagen och nu är jag riktigt trött.. Har haft feber de två senaste dagarna och jag orkar ingenting nu.. Jobbade med feber tillomed.. Som tur var Aznaida där också för både jag och Denise hjärtat var sjuka och feber och allt man kan ha.. menmen vi klarade oss finnemang och nu ska jag snart duscha sen ska jag plugga om jag orkar då jag har prov imorogn..
Hörs kanske sen. P&K!

Precis som jag känner nu!

tankarna tränger in som en borrmaskin/
med ett samvete jag ej kan somna vid/
har legat här och blundat en riktigt lång stund(
men ingen godnattsaga, ingen john blund/
springer och låtsas som att jag vet mitt mål/
låtsas allt flyter på som venedigs å/
min fasad av höga murar, betong och järnridåer/
men på insidan, står min värld i låger/
dricker och låtsas som att livet är roligt/
visar inte smärtan, när jag ror i motvind/
glädjen platonisk, blicken tom
inte mitt fel, livet gör riktigt ont
för mitt hjärta slår, vet ej om jag lever idag
glädjen e borta, gud ge den tillbaks/
vill försvinna men jag får bara inte/
vad ja än gör e de nåt som påminner/



jag kan inte se det vackra/
allt som jag byggt upp kollapsa/
jag sluter mina ögon men kan inte hitta hem
jag finner inget syfte
och det sliter mig i stycken
jag sluter mina ögon, men kan inte hitta hem



ligger i sängen, ännu en lång natt/
orkar inte mer, låt mig bara somna
vrider och vänder brottas med kudden/
försöker finna plats, försvinna i lugnet/
tankarna gnager ångesten skriker/
vart är du på väg, hur går det med livet/
blev du den dom önska, blev du den du ville?/
vill glömma nuet, så jag bläddrar bland minnen/
ligger och smakar på nostalgipraliner/
vill tillbaks, men jag har krossat tidsmaskinen/
allt e förändrat med ansvar i en vuxenvärld/
inte ens fröken ur har tid med kruxet här/
luften bär en doft av singular/
där ingen sätter värde, på alla ting du har/
där du evigt springer i ett hamesterhjul/
ta dem rätta stegen, sen e dansen slut/


Låna mig en pistol någon?

för det är fan vad jag behöver nu.. AAARHHH VILL BARA LÄGGA MIG NER OCH DÖÖ!!!!! ATT DET FINNS SÅNT FOLK!

Nej, då var det väl ingen som ville hjälpa mig då!

Nej, tydligen inte då. Haha taskigt! Menmen, utan er hjälp så klarade jag mig rätt bra ändå och har fixat allt nu, tur det. Nej, nu ska jag nog ut en stund riktigt tråkigt här hemma. Hörs senare. P&K!

Hur laddar man ner msn på sin dator?

Hejsan. Nu behöver jag eran hjälp tack!:D Haha
Hur i allsin dar laddar man ner msn på sin dator? Eftersom min varit isönder flera veckor jag vi precis fått den från lagningen så vill jag veta hur jag ska ladda ner msn för det funkar inte på alla sätt jag än gör? Hjälp mig! :)

Jobbat hela dagen och sjuk:(

Hej bloggen. Jag har just kommit hem från jobb och är heeelt blöt eftersom det spöregnar ute, plus att jag är sjuk och lider med halstabletter hela dagen. Men jaja det får man allt ta. Nej nu ska jag faktiskt gå och duscha sen ska jag mysa ner mig i sängen och kolla massor med läskiga filmer.. Vi hörs senare. P&K!

Godmorgon bloggen!

Har ni sovit gott?
Det har inte jag!:/ Är helt sjuk och har sjukt ont i min hals. Mina ögon är helt svullna och jaa herregud, nu ska jag snart gå och jobba.:(
Nej nu ska jag hoppa i duschen så hörs vi väl i eftermiddag. P&K!

