Jag är trött på er anonyma jävlar!Vet ni vad? Jag är sjukt trött på sånt här skit.. Ja det är skit, rent ut sagt... & detta är inte första gången det händer. Det känns som om det är folk som jag känner som håller på såhär. Det förklarar ju lite av den anonyma typen. Eller så är det bara idioter som inte vågar stå för vad dom har att säga.. Men sweety, du vet fortfarande om att jag har din ip-adress? Eller borde jag skriva det i varje inlägg så att du fattar?!  
Och att du skriver att jag tror att jag kommer bli känd via min blogg? Say whaat? Har jag ens nämn ordet känd här i bloggen någongång? Jag har startad denna blogg för jag tycker det är kul att blogga. Ser det som en hobby, alltså min egen skull. Verkligen inte för att bli känd. Jag skapade denna blogg för mig själv, inte tänkte jag att jag skulle få massa läsare (både snälla & mindre snälla) som skulle kommentera bloggen. Visst det är kul, jag säger inte att jag inte vill ha läsare. Men så var tanken från början.
Och vad spelar det för roll om jag bloggat mer än ett år? Jag kan blogga upp till 5 år om jag så känner för det. Jag behöver inte ligga på toplistan för det. Jag bloggar när jag känner för det.. Det är som sagt min blogg. Jag suktar inte efter uppmärksamhet hos folk eller att provocera för att få den. No way. Jag kör mitt race. Trevligt om ni tittar in. Men fortfarande för mig denna blogg är skapad. Inte för pengar eller nått annat bullshit!
Sen att du skrattar åt mig? Tsssssssss.....  Vi ska nog byta plats du & jag. Ska jag skratta åt dig istället? JA! Du är pinsam. Detta bevisar bara hur feg du är & att du inte vågar stå för vem du är. Dessutom verkar du inte ha något bättre liv än att sitta & klaga på andra. Inte nöjd med dig själv? Du, det märks från ett flygplan som är uppe i luften. 

Så, har ni fattat nu? Det är min blogg & ingen annans!
Från och med nu tar jag bort alla kommentarer som ser ut i samma stil som denna. Alltså negativa. & sen ska jag fortsätta ha ett  leende på läpparna..


 P&K!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0