Tack! Ni är min enda familj!<3

Idag har det varit en helvettets dag och jag har gråtit folder som in i. Men tacka gud att det finns någon som finns där för en när man väl behöver någon. Tack så mycket Denise, Andree<3, Renee, Patrik & Azze. Jag älskar er! Tack, tack tack. Ni är min enda familj! Gud gav mig otur men ändå gav han mig tur och min tur är att jag har er. TACK!<3

Nya UGGS men inte min stil :/

Hej bloggen. Köpte med mig nya skor hem igår, alltså UGGS! Dom är sjukt snygga klart men jag tyckte inte alls de var min stil. De var höga och beige. Och det är klart att jag vill ha dom i beige, men inte alls höga. Och jag vill ha typ vita beige men de var brun beige och jaa jag är kräsen när det gäller sånt och jävligt envis men jaa.. De ska vara perfekta!:D Så de ska bara att åka och lämna tillbaka de sen ska jag köpa dom jag verkligen är kär i. Mina underbara beige vita uggs på DNA för 600:- Och det är de fan värda.. Jag älskar dom.
Jaa, nog om det.. Har precis cyklat hem från jobbet i spöregnet. Fan vad jag blev dyngsur asså. Haha. Jaa...
Menmen, nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag läsa i min bok och kolla på tv. Hörs kanske senare. P&K!

I'm sick of everyone around....

With their big fake smiles and stupid lies!


I mina ögon är du en stjärna, Renee!

Ni måste fan kolla in henne och hennes röst. Vacker som tusan och jag får gåshud när on börjar sjunga. Helt sjukt, jag brukar aldrig få det. Men nu jävlar får jag det varje gång jag lyssnar på hennes låtar. LYSSNA!

i will always love you


Hero



Greatest love of all



beauty and the beast

Rensar bland kläder, kanske hittar ni något fint?

Hejsan bloggen. Nu har jag knappast någon tid för datorn för jag rensar bland alla mina miljoner kläder som min mamma tjatat på mig över en vecka nu. Haha, men nu är jag väl igång..
Tänkte bara ta en paus här snabbt och skriva.. Kanske hittar något fint som jag ej vill ha och som jag kanske lägger upp här. Men inget säkert. Vad tycker ni?
Nej nu ska jag fortsätta sen ska jag käka mina älsklings makaroner. Jag älskar makaroner med Creme fraish!
Neee, nu ska jag faktiskt fortsätta annars blir jag aldrig klar. Hörs senare. P&K!

Hemma från Coffe House.

Hejsan. Är hemma från jobb nu så tänkte skriva här snabbt medans jag kollar på Uggly Betty. Har varit i skolan hela dagen sen jobb direkt efter det, så ni kan tänka att jag inte alls har eller har haft tid för datorn idag..
Nej nu ska jag faktiskt kolla tv igen. P&K!

Plugg och I taket lyser stjärnorna.

Tja, tänkte bara pausa en stund och säga hej, haha. Hej bloggen!:P
nej men jaa, jag vet själv inte. Kände att jag var tvungen att skriva här men ändå så har jag inget komma med.. Sjukt..
Nej nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och läsa  min underbara bok.

I taket lyser stjärnorna
läs den om  ni inte har.. underbar bok och man fastnar direkt!

Liten text ur boken. I början;
Om du dör mamma, då tar jag självmord.
Det gör jag.
Då tar jag självmord.
Nej förresten. Det heter inte ta självmord.
Det heter begå självmord
och det heter ta livet av sig.
Alltså.
Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.


Liten text ur boken. På sista sidan ;
Om du dör mamma, då tänker jag
fortsätta leva.
För dig.

Nu är min blogg tillbaka igen!

Hejsan bloggen. Det var fan länge sen. Men min cp dator har verkligen inte varit vän med mig och vägrat sättas igång men nu så. Ska nu  försöka blogga som vanligt och göra allt för att hålla er uppdaterade så mycket som möjligt. Om jag slutar blogga. (Eller så kanske jag inte ska säga men..) Om jag inte uppdaterar så är det väl för att denna datorn blivit min fiende igen. Men snart så ska jag få ny dator när som så då kommer ni ha massor att läsa:)


Jaa, vad gör ni annars då?
Jag kom precis hem från jobbet och är rätt trött nu så ska lägga mig i badkaret en stund sen blir det massor med plugg för min del.

Nej, det var allt för mig nu tror jag, har faktiskt vant mig utan dator så jag har knappast något att komma med som ni ser. Men vi hörs säkert senare innan jag lägger mig. Ha det nu så bra så hörs vi sen. P&K!

RSS 2.0